Wilfred Genee vindt Shownieuws eigenlijk niet zo slecht

Geplaatst op do 24 sep 2020 om 16:20

Wilfred Genee vindt Shownieuws na de vernieuwing eigenlijk helemaal niet slecht. Hij heeft zondagavond voor het eerst gekeken naar de showrubriek op SBS 6. Dat heeft hij gezegd op Radio Veronica. Celine Huijsmans, zijn nieuwslezeres op de radio, is een van de presentatrices van Shownieuws. Ze heeft zondag ook gepresenteerd den toen was Wilfred een van de kijkers. “Ik moet zeggen, ik had het nog nooit gezien, maar ik heb er met plezier naar zitten kijken zondagavond, Celine.”

Het is een leuk, onderhoudend programma, vindt Wilfred. “Ik vond Guido den Aantrekker uitstekend en ik moet zeggen: die nieuwe setting, zo tegenover elkaar en een beetje discussiëren…”

Shownieuws heeft tegenwoordig meer een discussie-element en af en toe vliegen er ook wat pittige meningen over tafel, zoals we dat vroeger kenden van RTL Boulevard.

Wilfred: “Ik moet ook zeggen dat ik die dj best goed vond, Ronald, die deed het ook prima. Ik heb met plezier zitten kijken. Dat meen ik serieus.”

SBS 6 is hiermee goed bezig, denkt hij. “ Die nieuwe setting, zo een beetje tegenover elkaar en een beetje discussiëren, ja… En die Guido is lekker cynisch.”

Foto: RTL
24 Reacties op “Wilfred Genee vindt Shownieuws eigenlijk niet zo slecht”


 1. S.M. Kelders

  Dat is het ook niet.

 2. John de Mol

  Mooie woorden Wilfred, de bonus is onderwerg!

 3. M.

  Shownieuws is in iedere geval beter dan de concurrente… Alleen jammer van het decor, vind niet heel mooi, het kon beter.. Zeg maar de corpulente medemens komt er behoorlijk slecht vanaf bij deze decor, de camera filmt je van achter, rug en alles komt volop in beeld, met zwaarlijvige als Albert Verlinde is dat een probleem.

 4. Johan Derksen

  Mijn hemel, hoeveel dagen moet ik nog met dat wijf in VI figureren

 5. Corrie

  Wij van Wc-eend adviseren Wc-eend

 6. Ronnie

  Niks geloven wat deze nsb- er zegt.

 7. Donald Dumb

  Shownieuws? Kijkt men daar naar, joh…?
  Triest…

 8. Lotte

  Je gaat toch over je nek van die Wilfred? Wat een gluiperd is het ook!

 9. Karbonade

  Donald Dumb
  do 24 sep 2020 om 16:38

  Gisteren toch maar mooi 223.000 kijkers.
  En eergisteren 202.000 kijkers.

 10. Wim Kieft

  Goed gezegd Wilfred,daar nemen we er 1 op

 11. Gijp

  Shownieuws hahahaha leuk man!

 12. Mark

  Lekker bezig bij Talpa, met Shownieuws laat pas tegen half 12. En dan rond middernacht nog 10 min reclame om vervolgens nog één nieuwtje te doen wat ze voor de commercials teasen, maar wat meestal een natte scheet van 2 minuten is.

  Shownieuws moet gewoon elke avond live om 23:00 uur. Is er voetbal? Dat is altijd om 22:50 uur afgelopen, ook al begint het pas om 21:00 uur. Doe de nabeschouwing maar op kijk.nl. Kun je een kwartiertje HvNL doen en dan SN om 23:05 – 23:45 uur.

 13. Rietlandpony

  Het wordt ook echt steeds leuker. Mijn favoriete bezetting die vaker samen van mij mogen wat scherpte en kennis betreft zou zijn Albert, Ronald, Guido en eventueel Bram al blijft die laatste altijd wat ingehouden nog. De dames zijn alle drie best goed maar denk dat Airen wel de bijdehandste is. Wie weet gaan ze wel wat vastere teams maken.

 14. Ron

  Genee zit weer te trollen, zo ook dat hele Shownieuws tegenwoordig.

 15. kritisch avrolid

  Wilfred Genee, is geen journalist of verslaggever maar een hoer van zijn werkgever. Dumpen die achterbakse lul!

 16. Jaap Aap

  Hou gewoon je judasmuil, onbetrouwbare drol.

 17. Mikael

  Lekker praten over voetbal, noemen ze dan een analyse, iets saaiere is er niet, en waarom is voetbal opeens op sbs6 en niet op Veronica. Rot op met je saaie voetbal, moeders vond het ook niet leuk dat de voetbal voorang kreeg tegenover chateau meiland.

  Vrouwen voetballers willen evenveel verdienen als mannen voetballers. Prima, doen we gewoon de al veel te hoge salarissen van mannen voetballers naar beneden richting het salaris van de vrouwen.

 18. Geboren NSBer

  Ik, Willie F. ben een handlanger in hart en nieren. Ik zit ook bij BNR, die zich laat betalen door de CIA. Soort propaganda nieuws eigenlijk. Lees ook de bestseller Gekochte Journalisten van Udo Ulfkotte. Waar kan BNR anders die mooie Mercedes leasebakken van betalen, en zoveel meer dingen die het leven veraangenamen.

 19. Geboren NSBer

  Correctie, Moet Willie G. zijn, Dacht even aan Christiane F. , Die doet ook alles voor geld.

 20. azijnzeiker

  Naast een judas is Genee ook nog een hielenlikker geworden, hij is nu bezig met een slijm ronde.

 21. Zomaar een persoon

  Er mag wel wat minder nietszeggend gelul over eigen kanalen, zoals Radio 538, in.

 22. yes

  Wij van WC eend….zoiets toch?

 23. MolTalk

  Haha, wat een goedkope en onoprechte poging van die Farizeeer Genee om weer een beetje vriendjes te maken. Helaas, too little, too late, iedereen kotst ‘m uit.

 24. Bea

  MC volgt nogal veel het wel een wee van Wilfred van Gee. Dat is wel wat jammer, want het is niet bepaald een publiekslieveling, en nu met zn nieuwe gedragsgeloof..
  John dM zal wel flink gedonderd hebben bij het wegvallen van advertentiegeld. Ipv te zeggen wel zingen het wel uit, gaat het molletje er vol op in rammen en eisen dat er een oplossing komt, zsm. #IkJdMLdoeEchtAllesvoorGeld

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.