Op1 in Jinek: Lucky TV neemt Tim Douwsma op de hak

De slotrubriek van Jinek, Lucky TV, nam gisteren een fragment uit concurrent Op1 op de hak. Talkshowgast Tim Douwsma werd flink te kakken gezet. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De kijker werd dinsdagavond in de late talkshows getrakteerd op een dubbele portie influencers: Eva Jinek had met Famke Louise de hoofdprijs, maar ook Tim had met zijn feitenvrije uitspraken nog genoeg lachers op zijn hand. Om de eigen gasten aan te pakken gaat wat ver, dus koos Lucky TV voor Tim.

Hoewel Famke Louise by far het meest onsamenhangende verhaal hield, was Tims optreden nou ook niet bepaald een open sollicitatie voor een plekje in De Slimste Mens. Lucky TV verknipte zijn optreden, waardoor het allemaal nóg onzinniger leek.

Er was vooral hilariteit om Tims uitspraak dat er in ons land 28 miljoen operaties zouden zijn uitgesteld vanwege de coronamaatregelen. “Ha ha ha! Zei die 28 miljoen?! Dan zouden we allemaal geopereerd worden! Wim, jij en ik! Allemaal! Twee keer. Ha ha ha“, gierde René van der Gijp gisteren op televisie.

Zelf heeft Tim zijn uitspraken al rechtgezet op de socials: “Ja, ik riep iets met 28 miljoen. Haha, maar dat is natuurlijk wereldwijd.

De Lucky TV over Tim in Op1:

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen