Carlo Boszhard volgt Arjen Lubach op: ‘Erejob’

Carlo Boszhard neemt het stokje over van Arjen Lubach. Hij verzorgt dit jaar de omkleding van de tien best gewaardeerde tv-fragmenten van het jaar tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Dat onthult hij in zijn column in Televizier. Waar de top tien vorig jaar werd ingekleed door Zondag met Lubach, is het nu de beurt aan De TV Kantine, de persiflagecomedy van Carlo. “We nemen het stokje over van Arjen Lubach en zien het als een echte ere-job“, reageert de 51-jarige RTL 4-presentator.

De hele vaste cast is van de partij, aldus Carlo. “Gelukkig doet de vaste kern van De TV Kantine, onder wie Ilse Warringa, Elise Schaap, Annick Boer en natuurlijk Irene Moors mee.”

Welke typetjes er worden gespeeld, houdt Carlo nog even voor zich. Wel kruipt hij in de huid van een nieuw typetje. “Mensen denken vaak dat ik imitaties uit de mouw schud, maar zeker een nieuwe persiflage levert altijd stress op. Kan ik het nog wel? Is het goed genoeg?

Op zo’n moment probeert Carlo zich te realiseren waar hij mee bezig is. “Ik kijk en besef opeens dat Televizier me eigenlijk geen mooiere prijs had kunnen geven dan deze erejob.”

Over de nominaties van dit jaar is Carlo overigens niet te spreken. “Eerlijk is eerlijk, ik gun iedereen die bevestiging, maar toch snap ik niet alle nominaties dit jaar. Ik ga het feestje niet bederven, dus ik noem geen namen.”

Vorige maand werd Carlo door een vlogger beschuldigd van misdragingen tijdens het vorige Televizier-gala. Die beschuldigingen zijn min of meer ingetrokken, Carlo heeft er niet op gereageerd.

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen