Zo ziet Luuk Ikink eruit zonder bril

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink is een van de bekendste brillendragers van ons land. Waar veel bekende Nederlanders ervoor kiezen om hun ogen te laseren of contactlenzen te dragen, is Luuk heel gewoon gebleven: hij houdt vast aan zijn traditionele brilmontuur. Hij kocht in juni een nieuw model en daar is hij sindsdien bijna elke avond mee op televisie. Maar hoe ziet hij er eigenlijk uit als hij géén bril op zijn neus heeft? De presentator laat het vandaag zien in een story op Instagram (zie foto).

Luuk ziet er direct heel anders uit, hoewel je hem nog wel goed kunt herkennen. Dat komt ook omdat hij momenteel een montuur heeft die niet zo ‘in your face’ is. Hij draagt een minimalistisch design van Mykita Lessrim, zónder randen om het glas.

Al jaren krijgt Luuk veel kritiek op de brilmonturen die hij draagt, maar hij trekt zich daar niet zo veel van aan. Luuk is een van de weinige BN’ers zonder lange tenen: hij kan wel lachen om al die kritiek.

Luuk enige tijd geleden: “Ik vind het wel geinig om te lezen, maar het gaat het ene oor in en het andere oor uit. Ik sta stevig in mijn schoenen.

Momenteel beleeft Luuk een mooi weekend, omdat hij een zwarte hond heeft geadopteerd. “Uitstekende eerste nacht met de hond gehad! Half twaalf in z’n bench gelegd, iets voor zes uur werd meneer weer wakker om even buiten te gaan plassen. So far so good“, zegt hij.

Foto: Instagram

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen