Bas Smit klopt zichzelf op de borst: ‘Ik ben heel duur’

Geplaatst op wo 14 okt 2020 om 16:15

Bas Smit vindt dat hij het heel erg goed voor elkaar heeft als de influencende man van Nicolette van Dam. Hij is duurder dan menig artiest. Dat laat hij weten in een Parool-interview vol borstklopperij. Niemand weet wat Bas Smit precies de hele dag doet behalve schijtlollige filmpjes maken op Instagram. “Mijn basis is vastgoed. En ik ben een ondernemer. Ik heb negentien belangen in bedrijven“, zegt de Insta-lachzak. “Ik kom binnen, doe mijn plasje, maak veel herrie en ga dan weer weg.

Bas vindt zichzelf eigenlijk ook wel heel erg goed en bijzonder. “Het ding is dat ik zonder artiest of tv-personality te zijn, zonder dat ik een ding heel goed kan en zonder televisie, negentien bedrijven kan hooghouden, bizardere deals sluit dan menig artiest op deze wereld en daardoor grote impact kan maken.”

Hij is gewoon een unaniem groot succes, vindt Bas zelf. “Het is duurder om mij te hebben dan een artiest een half uur te laten optreden. Dat is wel lachen.”

De tarieven van Bas zijn heel hoog. “Ik wil zogenaamd het lekkerste meisje van de klas zijn. Ik ben niet afhankelijk van deals, dus ik kan als het lekkere wijf zijn dat tegen alles nee zegt, waardoor ze een trofee wordt.”

Wat een fijn leven heeft Bas toch, vindt hij zelf. “Het is toch mega dat ik met mijn bekendheid om niets, zoveel gave dingen kan doen.

Het meest zichtbare bedrijf van het tweetal is de Brasserie Van Dam. Die moet na vanavond voor onbepaalde tijd dicht in verband met de tweede coronalockdown.

De twee zijn nu ineens behoorlijk stil op Instagram. “😥“, liet Nicolette slechts weten na de persconferentie van Mark Rutte.

Lees ook: Bas Smit: ‘100.000 voor Insta-reclame? Veel te weinig!’ (17 juli)

Foto: AvroTros
46 Reacties op “Bas Smit klopt zichzelf op de borst: ‘Ik ben heel duur’”


 1. harteloze henk

  Dat ze maar keihard failliet mogen gaan.

  KEIHARD ZEG IK.

 2. Sjaak echt

  Walgelijke mensen.

 3. G.ossip

  Geef dit soort randdebielen nou geen aandacht.

 4. Ineke Praatpaal

  Succes stijgt naar zijn kop inmiddels. Ik heb hem een keer meegemaakt bij een galadiner en dronken aan het eind van de avond was hij erg vervelend maar vooral arrogant.

 5. Huismaker

  Spijt me. Ik ken ze allebei niet. Echt waar.

 6. Sven L.

  Nog niet zo lang geleden gegeten. Was gewoon goed.

 7. JasperV

  Wat een arrogante borstklopperij, daar wordt je toch gewoon misselijk van. Bah.

 8. Karbonade

  Als hij toch zoveel poen heeft dan mag hij zijn vrouw Nicolette wel eens een b0rstcorrectie kado doen.
  Op bovenstaande foto hangen ze zowat tot aan haar navel.
  Ik word er verdrietig van.

 9. lvs2015

  Als deze Bas Smit van liegen houdt en dus onbetrouwbaar is , dan gaat het hem goed af . Herinneren wij ons een maandje of wat toegaf hier in een geplaatst artikel op mediocourant dat hetgeen hij op Instagram qua “rijkdom” etaleert niet waar wasv, omdat in de praktijk Bas gedurende de eerste Corona golf financieel behoorlijk in zwaar weer was terechtgekomen . Herinneren wij dat nog? Ik wel , dus dit is andermaal gelieg en bedrog om er zelf beter van te worden . Oh ja , en Bas wil zeker niet herrinnert worden aan een feest waar hij zich als een luidruchtige idioot gedroeg , provoceerde en vervolgens met een bloedneus agdroop en het niet durfde bij de Politie een aanklacht in te dienen tegen degene die hem op zijn nummer zette , omdat dan hii het helemaal zou bezuren te samen met Nicole.

 10. aldus

  Gewoon het hele artikel lezen en dan komt er een ander beeld naar voren. Maar ja dan krijg je bovenstaande reacties niet. Leuk weer MC.

 11. Pjotr

  Het lijkt wel of recht meer doorhangt dan links.

 12. Zomaar een persoon

  @Karbonade – Je bent exemplaren van plastic gewend? Van die dingen die onder alle omstandigheden en bij elke leeftijd netjes omhoog blijven staan?

 13. Brenda

  Hij is toch gewoon een bn’er man, zonder Nicolette is die nergens en hadden we nog nooit van hem gehoord.

 14. Jort

  Weer zo’n mafkees met spierwit nepgebit, zijn vrouwtje heeft een prima paardenbekkie.

 15. Axl

  Kwal..

 16. Tycho Graagnat

  Ik heb nog nooit zo’n groot kind, kinderlijk man gezien, levend in eigen bubbel en geil wordend van zichzelf en dat slagerij giecheltje.
  Werkelijk zielig. Mag dat weg?

 17. Sui Generis

  @Brenda
  wo 14 okt 2020 om 17:20

  Als jij hier als lulletje zijnde niet onder een meisjesnaam had ingelogd, hadden wij nooit kennis kunnen nemen van dat onzinnige ge’leuter’ dat je telkens probeert te verkopen. Tja, dat krijg je met incestproducten als @Brenda, die jaloezie als levensdoel gekozen hebben.

