Angela te laat bij Eva Jinek, wachtte op corona-uitslag

Geplaatst op za 19 sep 2020 om 10:10

Angela Groothuizen was vrijdagavond te laat in de talkshow van Eva Jinek, omdat ze aan het wachten was op de uitslag van een coronatest. Dat vertelde ze in de uitzending op RTL 4. Angela is coach in The Voice Senior en bij Jinek werd de winnaar van die show bekendgemaakt, dus haar komst naar Jinek was vrij essentieel. Toch ontbrak ze aan het begin. “Angela Groothuizen wacht nog op de uitslag van een coronatest. Of ze stapt zo in de taxi of ze praat mee via een videoverbinding.”

Uiteindelijk kon Angela de uitzending alsnog fysiek bijwonen. “Goed nieuws: Angela Groothuizen, hartelijk welkom, we waren even bang dat je niet kon komen, maar het kon. Geen corona!“, sprak Jinek.

Wat was er precies aan de hand? “Ik heb geen klachten, maar ik heb een dochter die verkouden is, dus ik wilde het risico niet nemen met al dit goud hier.”

Jinek: “Natuurlijk, tuurlijk, maar gelukkig, fijn dat je er bent.”

De opname van de finale van The Voice Senior werd vorige maand uitgesteld, omdat twee crewleden het coronavirus bleken te hebben. Nadat alle betrokkenen waren getest, werden de opnames alsnog hervat.

Foto: RTL
12 Reacties op “Angela te laat bij Eva Jinek, wachtte op corona-uitslag”


 1. Anna Nas

  Testen tekort maar niet voor het RTL diva kransje.

 2. Rastom

  Nu nog de hiv test

 3. D ‘reetje’ Harzes

  Zorgpersoneel en openbare werken, brandweer, defensie moeten voorrang krijgen. BN’rs, politici en koningshuis het laatst. Die voegen praktisch gezien niets toe aan de maatschappij behalve op vakantie en of reces gaan.

 4. Jantje

  Sterren kunnen gewoon smorgens een test doen en avonds de uitslag. Daar betaald RTL dan 150E voor terwijl die maar 65E kosten bij de GGD en waarschijnlijk nog veel goedkoper als je ff zoekt. Handige jongens vullen daar nu lekker hun zakken mee

 5. Remi

  … Liep nog even haar politiek-correct rondje door ’t Vondelpark

  #DeugMuts

 6. Curryworst

  Er zijn vandaag al 3 artikeltjes geplempt door MC over Jinek.
  Maar nog steeds geen idee wie van de aanwezige bejaarden nu als winnaar is uitgeroepen in haar talkshow.

 7. Fritz Rauchsturmfarradklauer

  Eva is de grote winnaar, alleen snappen de kijkers dat niet. Die zijn allemaal te dom om het hoogstaande zichzelf herhalende journalistiek over -alweer- dezelfde BN’rs te snappen. Laat staan begrijpen!!

  Ze lacht iedereen uit daar bij RTL. huilnichten daar trappen overal in! De Boobies doen het goed!! Nog wel tot ze ingeruild wordt voor een vers en jong exemplaar en het liefst een shemale! zo verwijfd mogelijk.

 8. animo

  Er zijn testen genoeg maar die vragen 150 euro voor een test.

 9. Peanut

  Misschien heeft Angela gewoon een commerciële test gedaan waar ze voor betaald heeft. Just saying…

 10. L.

  Testen zonder klachten heeft sowieso geen nut, en daarbij komt ook nog eens dat je mensen laat wachten die wel echt ziek zijn. Er is al eem groot tekort aan testen.

 11. JoopH

  Angela wist natuurlijk dat het een slappe hap uitzending zou worden.een kat in nood maakt rare sprongen, zoals Eva nu doet.. om de kijkcijfers op te krikken een verlengstuk worden van The Voice Senior.. het hele punt is dat Eva in het heetst van de corana(strijd) haar kijkers in de steek liet, dit in tegenstelling tot Op1waar zelfs Jeroen Pauw zijn steentje aan bij wilde dragen.

 12. Muisje Groot- met Luis-Zen

  Mijn naam is Angela en ik ben altijd een klein muisje geweest met op zn tijd een grote bek. Ik kan niet geloven dat mensen me zoveel betalen voor mijn gerommel in de marge. Straks komen ze er nog achter en dan kom ik nooit meer aan de bak. Behalve als viswijf ofzo.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.