Beste Zangers lijkt gedoodverfde winnaar Ring

De muzikale NPO 1-hit Beste Zangers lijkt dit jaar de gedoodverfde winnaar van de Gouden Televizier-Ring. De andere twee genomineerden zijn Nick, Simon en Kees: Homeward Bound en Over Mijn Lijk. Dat is vanavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Eén ding is zeker: de prijs voor het beste tv-programma van het jaar gaat naar de NPO. De programma’s van de Volendammers Jan Smit en Nick & Simon zijn van de AvroTros, de emoshow van Tim Hofman wordt uitgezonden door BNNVARA.

Het is voor Beste Zangers de derde nominatie. Ook in 2017 en 2019 maakte de show al kans op de prijs. In die jaren werd Jan Smit afgetroefd door Zondag met Lubach en Chateau Meiland. Dit jaar lijkt de concurrentie milder.

Beste Zangers is al jaren een groot succes, ook op muzikaal gebied. Het programma weet regelmatig nieuwe talenten te lanceren. Het format van de show is eenvoudig: elke week zingen bekende artiesten elkaars liedjes, terwijl ze elkaar huilend in de armen vallen.

Voor Tim Hofman wordt het volgende maand overigens een extra feestelijke avond, want dit is al zijn derde nominatie. Hij maakt ook kans in de categorie beste presentator en in de categorie beste videoserie.

Alle genomineerden op een rij:

Gouden Televizier-Ring
Beste zangers (AVROTROS)
Nick, Simon & Kees: Homeward Bound (AVROTROS)
Over mijn lijk (BNNVARA)

Televizier-Ster Presentatrice
Chantal Janzen
Eva Jinek
Miljuschka Witzenhausen

Televizier-Ster Presentator
André van Duin
Beau van Erven Dorens
Tim Hofman

Televizier-Ster Acteur/Actrice
André van Duin
Angela Schijf
Elise Schaap

Televizier-Ster Talent
Bram Krikke
Holly Mae Brood
Martien Meiland

Televizier-Ster Online-Videoserie
#BOOS (BNNVARA)
Jachtseizoen 2019 (StukTV)
Politievlog (Politievlogger Jan-Willem)

Televizier-Ster Jeugd
Beestenbrigade (KRO-NCRV)
Dropje (NTR)
H3L (Videoland)

Foto: AvroTros

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen