Op1 in Jinek: Lucky TV neemt Tim Douwsma op de hak

Geplaatst op do 24 sep 2020 om 12:30

De slotrubriek van Jinek, Lucky TV, nam gisteren een fragment uit concurrent Op1 op de hak. Talkshowgast Tim Douwsma werd flink te kakken gezet. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De kijker werd dinsdagavond in de late talkshows getrakteerd op een dubbele portie influencers: Eva Jinek had met Famke Louise de hoofdprijs, maar ook Tim had met zijn feitenvrije uitspraken nog genoeg lachers op zijn hand. Om de eigen gasten aan te pakken gaat wat ver, dus koos Lucky TV voor Tim.

Hoewel Famke Louise by far het meest onsamenhangende verhaal hield, was Tims optreden nou ook niet bepaald een open sollicitatie voor een plekje in De Slimste Mens. Lucky TV verknipte zijn optreden, waardoor het allemaal nóg onzinniger leek.

Er was vooral hilariteit om Tims uitspraak dat er in ons land 28 miljoen operaties zouden zijn uitgesteld vanwege de coronamaatregelen. “Ha ha ha! Zei die 28 miljoen?! Dan zouden we allemaal geopereerd worden! Wim, jij en ik! Allemaal! Twee keer. Ha ha ha“, gierde René van der Gijp gisteren op televisie.

Zelf heeft Tim zijn uitspraken al rechtgezet op de socials: “Ja, ik riep iets met 28 miljoen. Haha, maar dat is natuurlijk wereldwijd.

De Lucky TV over Tim in Op1:

Foto: NPO
43 Reacties op “Op1 in Jinek: Lucky TV neemt Tim Douwsma op de hak”


 1. Ster

  Haha

 2. Radiofreek

  Te makkelijk…

 3. Zalmneusje

  Het verschilt niet veel van wat ie in werkelijkheid zei.

 4. Tessa

  Hahah wat een loser die Tim.

 5. #haalzevandeWiFi

  Haal al dit soort C artiesten per direct van de WiFi af.

 6. Teuntje

  Hij hoort bij de tokkies Rioolvink Hazes Femke AliB Akwardie en vele niks voorstellende gekken

 7. Flip de Beer

  Tim moet mooi meisjes gaan versieren bij De Leijen waar hij altijd zit. Hij moet mooi gaan subben met zijn vriendin: https://supcentrefryslan.nl/

 8. Sjoerdje

  Die komt nooit meer aan de bak. Wat een niveau.. Geen bedrijf, adverteerder, omroep of sponsor wil hier nog wat mee. http://www.werkenbijdealdi.nl

 9. peacock and whiteman

  Jan jaap van der (k)wal was trouwens gisteren te gast in de belgische talkshow ‘vandaag’ (jinek light) en heeft gezegd dat gers pardoel weg moet als jurylid van the voice kids vanwege zijn uitspraken.

 10. Ron

  Te makkelijk dit. Ik vind Lucky TV wel wat in glans verloren hebben sinds het bij Jinek weer terug is. Net niet grappig.

 11. Iek Famkuh

  Artsen, virologen hebben hem benaderd?? Woehahahaaaa.
  Wat ‘n flapdrol is dat zeg.
  Het lijkt wel of die gekkies al iets ingespoten hebben gekregen waardoor ze niet meer helder zijn (als ze dat al waren).
  Famke heeft 1 miljoen volgers; zijn er in Nederland dan zoveel kleuters en kindertjes in de leeftijd van 3-12 jaar? Da’s in- en intriest; die krijgen nu ook nog eens minder kwalitatief onderwijs door Corona. Nou eh, onze toekomst ziet er veelbelovend uit. NOT!

 12. Mopsie

  Matig filmpje.

 13. MC-stumperd

  By far? Is het moeilijk om gewoon het Nederlandse verreweg te gebruiken, MC? Of ken je dat woord niet? Heb je moeite met je moedertaal?

 14. Dayless

  “Om de eigen gasten aan te pakken gaat wat ver, dus koos Lucky TV voor Tim.” Duidelijk de Lucky van de dag ervoor niet gezien.

 15. Jos

  Ik vind lucky tv echt geen toevoeging meer hebben. Dat met willempie en maxima was nog grappig bij de dwdd, maar nu bij jinek aan het einde. Ik zap meteen weg. Geen idee hoeveel hij hiervoor krijgt, maar beter bedenken ze iets anders. Dit is echt geld verspilling.

 16. S.M. Kelders

  Goedkoop van RTL Jinek

 17. anymous1

  Lucky TV kan alleen scoren over de rug van anderen.

  Natuurlijk was het ook heel erg dom en naïef om die # het net op te gooien, sloeg als een tang op een varken. Maar goed het is gebeurd, ze zijn inmiddels (de meesten) offline gehaald en nu dooooooooooor!! Inmiddels sneeuw van gisteren.

 18. Jehova

  Tim Douwsma is toch wel de grootste loser van deze hele affaire. Triest mannetje zonder carrière en met een triest kutkindje en hoer.

 19. Flauwe Kul

  Dus niemand heeft het over de creatieve armoede bij de redactie van Jinek om Lucky TV als item in het programma te hebben?

 20. Jekol

  Tim Douwsma is een hoer

 21. Stefan

  De LuckyTV van de dag er voor, die was pas gezellig voor de hoofdgast.

 22. M.

  Carlo Bozhard is vanavond te gast bij BLVD op late Avond met Eva Jinek, Jinek wil zogenaamd serieus journaliste zijn, ze kan er niet omheen door Carlo stevige te ondervragen naar de overschrijdende beschuldigingen van Bram Wijs: Bram zegt te zijn betast in zijn intieme lichaamsdelen, Carlo zou over zijn billen hebben geaaid, Jinek moet en gaat Carlo om uitleg vragen.

 23. Flip de Beer

  Als Tim een hoer is zou ik hem gelijk inhuren. ;)

 24. peacock and whiteman

  Vanavond is gers pardoel te gast in het belgische gert late night om over #ikdoenietmeermee te komen praten.
  Dit heeft de zender Vier zojuist bekend gemaakt.
  Aangezien meneer verhulst liever vrienden maakt en niet erg kritisch op zijn gasten is, verwacht ik er niet te veel van.

  ivm het hier niet is te ontvangen en zelfs op online fragmenten een geoblock zit, zal ik wel een stukje schrijven onder dit artikel als ie tenminste geen open deuren intrapt en iets zinnigs zegt.

 25. Jan van Eerten

  Hoe dom kun je wezen????

 26. TIM DOUWSMA WIL MIJ DOOD

  TIM DOUWSMA WIL MIJ DOOD

 27. Diederik E.

  “28 miljoen mensen, op dat kleine stukje aarde…” ☺

  Waarvan akte.

 28. Donald Dumb

  Tim Douwsma.
  Pak je biezen maar, het is klaar…

 29. Noekje

  Ik wacht nog op een lucky tv over sneu meisje Jinek.

 30. Janssen

  @MC-stumperd
  do 24 sep 2020 om 13:05

  Je krijgt zelfs een tweede keus met veruit.
  Het Nederlands heeft zoveel meer te bieden…

 31. Het Ware Woord

  MC-STUMPERD. Zucht, je bent wel ‘selectief’ met kritiek geven, hê…. Internet loopt nl. óver van de Engelse woorden!! Lijkt er meer op dat je MC graag een hak wilt zetten… Trouwens ‘by far’ past veel beter in de context dan het duffe ‘verreweg’! Lekker ‘catchy’, hahahaha

 32. Odorf

  @ Het Ware Woord
  Goh, loopt het internet over van de Engelse woorden? Wat een nieuws, gek. Het is VERREWEG de meeste gebruikte taal op het net. Dan verwacht je niet dat het internet overloopt van de Engelse woorden! Poeh, weer wat geleerd.

 33. Bea

  Tim Downsma heeft eigenhandig een grote sticker SUKKEL op zijn voorhoofd geplakt…
  Wat een loser die man… Mooi, maar ooooohhhhh zo dom.

 34. Robert

  Hoelang blijven grapperhaus en de jonge nog op de ministerspost zitten.
  Beide maken grote fouten of hebben die gemaakt.

  En dan Willem engel, wanneer wordt die vervolgd voor moord door schuld.

 35. Woordkunstenaar

  Al die meelopers die zo graag populair willen doen en steeds meer hun moedertaal verkrachten met Engels woorden of zelfs zinnen, hebben ook allemaal tatoeages. Zo heerlijk voorspelbaar.

 36. Heerser

  Het is natuurlijk gestoord om je taal te verneuken met Engels, dat zelf een door buitenlandse invloeden verneukte taal is. Minder dan 20% van het Engels is echt Engels, de rest is allemaal overgenomen troep die de taal onnodig veel moeilijker heeft maakt.

 37. Daan

  Hahahaha…nu is het 28 miljoen wereldwijd…hahahahaha. Wat een loser!

 38. Nietszeggend filmpje

  Ik weet niet waar ik naar heb zitten kijken. Maar ineens was het filmpje voorbij.

 39. Maup Caransa

  Ze wil wel op de knieën terug naar de NPO.

 40. Lisa

  ik weet het niet maar er zijn ook kritische geluiden uit de medische wereld, journalisten die kritisch zijn, het volk en de oppositie in de 2de kamer dus wat willen die c-artiesten nu eigenlijk.

 41. Liefhebbende Moeder

  Media spoort niet. Ver bij weg blijven.

 42. peacock and whiteman

  Zoals verwacht bij gert late night werd gers pardoel met een fluwelen handschoentje aangepakt door gert. de kritische vragen en opmerkingen moesten van evi hanssen komen die naast hem zat (die belg die gisteren bij jinek zat)

 43. Wijnjewoude

  Naast afgrijselijk zingen kan hij ook nog zijn mening verkondigen bij Jinek.
  Adbrokkeling van de maatschappij.
  Geef dit soort gasten geen podium.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.