 18. If I Can't Write My Chocolate Song, I'm Going To Take A Nap

  Berta uit Two And A Half Men overleden.

 19. Arie Schoenlepel

  Die jongen is sinds ie geboren is een walgelijk figuur. Zelfde als Sander – Graaf – Schimmelpick. Zum kotzen 🤮 Slagersmeisje Van Dam geeft blijk van weinig smaak door zich met zaad te laten volgieten van zo’n mafklappert. Die namen van die kids ook: Kiki 💩koki kakkie en Lola lalie lolo. 🤢

 20. [MikE]

  Iedereen weet natuurlijk dat dit interview – op de gebruikelijke Mediacourant wijze – nogal uit zijn verband is getrokken. Ik geniet wel van zijn filmpjes en laat hem lekker succes hebben, want dat laatste heeft hij zeker.

 21. [MikE]

  Iedereen weet natuurlijk dat dit interview – op de gebruikelijke M C wijze – nogal uit zijn verband is getrokken. Waar ook niets mis mee is, ik geniet wel van de M C sature. Verder volg ik Bas op Instagram en zijn filmpjes zijn (vaak) hilarisch: laat hem lekker succes hebben, want dat laatste heeft hij zeker.

 22. [MikE]

  M C satire

 23. Henk

  Nicolette vindt hem GEWELDIG.

  Ik vind hem een BLAASKAAK.

 24. Vastgoedmagnaat

  Vriendje van die Prins,die vastgoed boef van Amsterdam en TT circuit,optyfen allebei

 25. Geert

  De nieuwe Irritantste Man van Nederland..

 26. Koffie iemand?

  Hangtetten altijd -veel.
  Blėėėh!!!!

 27. Ruben

  Arie Schoenlepel, klagen over de naam van andermans kinderen, maar zelf het woord kids gebruiken. Dan ben je wel een heel imbeciele droplul!

 28. Tobias

  Wat een vreemde man.

 29. Oliebol

  @Arie Schoenlepel aka schoenlul
  wo 14 okt 2020 om 18:11

  Lees de topreactie van Ruben – wo 14 okt 2020 om 19:01 maar eens goed. Ja Arie, misschien dringt dan eindelijk tot je door wat voor hufter je bent. En wie of wat ben jij dan wel, schoenlul? Jij stelt he-le-maal niets voor. Dat weet je zelf ook wel, want er was nog iemand die je er een tijdje geleden ongenadig van langs gaf. Daarna was het een hele tijd stil rondom Arie Schoenlepel-lul. Weet je nog?

  Ter herinnering:

  Eva
  za 18 apr 2020 om 20:48

  @schoenlul
  Hoi Arie, domme Hollandse gast. Waarom zit je niet op te letten?
  Ik heb al meer dan honderd keer in allerlei interviews en commentaren benadrukt dat het biertje dat voor mij op tafel staat alcohol-arm is. Stop met die ongein, stop met onzin verkondigen.
  Eva

  @Piet Pannelap: Jij bent weer aan de beurt om je over Oliebol leeg te kotsen.

 30. peter

  oplichter van earthtoday.com

 31. anonymous

  Nou Nicolette, ze hangen een beetje.
  Je had voor de foto wel even een bh aan mogen trekken.

 32. Gargamel

  Bas Smit oprichter van stinkendrijk.nl terwijl hij helemaal niet rijk was.

 33. Jaaaa

  Bas is toch bottom? Of niet?

 34. Donald Dump

  Ik ben zo veel waard, nobody can beat that.

 35. Jan x

  Los geslagen randdebiel .
  Een grote neger moet hem eens flink in de reet neuken dan heeft hij er weer een belang bij.
  Alleen nu maakt hij geen herrie maar die grote neger die hem in de reet rommelt.
  Dan gaat die grote bek wel over.

 36. Mr. Theo

  Lekker belangrijk die Bas. Nicolette begint wel last te krijgen van de zwaartekracht. Die tieten hangen nu al een etage lager zo te zien.

 37. Marry Hens

  Met de juiste medicijnen komt het vast goed met deze jongen. Over zijn ziekte kunnen we beter geen grappen maken. Sterkte Bas!

 38. Bastiaan

  over het paard getild!! eten moet je daar zeker niet

 39. AlexF

  ach laat doe jongen toch. Hij heeft haar poesje gelikt met extra smaak geinporteerd door de erotica shop met smaak aardbei en cafeine en dan kan hij de hele wereld aan. is gewoon een vent die zijn ballen wilt verkopen.

 40. Adriaantje

  Nu we het toch over Bas hebben, het gaat niet goed met Bassie, van Adriaan.

 41. Joost

  tja ik vind Bas lastig….

 42. Wil van Bil

  Ik ken alleen maar een Bas Smit van de failliete speelgoedwinkel, is dat deze randdebiel? En wie is die domme doos die er naast staat? Een of andere serveerster?

 43. Guus Vreeburg

  Sorry, wié is die man?! Werkelijk waar nog nóóit van gehoord 🤷‍♂️😆

 44. Gerda

  Wat een jaloezie druipt er weer van die mensen af, die op dit soort fora zitten. Het is wat om mensen geld te zien verdienen omdat ze iets kunnen, wat zij niet kunnen of waar ze te lui of te lelijk voor zijn.. Arme luizen

 45. Babs74

  Wij met z’n allen zijn niet zo bekend én genereren niet zo veel geld voor goede doelen. Niet slecht toch?

 46. Baudet For President

  Die Nicolette zou een keer helemaal naakt moeten gaan mmmm uit de kleren met dat mens

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.