SBS 6 probeert Annemarie Brüning uit bij Shownieuws

SBS 6 heeft Hart van Nederland-gezicht Annemarie Brüning gisteren uitgeprobeerd bij Shownieuws. Ze volbracht de presentatieklus met verve. Dat was te zien in de late showrubriek. Het begon de laatste tijd soms wel heel erg kliekerig te worden bij Shownieuws: ‘besties’ Patty Brard en Dyantha Brooks gedragen zich op de socials als twee overjarige tiktokkers. Annemarie bracht wat het programma wel een beetje nodig heeft: een neutrale houding en geen klefferij.

Annemarie deed het prima op de plek waar normaal Airen Mylene en Dyantha Brooks zitten. Celine Huijsmans, een van de grootste talenten van Talpa, is al weken met vakantie.

De 34-jarige Annemarie is voor veel tv-kijkers nog een onbekend gezicht. Ze doet ook veel dingen buiten de tv-wereld om, zoals presentatieklussen voor bedrijven. “Één van de leuke dingen aan mijn werk is dat ik zoveel leuke, mooie en bijzondere mensen ontmoet, met allemaal een eigen verhaal“, vertelt ze.

Buiten de tv-wereld om werkt Annemarie vooral met ‘gewone’ mensen. “Mijn taak is ze te laten stralen, ze hun verhaal op hun best te laten vertellen, te zorgen dat ze ontspannen over komen op beeld. Ultra trots ben ik als dit is gelukt, iemand blij is met de opname, zelf trots kan terugkijken op zijn of haar verhaal en dat iemand ook genoten heeft van het moment.

We lachen veel op de set, omdat, als je samen een leuke tijd hebt je dat ook uitstraalt op beeld. Iemand laten lachen zorgt ervoor dat ie de spanning vergeet, en het verhaal menselijk vertelt. Ik ben gek op m’n werk!

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen