BN’ers roasten elkaar in Sinterklaas-show op NPO 1

Op de dag van de intocht van Sinterklaas komt NPO 1 met een eenmalige tv-show waarin zeven BN’ers elkaar roasten. De presentatie is in handen van Erik van Muiswinkel. Dat heeft BNNVARA laten weten. Het programma De Zak van Sinterklaas draait volledig om Sinterklaasgedichten. “De BN’ers hebben pittige gedichten voor elkaar geschreven, maar wel met een warme knipoog en een gemeende lach. Wie is de afzender?“, kondigt een woordvoerder van de omroep aan.

De deelnemende BN’ers zijn Martijn Koning, Soundos El Ahmadi, Rick Paul van Mulligen, Tina de Bruin, Rayen Panday, Jörgen Raymann en Loretta Schrijver.

De sterren komen in een intieme huiskamersetting bij elkaar om cadeaus uit te wisselen en de gedichten voor te lezen die ze voor elkaar hebben geschreven.

De gasten van hulp-Sinterklaas Erik van Muiswinkel hebben zo hun vermoedens door wie elk gedicht geschreven is. “Maar dit blijft tot het einde geheim; pas dan zal de Sint onthullen van wie de gedichten zijn.”

De hoofdprijs? “De persoon die de meeste dichters aan het juiste gedicht heeft weten te koppelen, wint ‘de zak van Sinterklaas’ en mag mee naar Spanje.”

De Zak van Sinterklaas is te zien op zaterdag 14 november om 22.15 uur bij BNNVARA op NPO 1. De productie is in handen van het nieuwe tv-bedrijf van Erik van der Hoff.

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen