Bas Smit klopt zichzelf op de borst: ‘Ik ben heel duur’

Bas Smit vindt dat hij het heel erg goed voor elkaar heeft als de influencende man van Nicolette van Dam. Hij is duurder dan menig artiest. Dat laat hij weten in een Parool-interview vol borstklopperij. Niemand weet wat Bas Smit precies de hele dag doet behalve schijtlollige filmpjes maken op Instagram. “Mijn basis is vastgoed. En ik ben een ondernemer. Ik heb negentien belangen in bedrijven“, zegt de Insta-lachzak. “Ik kom binnen, doe mijn plasje, maak veel herrie en ga dan weer weg.

Bas vindt zichzelf eigenlijk ook wel heel erg goed en bijzonder. “Het ding is dat ik zonder artiest of tv-personality te zijn, zonder dat ik een ding heel goed kan en zonder televisie, negentien bedrijven kan hooghouden, bizardere deals sluit dan menig artiest op deze wereld en daardoor grote impact kan maken.”

Hij is gewoon een unaniem groot succes, vindt Bas zelf. “Het is duurder om mij te hebben dan een artiest een half uur te laten optreden. Dat is wel lachen.”

De tarieven van Bas zijn heel hoog. “Ik wil zogenaamd het lekkerste meisje van de klas zijn. Ik ben niet afhankelijk van deals, dus ik kan als het lekkere wijf zijn dat tegen alles nee zegt, waardoor ze een trofee wordt.”

Wat een fijn leven heeft Bas toch, vindt hij zelf. “Het is toch mega dat ik met mijn bekendheid om niets, zoveel gave dingen kan doen.

Het meest zichtbare bedrijf van het tweetal is de Brasserie Van Dam. Die moet na vanavond voor onbepaalde tijd dicht in verband met de tweede coronalockdown.

De twee zijn nu ineens behoorlijk stil op Instagram. “😥“, liet Nicolette slechts weten na de persconferentie van Mark Rutte.

Lees ook: Bas Smit: ‘100.000 voor Insta-reclame? Veel te weinig!’ (17 juli)

Foto: AvroTros

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen