‘RTL 4 in problemen als Eva Jinek corona krijgt’

RTL 4 komt flink in de problemen als Eva Jinek corona krijgt of alleen al symptomen vertoont, zoals een snotneus. Het leed is dan niet te overzien. Dat gaf tv-kenner Rob Goossens gisterenavond aan in RTL Boulevard. Het zou een ramp van enorme proporties zijn, denkt Rob. “Veel problematischer, en dat is de achilleshiel van de televisiewereld op dit moment, zijn de live-programma’s die echt aan één iemand hangen en dan moet je denken aan bijvoorbeeld Jinek“, legt hij uit.

Met een snotneus mag je tegenwoordig niet meer doorwerken. “Als Jinek aan het snotteren is en ze uit voorzorg thuis zou blijven – dan hoeft ze niet eens corona te hebben – dan kun je nog eens zeggen: ‘Hallo jongens, hier is Beau van Erven Dorens.’ Maar als Beau een draaidag voor iets anders heeft, dan kun je niet zomaar Art Rooijakkers op Jinek zetten. Dat gaat heel raar aanvoelen.

Art Rooijakkers op Jinek; dat zou inderdaad een ramp van enorme proporties zijn. “Dat zijn toch momenten die we in het najaar gaan zien of televisie dat aankan.”

Presentatrice Marieke Elsinga: “Is er achter de schermen niet iets bekend dat er bij Eva thuis een set wordt opgebouwd met een scherm? Zoals Anouk ook te zien zal zijn in The Voice.”

Rob: “Ik hoop in elk geval dat eraan gewerkt wordt, want een Jinek zonder Jinek of zonder Beau bestaat wat mij betreft niet. En voor de duidelijkheid nogmaals: het probleem ontstaat al op het moment dat iemand gaat snotteren. Dan moet je uit voorzorg thuisblijven. Het kan niet zo zijn dat Jinek zegt: ‘Ik ben dan wel snipverkouden, maar the show must go on,’ en dat de rest van Nederland zich wél netjes aan de norm houdt.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen