Eva Jinek blij dat ze geen studiopubliek meer heeft

Eva Jinek vindt het eigenlijk wel prettig dat ze geen studiopubliek meer heeft. Ze kan zich zo beter op de gasten aan tafel focussen. Dat gaf ze vrijdagavond toe in haar talkshow op RTL 4. Door de coronacrisis is de publiekstribune van Jinek nog altijd leeg. In het begin vond ze dat lastig. “Ik ben gewend dat hier nu geen publiek is, maar in het begin dacht ik: dit gaat niet goed. En dan word je steeds onzekerder en dan durf je steeds minder robuust te presenteren“, aldus de presentatrice.

Nu is Jinek het ‘helemaal gewend’. “Gek genoeg vind ik het nu makkelijker om helemaal op te gaan in mijn gasten en helemaal geconcentreerd met mijn gasten bezig te zijn. Ik vind het nu eigenlijk prettig.”

Dus eigenlijk hoeft haar publiek ook niet meer terug te keren? “Nee, en ik wil ook geen gasten meer eigenlijk. Ik wil gewoon hier in m’n eentje zitten de hele tijd. Dat bevalt me wel. Ik werk er langzaam naartoe, ha ha“, lacht ze.

Andere programma’s op televisie, zoals De Vooravond, laten wél weer publiek toe, maar de studio van Jinek is daar te klein voor, stelt de presentatrice. “Je kunt hier weinig mensen hebben.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen