Rick Romijn vindt Maarten van Rossem ‘vieze vent’

Rick Romijn, de sidekick van Wilfred Genee op Radio Veronica, vindt de grote ster van NPO 2, Maarten van Rossem, een vieze vent. Dat heeft de radiomaker gezegd in Veronica Inside. De 76-jarige Maarten staat bekend om zijn nukkige houding en zwarte outfits, maar is volgens Rick ook nog eens een viezerik. Hij lijkt al jeuk te krijgen als hij alleen al kijkt naar het jurylid van de kijkcijferhit De Slimste Mens. “Ik vind Maarten van Rossem zo’n vieze vent“, riep hij op de radio.

Sidekick Niels van Baarlen was het daar roerend mee eens. “Gadverdamme. Ik kan er echt misselijk van worden.”

Wilfred weet dat Maarten zich niet elke dag wast: “Hij was een keer te gast bij VI Oranje en toen zei ik tegen hem: ‘Ik las in een interview dat u regelmatig uzelf een week lang niet doucht, maar dat u alleen uw edele delen wast.’ Dat werd een heel goed interview. Dat liep daarna geweldig. Die heeft me aan zitten kijken!

Later heeft Wilfred daar nog contact over gehad met de NPO 2-ster. “Ik heb hem daarna nog een mailtje gestuurd dat ik het zelf ook niet zo’n heel gepaste vraag vond over die edele delen. Daarna kreeg ik een mailtje terug van: ‘Beste Wilfred, laten we het zo bekijken: het was een vreemd interview, maar zand over de edele delen.’ En toen was het weer klaar.”

Foto: Talpa, NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen