Broer Arie Boomsma heeft exact dezelfde stem

Alsof we aan één Boomsma nog niet genoeg hadden, trakteerde RTL Boulevard zijn kijkers er gisteren op nóg eentje: Arie’s broer Klaas. Ze stonden samen voor de camera om een boekje te promoten. Dat was te zien in de showrubriek op RTL 4. Het aantal misofoniepatiënten is sterk toegenomen sinds Arie op de buis is: veel mensen krijgen een beetje de kriebels van zijn zalvende stemgeluid. En tijdens het item in Boulevard bleek zijn broer echt exáct hetzelfde te praten.

Het is best absurd: als je je ogen dichthoudt, heb je geen idee of Arie of Klaas aan het woord is. “We vinden het heel leuk om zoiets samen te doen en samen te creëren. Ja, we slaan elkaar de hersens nog niet in, dus het gaat goed“, zei Klaas.

En Arie: “We werken natuurlijk sowieso veel samen. Klaas is hardloopcoach bij Vondel Gym en komen uit hetzelfde geboortejaar, dus het is altijd al een beetje dit. We werken makkelijk samen en voor mij is het heel erg fijn om te weten dat hij zó goed met woorden is en zó goed met schrijven is, dat ik weet dat als hij betrokken is bij zo’n boek, het goed komt.

Gastheer Luuk Ikink: “Echt de stemmen van die twee… Ongelooflijk.

Bridget Maasland: “Exact hetzelfde.

Het fragment is terug te zien in de uitzending van RTL Boulevard, vanaf 30:25.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen