Hond eet ibuprofen Linda de Mol op, in paniek naar arts

De hond van Linda de Mol heeft een keer haar ibuprofen opgegeten. De tv-koningin is toen in allerijl met haar naar de dierenarts gegaan. Dat vertelt ze in haar column in de LINDA. Net als Linda is haar hond een echte bourgondiër: ze eet alles op wat los en vast zit. “Het is de enige karaktertrek van Beer die ons soms problemen oplevert. Haar obsessie voor voedsel is helaas met geen mogelijkheid af te leren“, aldus de SBS 6-ster, die daardoor regelmatig in de problemen komt.

Het dieptepunt was dus het ibuprofenincident. “Al meerdere keren zat ik met ’r bij de dierenarts als ze weer eens iets had opgevreten wat voor honden niet best is. Twee ibuprofen uit mijn handtas mét de strip waar ze in zaten. Die roze buitenkant van de pilletjes rook blijkbaar toch lekker.

Maar ook een halve reep chocolade, waar honden dood van kunnen gaan. Die kwam uit de rugzak van haar zoon Julian. “Beide keren vol in paniek naar de dierenarts, maar goddank liepen al die incidenten met een sisser af.

De hond van Linda misdraagt zich ook ‘met enige regelmaat’ in het bos, bijvoorbeeld ‘als ze weer eens in één snelle hap een aardbeienijsje uit het handje van een blèrend klein kindje wegslikt’.

Met een woedende mama van de peuter als gevolg. En regel dan maar eens midden in een bos een nieuw ijsje“, aldus Linda.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen