Georgina Verbaan ontkent Op1-complot

Georgina Verbaan krijgt op Twitter een leger aan complotdenkers over zich heen, vanwege een gebaar dat ze dinsdag maakte in de Op1-uitzending met coronacriticus Tim Douwsma. Dat is te lezen op het sociale medium. Terwijl Tim aan het woord was over zijn weerstand tegen de coronaregels, maakte Georgina op de achtergrond een handgebaar. Wat er precies gebeurt is onduidelijk, maar het lijkt vooral compleet irrelevant. Totdat je de reacties van Twitter-gekkies begint te lezen.

Het gaat op Twitter helemaal los. Ze zou een geldgebaar hebben gemaakt. Ene Seraphim zegt: “🚨DE SMERIGE NP🌐 ONTMASKERD‼️‼️‼️🚨 Aanval op Tim Douwsma bij Op1 was GEPLAND‼️ Georgina Verbaan seint richting Xander van der Wulp, dat hij moet beginnen over het feit dat Famke Louise geld had ontvangen van het RIVM‼️👇👇👇‼️

Ene Alicia daarop: “Heel apart idd. Kan geen logische reden bedenken waarom zij op dat moment zo’n gebaar zou maken. Met dat lachje er ook nog bij.

En Natasja: “Georgina is een eerste klas rat, altijd al geweest.

De beelden ziet u onderstaand, vanaf 00:20. Als u er daarna nog steeds niet van begrijpt, dan bent u niet de enige. Daarvoor moet je het brein van een complotdenker hebben.

Verbijsterd

Georgina begrijpt niets van de felle reacties: “Lieve mensen ik weet niet wat ik daar deed (echt geen idee waha) maar ik was in elk geval niet aan het seinen. Ik stond best wel uit die avond.

Ene Sonja daarop: “Idd, ‘geen idee hebben’ maar zo’n duidelijk gebaar maken? Daar maakt ze zichzelf echt niet geloofwaardig(er) mee… Als het nu nog léék of ze iets raars deed wat multi-interpretabel was, maar dit is overduidelijk. Deze vrouw staat op dit beeld zeker NIET uit!

Georgina: “Maar wat bedoel ik dan in godsnaam met dat gebaar Sonja?

Sommige mensen zien er linkse complotten achter. Georgina spottend: “Oke, betrapt. Soros is laat met betalen deze maand en ik weet dat hij Op1 op de voet volgt dus ik dacht ik stuur een reminder. Het is voor mij ook crisis.

Maar wat was dat gebaar nou? “Volgens mij had ik net handcreme op en maakte ik gewoon een random beweging met mijn ingevette vingers. Mijn adhd doet ook gewoon maar wat meestal.”

De beelden:

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen