Boulevard springt op podcasttrein, komt met PodKwast

Tegenwoordig hoor je er in Hilversum niet meer bij als je geen eigen podcast hebt en ook RTL Boulevard springt nu op de podcasttrein. De showrubriek komt met de PodKwast. Dat heeft Leco van Zadelhoff gisteren onthuld in de uitzending op RTL 4. De levende poederkwast van Boulevard gaat in de podcast samen met zijn collega’s kleppen over allerlei beautydingetjes. “Het blijkt uit cijfers dat vier op de tien Nederlanders naar een podcast luistert“, zegt de enthousiaste tv-visagist.

Zelf vindt Leco podcasts ook top. “Er is voor iedereen wel iets dat je interessant vindt en nu zijn er ook steeds meer beautygerelateerde podcasts. Alhoewel ik ze in Nederland nog niet veel hoor, is het internationaal gezien ongelooflijk populair. Je kunt gewoon veel dieper op een onderwerp ingaan.”

Wanneer luistert hij naar een podcast? “Tijdens het schoonmaken, in bed liggen en op het toilet zitten, krijgt je heerlijk ondertussen van alles ingefluisterd wat je interessant vindt.”

En straks is er dus de PodKwast van RTL Boulevard. “We zijn bezig met de PodKwast, heel erg leuk. De beautyredactie en RTL Boulevard willen heel graag dat gaan doen. We zijn het nu aan het onderzoeken en we zijn een aantal proefjes aan het opnemen. Ik kan jullie daar binnenkort iets meer over vertellen, maar de titel is al bekend: de PodKwast.”

Wanneer begint het? “Dat zou heel snel kunnen zijn.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen