Bridget Maasland reageert op tepels in RTL Boulevard

Bridget Maasland begrijpt niet waarom er op de sociale media zo’n ophef is ontstaan over de zwarte coltrui die ze gisteren droeg in RTL Boulevard. Haar tepels konden onmogelijk zichtbaar zijn geweest. Dat heeft ze gezegd op Radio 538. De combinatie van de zwarte coltrui en de belichting, zorgden ervoor dat de borsten van Bridget wel heel goed te zien waren. Op de socials werden close-ups gedeeld, waarop zelfs de tepels van de presentatrice zichtbaar lijken te zijn. Onzin, reageert ze nu.

Bridget vindt de ophef merkwaardig. “Ja, het is toch echt absurd hè? De wereld staat in brand en waar hebben we het over? Ik moest er wel heel erg om lachen, want ik had zelf niet door dat het een issue was: ik sluit me vaak van dingen af. Ik kreeg toen een app van Horace Cohen en daar stond in: ‘Als je morgen je poes laat zien, is iedereen het weer vergeten.’ Ik dacht: wat is dat?!

Haar borsten waren absoluut niet zichtbaar, zegt Bridget. “Er wás niks te zien, want er zat gewoon iets onder, dus het enige dat je kan hebben gezien, was mijn huid. Je kan niet eens een tepel hebben gezien. Ik had gewoon van die Kim Kardashian-plakkers over mijn tepels aan, in huidskleur, dus je kunt echt niets hebben gezien. Onmogelijk. Het is allemaal onzin.”

Ze was juist zo bedekkend gekleed uit respect naar Jan des Bouvrie, wiens overlijden in het openingsitem zat. “Ik was in het zwart, in een zwarte col, hoe dicht kun je het hebben? Ik droeg dat omdat we openden met Jan des Bouvrie. Ik droeg iets zwarts. Ik had erover nagedacht zelfs.”

Die tepelplakkers hangen nu overigens nóg half op Bridgets borsten. “Ik kreeg het er heel lastig af en volgens mij zit er nu nog wat lijm op.”

De close up:

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen