Gravin Eloise kent Carlo Boszhard niet

Gravin Eloise van Oranje, die sinds kort furore maakt als influencer, weet niet direct wie Carlo Boszhard en Paul de Leeuw zijn. Dat geeft de kleindochter van prinses Beatrix aan op YouTube. Eloise heeft zich laten interviewen door influencer Robbert Rodenburg, de bestie van Anna Nooshin, en de beelden daarvan gaan al een week volop rond in de media. Op een gegeven moment vertelt Robbert ook over zijn eigen ambities en dan komen de twee tv-heren aan bod.

Robbert: “Als ik aan een voorbeeld denk, denk ik aan iemand die een carrière heeft die ik echt bewonder en dat is dan bijvoorbeeld wel een Paul de Leeuw of een Carlo Boszhard. Ken je die?

Het doet bij Eloise niet meteen een belletje rinkelen. “Ha ha. Als ik een foto zie… Ik herken de namen wel, maar ik ben heel slecht in namen en beeld erbij.”

Robbert kan er wel om lachen dat Eloise de twee heren niet direct kent. Zelf volgt hij ze al wel heel lang. “Die twee zijn twee mannen voor wie ik heel veel bewondering heb voor wat voor een carrière zij hebben. Dat is ook wel iets dat ik ambieer.”

Zij doen wel dingen waarvan ik denk: dat zou ik over een aantal jaren ook wel heel graag willen doen. Ik zie hen dan wel als een voorbeeld in die zin.”

Carlo Boszhard kwam gisteren in het nieuws, omdat hij door een influencer beschuldigd werd van een #MeToo-misdraging. RTL en Carlo wilden niet reageren en de influencer zelf verwijderde later op de dag zijn beschuldigingen.

Het interview met Eloise:

Foto: YouTube

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen