Carlo Boszhard volgt Arjen Lubach op: ‘Erejob’

Geplaatst op do 01 okt 2020 om 10:20

Carlo Boszhard neemt het stokje over van Arjen Lubach. Hij verzorgt dit jaar de omkleding van de tien best gewaardeerde tv-fragmenten van het jaar tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Dat onthult hij in zijn column in Televizier. Waar de top tien vorig jaar werd ingekleed door Zondag met Lubach, is het nu de beurt aan De TV Kantine, de persiflagecomedy van Carlo. “We nemen het stokje over van Arjen Lubach en zien het als een echte ere-job“, reageert de 51-jarige RTL 4-presentator.

De hele vaste cast is van de partij, aldus Carlo. “Gelukkig doet de vaste kern van De TV Kantine, onder wie Ilse Warringa, Elise Schaap, Annick Boer en natuurlijk Irene Moors mee.”

Welke typetjes er worden gespeeld, houdt Carlo nog even voor zich. Wel kruipt hij in de huid van een nieuw typetje. “Mensen denken vaak dat ik imitaties uit de mouw schud, maar zeker een nieuwe persiflage levert altijd stress op. Kan ik het nog wel? Is het goed genoeg?

Op zo’n moment probeert Carlo zich te realiseren waar hij mee bezig is. “Ik kijk en besef opeens dat Televizier me eigenlijk geen mooiere prijs had kunnen geven dan deze erejob.”

Over de nominaties van dit jaar is Carlo overigens niet te spreken. “Eerlijk is eerlijk, ik gun iedereen die bevestiging, maar toch snap ik niet alle nominaties dit jaar. Ik ga het feestje niet bederven, dus ik noem geen namen.”

Vorige maand werd Carlo door een vlogger beschuldigd van misdragingen tijdens het vorige Televizier-gala. Die beschuldigingen zijn min of meer ingetrokken, Carlo heeft er niet op gereageerd.

Foto: NPO
14 Reacties op “Carlo Boszhard volgt Arjen Lubach op: ‘Erejob’”


 1. Bing Go

  Mag hij eerst wel van de fles afblijven.

  Wat een bezopen kop heeft hij.

 2. Sport 7 kijker

  Leuk! Slechter dan Arjen Lubach kan het toch niet worden. En die vlogger hoeft niet bang te zijn dat Carlo aan hem gaat zitten want het is toch een digitaal verhaal.

 3. Karbonade

  Misschien gaat Carlo wel een naakt rondrennende Gordon persifleren.

 4. Ssssst! Ben Stiller

  Wat een armoe. Heeft RTL niemand anders?

  Waar rook is is vuur wat betreft misdragingen tijdens het vorige Televizier-gala.

 5. angela

  Dat wordt weer kleuterschool humor

 6. Wim

  Ben Stiller 10.31
  wel bij de les blijven, dit wordt georganiseerd door AvroTros

 7. Garry glamour

  Lubach is voor intellectueel Nederland , Carlo is van het gewone volk ( wat dat dan ook moge zijn ) Lubach is ingestudeerd en niet spontaan , de typetjes van Carlo zijn bij tijd en wijle hilarisch.

 8. kim

  Dat wordt een heel stuk leuker dan vorig jaar, die van Lubach was 1 van de saaiste ever! Zag gister al Famke Louise voorbij komen in Boulevard….nu al epic dus.

 9. Mark2

  Voor het allereerst heb ik gelachen om de tv kantine. Om de promo met Elize schaap in de huid van famke Louise die mee gaat naar het gala.
  Als alles zo leuk was zou het een prima programma zijn.. punt is dat het in deze clip niet draaide om Boszhard maar om Elize schaap. Voortaan alles met Boszhard op de achtergrond graag!

 10. Tim

  Konden ze niet met wat frissers komen in plaats van die uitgerangeerde fossiel Carlo weer van stap te halen? Dan nog liever Dionne Stax voor de tweede keer.

 11. annoniemus

  Smerige viespeuk Carlo , met zijn volgevreten drankhoofd !!!

 12. Fakenews

  @annoniemus. Check wel je feiten lieverd. A. Carlo drinkt geen alcohol B. hij is inmiddels 30 kilo afgevallen, maar deze site vind het leuk om onflatteuze foto’s te plaatsen zodat ze reacties zoals die van jou krijgen. C. De TV Kantine heeft het afgelopen seizoen bewezen de beste satire van NL te leveren. DIKKE PUNT.

 13. Linda

  @annoniemus

  Wat fakenews zegt. Carlo drinkt niet en is inderdaad heel veel afgevallen. Het schijnt dat hij zelfs tot vlak.voor corona 4x per week aan het sporten was met een coach. Nou jij weer

 14. Tokkie Nutirials

  Haha Carlo doet echt nauwelijks meer zijn best om te verbloemen dat hij hier zelf reageert.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.