SBS 6 komt met grote Koningsdag-show in november

Recht tegenover Bed & Breakfast op NPO 1 en The Masked Singer op RTL 4, begint SBS 6 vanavond met een nieuw seizoen van Thank You For The Music met Kim-Lian van der Meij. Nou ja, nieuw: het programma ligt al het hele jaar te verstoffen op de plank en dat betekent ook dat de Koningsdag- en Songfestival-special ietwat verlaat worden uitgezonden. Zo staan Kim-Lian en haar collega’s straks in november in oranje uitgedost de verjaardag van Willem-Alexander te vieren.

Het is ruim voor corona opgenomen. “Dus je ziet volle tribunes en mensen die dichtbij elkaar staan. Alles wat we het afgelopen halfjaar niet meer gezien hebben“, aldus Shownieuws-ster Evert Santegoeds.

Het was nooit de bedoeling om dit pas in het najaar uit te zenden, legt Evert uit namens SBS 6. “Het was bedoeld om het dit voorjaar al uit te zenden, maar toen dacht de zender: het hoofd staat niet helemaal naar amusement, dus laten we inderdaad maar talkshows doen en informatie over corona geven.”

Toen is dit opgeschoven tot na de zomer, wat wel gevolgen heeft voor bijvoorbeeld de Koningsdag- en de Songfestival-uitzending die destijds ook zijn opgenomen. Die komen nu als tweede en vijfde aflevering. Dus we hebben dan een Koningsdagspecial in november.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen