Martien Meiland geen fan van Boer Zoekt Vrouw: ‘Bah’

Martien Meiland is geen fan van de kijkcijferhit Boer Zoekt Vrouw. Hij vindt het programma heel erg langdradig. “Bah, vré-se-lijk“, geeft de megaster van SBS 6 aan in een interview met de VARAgids. Omdat zijn soort-van-vrouw Erica wél kijkt, zit Martien toch op de bank als Yvon Jaspers en haar boeren over het scherm dartelen. Zelf zapt hij liever door als de presentatrice in beeld komt, maar het is Erica die bepaalt. “Omdat jij zegt ‘Dat is leuk, kijk mee’. Het is toch elke keer hetzelfde.

Waarom vindt hij Boer Zoekt Vrouw niet leuk? “Véél te langdradig. Bij First Dates eten ze samen, klaar. Het wordt wat of niet.”

Martien vindt First Dates wél leuk. “Denk je: ohhhhhh wat hebben ze het leuk, wat passen ze góóóoed bij elkaar. Lees je op het eind dat ze nog een keer een biertje zijn gaan drinken, en dat was het. Zóóó jammer.

Erica vindt het ook toptelevisie: “First dates vind ik op de vroege avond ontspannend om naar te kijken. Lekker meegluren in andermans leven.”

Om diezelfde reden kijken ze ook naar Ik Vertrek. Martien: “Op SBS heb je nu Wij emigreren, best leuk, maar het trekt de helft minder kijkers. Er zijn ook zoveel mensen die naar de NPO kijken. Ze komen thuis, zetten de tv aan en doen ’m pas uit als ze weer naar bed gaan na Op1.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen