Brian en Peer zelf wél tevreden over Paleis voor Prikkie

Brian Jacobs en Peer Akkermans zijn zelf wél erg tevreden over de manier waarop ze Frank Jansen en Rogier Smit hebben opgevolgd als het presentatieduo van Paleis voor een Prikkie. Dat laten ze vandaag weten aan het AD. Brian en Peer zijn lauw ontvangen als opvolgers van Frank en Rogier en Paleis voor een Prikkie is plotseling geen kijkcijferhit meer. Wat vinden ze zelf van de kritiek? “We waren door onze producent al op kritiek voorbereid“, zegt Peer in gesprek met de krant.

Het is even wennen voor de kijkers, denkt Peer. “Onze voorgangers Frank en Rogier hebben het programma nou eenmaal op hun manier zeer succesvol gemaakt. Wij zijn dankbaar dat wij hen mogen opvolgen, maar dat doen we wel op onze manier, vanuit onze Brabantse roots.

Brian vult aan: “Als je op de televisie komt, dan weet je dat je de mensen daarmee eigenlijk een vrijbrief geeft om van alles van je te vinden en over je te roepen. Dat hoort er nu eenmaal bij.

De kritiek is wel heel pittig. Raakt het hen niet een klein beetje? Peer: “Nee, het overlijden van Brians vader zorgde er juist voor dat we de kritieken beter konden relativeren.”

Kritiek op het eindresultaat vinden we ook niet erg. Discussiëren over een interieur is leuk, dat zorgt voor reuring. Wat ons wel raakt is kritiek op de deelnemers.

Het AD-interview met Brian en Peer kunt u hier lezen.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen