RTL 4 zet Marieke Elsinga in panel I Can See Your Voice

RTL 4 gaat meer inzetten op Marieke Elsinga, de ochtendster van Qmusic. Naast haar werk voor RTL Boulevard wordt ze een belangrijke onderdeel van de nieuwe grote Carlo Boszhard-show I Can See Your Voice. Dat heeft de tv-zender laten weten. De opnames van de muzikale spelshow zijn vandaag van start gegaan en bij clubhuis Boulevard zijn de panelleden onthuld: naast Marieke gaat het om Jeroen van Koningsbrugge, Ronnie Flex, Fred van Leer en Samantha Steenwijk.

In I Can See Your Voice, van de makers van The Masked Singer, draait alles maar om één grote vraag: wie van de kandidaten kan er echt zingen en wie houdt het panel compleet voor de gek?

Zes kandidaten halen in de show alles uit de kast om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn, maar niet alles is wat het lijkt want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen. In verschillende rondes vallen de kandidaten één voor één af.

De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. Zal de artiest steil achteroverslaan van de waanzinnige zangkunsten van de kandidaat? Of leidt het duet tot een flinke slappe lach, omdat de kandidaat nog nooit zuiver heeft gezongen?

Presentator Carlo Boszhard: “Het is een hilarisch spelprogramma. Je ziet iemand zingen die de wauw-factor heeft, maar je kan zomaar op het verkeerde been worden gezet. Het wordt een feest om met zoveel bekende panelleden te mogen samenwerken. De gastartiesten maken we later bekend, maar ook zij zijn veelbelovend. Ik heb ontzettend veel zin in de opnamen!’

I Can See Your Voice wordt geproduceerd door Warner Bros en is vanaf donderdag 29 oktober om 20.30 uur te zien bij RTL 4. In totaal zijn er acht afleveringen.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen