‘Dennis Schouten zit weer diep in reet Wilfred Genee’

Dennis Schouten wordt verslaggever in de ochtendshow van Wilfred Genee, die maandag begint op Radio Veronica. Na een vier maanden durende ruzie zijn de heren weer met elkaar herenigd. Dat zegt het tv-talent in zijn programma RoddelPraat op YouTube. Tot deze zomer liep Wilfred volledig weg met zijn protegé; er ontstond een vriendschappelijke band tussen beide heren. De man die half Hilversum lange tenen verwijt, bleek deze zomer zelf echter ook heel lange tenen te hebben.

Tijdens de rel rondom de tv-variant van Veronica Inside, trok Dennis volgens Wilfred te veel partij voor Johan Derksen en René van der Gijp. Daarom wilde Wilfred hem niet langer te woord staan.

Dennis vond het jammer, maar hij is niet van plan om het kontje van Wilfred te likken, liet hij in juli weten. Nu zit hij er weer vuistdiep in bij Wilfred, concludeert zijn RoddelPraat-collega Jan Roos.

Jan zag het een paar weken geleden al aankomen. Hij uitte toen kritiek op Wilfred, waarna Dennis voor hem in de bres sprong. “Ik zei toen namelijk: ‘Dennis, je zit zo’n anderhalve meter met je arm in de anus van Wilfred Genee te roeren. Ik mag geen commentaar op hem hebben, dus je zal wel een baantje krijgen.’ Vertel je scoop maar.”

Dennis: “Ik mag reporter worden in de ochtendshow van Wilfred Genee: Veronica Inside.”

En die VI-ruzie dan? “Dat zijn we al lang weer vergeten.

‘Zó diep in z’n reet!’

Jan: “Ik wist dat je dus een baantje zou krijgen bij Wilfred Genee. Je zat alweer zó diep met je hoofd in zijn reet. Toen hij geen contact meer met je wilde, hing je bij mij aan de telefoon: ‘Ja, Wilfred wil niet meer met me praten, hoe kan het nou? Hij zou me aan een baantje helpen!’ Een paar weken geleden was je weer helemaal juichend over Wilfred en dat het zo’n fijne man is en ik mocht niks naars meer over hem zeggen. Toen dacht ik: hij krijgt weer een baantje. En ja hoor, hij heeft gewoon weer een kutbaantje.”

Dennis: “Ja, hij stuurde me ineens een app: ‘Dennis, zou je reporter willen zijn voor de ochtendshow van Veronica Inside.’ Ik kreeg een geweldig financieel aanbod en het is een fantastische show in de ochtend. We gaan het eerst een week testen, of ik dat vroege uit bed gaan aankan.”

Wat gaat hij precies doen? “Ik sta ergens op locatie en de rest is nog een verrassing.”

Arrogante sidekicks

Jan gaat waarschijnlijk niet luisteren. De opiniemaker, die zelf een tijdje een column had in de radio-VI, vindt vooral sidekicks Niels van Baarlen en de ietwat opvliegerige Rick Romijn walgelijk.

Ze zijn zó arrogant. Die twee lachzakken denken dat ze echt heel veel voorstellen en heel veel snappen. Ze krijgen betaald om te lachen om de geintjes van Wilfred Genee. Het zijn echt heel vervelende mannen.”

Dennis en Wilfred samen op de foto ziet u hier.

Foto: PowNed

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen