Wilfred Genee vindt Shownieuws eigenlijk niet zo slecht

Wilfred Genee vindt Shownieuws na de vernieuwing eigenlijk helemaal niet slecht. Hij heeft zondagavond voor het eerst gekeken naar de showrubriek op SBS 6. Dat heeft hij gezegd op Radio Veronica. Celine Huijsmans, zijn nieuwslezeres op de radio, is een van de presentatrices van Shownieuws. Ze heeft zondag ook gepresenteerd den toen was Wilfred een van de kijkers. “Ik moet zeggen, ik had het nog nooit gezien, maar ik heb er met plezier naar zitten kijken zondagavond, Celine.”

Het is een leuk, onderhoudend programma, vindt Wilfred. “Ik vond Guido den Aantrekker uitstekend en ik moet zeggen: die nieuwe setting, zo tegenover elkaar en een beetje discussiëren…”

Shownieuws heeft tegenwoordig meer een discussie-element en af en toe vliegen er ook wat pittige meningen over tafel, zoals we dat vroeger kenden van RTL Boulevard.

Wilfred: “Ik moet ook zeggen dat ik die dj best goed vond, Ronald, die deed het ook prima. Ik heb met plezier zitten kijken. Dat meen ik serieus.”

SBS 6 is hiermee goed bezig, denkt hij. “ Die nieuwe setting, zo een beetje tegenover elkaar en een beetje discussiëren, ja… En die Guido is lekker cynisch.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen