‘RTL 4 in problemen als Eva Jinek corona krijgt’

Geplaatst op do 17 sep 2020 om 9:00

RTL 4 komt flink in de problemen als Eva Jinek corona krijgt of alleen al symptomen vertoont, zoals een snotneus. Het leed is dan niet te overzien. Dat gaf tv-kenner Rob Goossens gisterenavond aan in RTL Boulevard. Het zou een ramp van enorme proporties zijn, denkt Rob. “Veel problematischer, en dat is de achilleshiel van de televisiewereld op dit moment, zijn de live-programma’s die echt aan één iemand hangen en dan moet je denken aan bijvoorbeeld Jinek“, legt hij uit.

Met een snotneus mag je tegenwoordig niet meer doorwerken. “Als Jinek aan het snotteren is en ze uit voorzorg thuis zou blijven – dan hoeft ze niet eens corona te hebben – dan kun je nog eens zeggen: ‘Hallo jongens, hier is Beau van Erven Dorens.’ Maar als Beau een draaidag voor iets anders heeft, dan kun je niet zomaar Art Rooijakkers op Jinek zetten. Dat gaat heel raar aanvoelen.

Art Rooijakkers op Jinek; dat zou inderdaad een ramp van enorme proporties zijn. “Dat zijn toch momenten die we in het najaar gaan zien of televisie dat aankan.”

Presentatrice Marieke Elsinga: “Is er achter de schermen niet iets bekend dat er bij Eva thuis een set wordt opgebouwd met een scherm? Zoals Anouk ook te zien zal zijn in The Voice.”

Rob: “Ik hoop in elk geval dat eraan gewerkt wordt, want een Jinek zonder Jinek of zonder Beau bestaat wat mij betreft niet. En voor de duidelijkheid nogmaals: het probleem ontstaat al op het moment dat iemand gaat snotteren. Dan moet je uit voorzorg thuisblijven. Het kan niet zo zijn dat Jinek zegt: ‘Ik ben dan wel snipverkouden, maar the show must go on,’ en dat de rest van Nederland zich wél netjes aan de norm houdt.”

Foto: RTL
36 Reacties op “‘RTL 4 in problemen als Eva Jinek corona krijgt’”


 1. Willie

  De onmisbare liggen op het kerkhof.

 2. WEST

  Zou gewoon nood uitzendingen maken op voorhand , er zijn veel artiesten en persoonlijkheden waar je een leuk gesprek mee kan hebben, hoeft niet altijd over de actualiteit te gaan . Eva`s thema avond, dat kan je elk onderwerp behandelen

 3. 🗣(wordt vast verwijderd...)

  Dan kijken we toch gewoon naar OP1. Wat is het verschil?

 4. Frank Rijk

  Wat een onzin bralt Robje Goossens weer.

 5. Piet Pannelap

  Iedereen aan het 🍺
  Cheers op Eva🍺Jellinek!!

 6. Pieterke

  Dan hoop ik dat Eva corona heeft!

  Zonder gezondheidsgevolgen voor haar en familie. Dat dan weer wel.

 7. Art Rooijakkers

  Ik ben 24/7 beschikbaar als vervanger.

 8. Erewijn

  Dat vergeten HEEL veel mensen. Een snotneus = niets meer doen. Geen sportschool, geen werk, geen boodschappen, niet de hond uitlaten. Je kinderen naar school brengen? Vergeet het maar. Thuisblijven, want ik wil gezond blijven zelfingenomen gek. Heb je je op zo’n scenario wel voorbereid? Nee he, want je kunt niet nadenken.

 9. Problemen?

  De groep Boulevard presentatoren is toch groot genoeg om dit op te vangen.

 10. Robin

  Eva Jinek krijgt geen corona! We zitten nu een half jaar in dit toneelstuk… welke grote BN’ers hebben er nog meer corona gekregen? Nou? Of wiens BN’er-oma ligt er op de IC? Precies…..

 11. Lachgas

  Waar blijven de kijkcijfers van 16 september?

 12. the pat

  als dat gebeurd gewoon humberto tan inzetten of peter zelf of beau

 13. Donald

  Maar Janknek is toch al besmet met TDS (Trump Derangement Syndrome)? Daar is ze echt goed ziek van.

 14. Jantien Visser

  Lijkt me ook vreselijk als Jinek een snotneusje krijgt. Zet er dan gewoon een invaller neer, die zijn vast wel te vinden. Een giller wordt het dan, als blijkt dat deze invaller het beter gaat doen dan Jinek. En dat lijkt mij zeer wel mogelijk, hahaha!

 15. Jantien Visser

  Lijkt me ook vreselijk als Jinek een snotneusje krijgt. Zet er dan gewoon een invaller neer, die zijn vast wel te vinden. Een giller wordt het dan, als blijkt dat deze invaller het beter gaat doen dan Jinek. En dat lijkt mij zeer wel mogelijk, hahaha!

 16. tvleeuw

  Gewoon weer Humberto van stal halen.

 17. tvleeuw

  Gewoon weer Humberto van Dionne halen.

 18. Genderneutraal

  Als, als….pfff
  Als mijn tante kloten had…was het mijn oom.

 19. 😷Paulus

  😷Hmm, als dat gebeurt🤧, moet Akwasi het programma maar voortzetten. 🤣🤣😁

 20. Maup Caransa

  Gisteren JINEK RTL4 637.00 1.582.000 zo geweldig is dat niet.

 21. Richard de Bie

  Corona flauwekul bedoel je dus als ze een ongeluk krijgt en in het ziekenhuis beland is er geen probleem voor rtl ???? Dus alleen als er corona is wat geloofwaardig weer Ik ben wakker hoor maar voor de slapers onder onzin geloof maar wat ze zeggen hoor kan geen kwaad hahahahaha

 22. Koos

  Ik denk persoonlijk dat de beide commerciële zenders al heel lang in de problemen zitten en dat ze niet afhankelijk zijn van een bepaalde “bekende Nederlander”.
  Toen Jinek op 1 zat ws ik een grote fan, maar heb NOOIT meer naar haar gekeken sinds haar overstap naar het “grote geld”.

 23. Chelsey

  Blonde snotneus is sowieso het peperdure zorgenkindje van rtL-Nederland, daar verandert een corona besmetting niets aan! Misschien zelfs handig om juist een corona besmetting te gaan veinzen, zijn ze beide van het lijden verlost! Eva blij Peppi blij! Want zo’n peperdure KRO/NCRV rtL4 versie van Jinek is gaandeweg een afgang van de allereerste orde aan het worden voor Bertelsmann’s dienstkneusje! Het gaat hem nog zijn kop gaan kosten als hij zich niet tijdig distantieert van haar!

 24. Chelsey

  … Het gaat hem nog zijn kop kosten als …

 25. Teuntje

  Rotwijf is niet onmisbaar Trump basher mag wel oppassen

 26. WEST

  Hedemorgen even een onderzoek uitgevoerd op een middelbare school
  GTST kan wel inpakken ! was even schrikken hoor Onder de 450 leerlingen keken er bijna niemand
  7 leerlingen kijken wel / 443 niet ! Dag RTL ….. en geloof je nu wel dat alleen de oudjes nog naar je zender kijken ! Je bent de jonge kijker voorgoed kwijt !

 27. anoniem

  Uiteindelijk is iedereen even belangrijk… Zelfs een kabelsjouwer kan het hele team besmetten..

 28. Barry

  Overdrijven is ook een vak. Er zijn genoeg hysterische wijven te vinden die net als haar kunnen schreeuwen.

 29. NPO voor altijd!

  RTL heeft juist geen problemen als Jinek corona krijgt, want dan komt er ’n ander die veel meer kijkers trekt dan Jinek!! ze blijft maar zakken, ook met Lucky tv!!!

 30. aldus

  Als Jinek snottert doet ze een test en een paar uur later heeft ze de uitslag.

 31. I am not lucky

  Zelfs met Lucky TV geen vooruitgang te constateren.

 32. Wyatt

  Gewoon Humberto als invaller mis hem nog steeds op de late avond.

 33. Ruud

  Dat heeft de redactie van Op1 veel beter georganiseerd. Ze kunnen gewoon shoppen bij de andere teams. Daarnaast hebben ze met Carrie ten Napel een concurrerend talent in huis…

 34. Rob Goossens - ik speculeer er op los zonder enig bewijs

  Wat een onzin. Humberto, Beau en Peter van der Vorst zouden in kunnen vallen. Wellicht iemand uit de RTL Nieuws poule zoals Antoin Peeters.

  Nee RTL heeft genoeg mensen.

 35. Rob Goossens - ik speculeer er op los zonder enig bewijs

  Eva Jinek is makkelijker vervangbaar dan een presentator van een showprogramma. Stel dat Linda de Mol ziek is voor Miljoenenjacht of Ik hou van Holland. Gaat Kim-Lian dan Ik hou van Holland doen? Nee joh.

 36. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Er zullen 0 medische gevolgen zijn als Eva Engnek corona krijgt. Er is niet meer medische dreiging dan bij griep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.