Date dumpt Catherine Keyl vanwege tv-salaris

Vervelend nieuws voor Catherine Keyl. De presentatrice had, voor corona, een date met een leuke man, maar die liet haar keihard zitten vanwege haar tv-salaris. Dat zegt de door SBS opgegraven tv-legende in De Telegraaf. Het was heel naar. “Ik zat in een café (voor corona) met een man te kletsen. Leuk gesprek. Op een gegeven moment moest ik naar het toilet. ‘Ik ben zo terug’, zei ik nog en dat was ik ook. Maar de man was verdwenen van de bar“, legt de presentatrice uit.

Uiteindelijk zag ze hem ergens anders zitten. Ze stapte op hem af en vroeg: “Hé, gaan we niet verder praten?

Toen gaf de vrijgezelle meneer het volgende antwoord: “Nee, mijn vrienden vertellen me net dat je bij de tv werkt. Daar heb ik echt geen zin in.

“Maar hoezo? Hier staan toch geen camera’s?”, probeerde Catherine naar eigen zeggen nog.

En de meneer: “Nee, maar ik weet dat je dan veel geld verdient, en daar kan ik niet tegenop.

Catherine: “Discussiëren heeft op zo’n moment geen zin meer. Vooroordelen over inkomsten bij de tv zijn niet te bestrijden weet ik uit ervaring.”

De presentatrice heeft het erover gehad met haar vriendinnen en die hadden soortgelijke ervaringen. Eén van haar vriendinnen werd gedumpt toen zij en haar date bij haar auto aankwamen: een Porsche Carrera met glazen dak. “Hij reed zelf in een Golf. Dit was te veel voor zijn mannelijkheid.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen