Angela te laat bij Eva Jinek, wachtte op corona-uitslag

Angela Groothuizen was vrijdagavond te laat in de talkshow van Eva Jinek, omdat ze aan het wachten was op de uitslag van een coronatest. Dat vertelde ze in de uitzending op RTL 4. Angela is coach in The Voice Senior en bij Jinek werd de winnaar van die show bekendgemaakt, dus haar komst naar Jinek was vrij essentieel. Toch ontbrak ze aan het begin. “Angela Groothuizen wacht nog op de uitslag van een coronatest. Of ze stapt zo in de taxi of ze praat mee via een videoverbinding.”

Uiteindelijk kon Angela de uitzending alsnog fysiek bijwonen. “Goed nieuws: Angela Groothuizen, hartelijk welkom, we waren even bang dat je niet kon komen, maar het kon. Geen corona!“, sprak Jinek.

Wat was er precies aan de hand? “Ik heb geen klachten, maar ik heb een dochter die verkouden is, dus ik wilde het risico niet nemen met al dit goud hier.”

Jinek: “Natuurlijk, tuurlijk, maar gelukkig, fijn dat je er bent.”

De opname van de finale van The Voice Senior werd vorige maand uitgesteld, omdat twee crewleden het coronavirus bleken te hebben. Nadat alle betrokkenen waren getest, werden de opnames alsnog hervat.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen