Alleen RTL-dames maken kans op Televizier-Ster

Geplaatst op ma 21 sep 2020 om 19:01

Chantal Janzen, Eva Jinek en Miljuschka Witzenhausen zijn de vrouwen die dit jaar kans maken op de Zilveren Televizier-Ster. Ze komen allen uit dezelfde stal, namelijk die van RTL 4. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt in RTL Boulevard. Het is het derde jaar op rij dat zowel Chantal als Eva genomineerd zijn voor de tv-prijs. Sterker nog: Chantal heeft de prijs sinds 2014 elk jaar gewonnen, op 2017 na. Toen deed ze vanwege haar vele overwinningen niet mee en won Eva.

Voor Miljuschka is het de allereerste keer dat ze genomineerd is. Het is wel pijnlijk dat een deskundige van RTL Boulevard kennelijk populairder is dan tv-koningin Linda de Mol, die wel veel kijkers trekt maar geen stemmenkanon is.

De laatste keer dat Linda genomineerd was voor de prijs, was in 2014. Ze zat dit jaar niet eens bij de voorlopige top tien. “Het valt me wel op dat een grootheid als Linda de Mol er niet bij staat bij de presentatoren. Een opvallende afwezige“, merkte Ron Vergouwen eerder op.

Het is deze week Televizier-week bij Boulevard: morgen volgen de nominaties in de categorieën Televizier-Ster Presentator en Televizier-Ster Talent en woensdag in Televizier-Ster Acteur/Actrice en Televizier-Ster Online videoserie.

Welke programma’s nog in de race zijn voor de Gouden Televizier-Ring 2020 wordt donderdag onthuld in RTL Boulevard.

Het Gouden Televizier-Ring Gala vindt dit jaar plaats op 8 oktober.

Foto: RTL
35 Reacties op “Alleen RTL-dames maken kans op Televizier-Ster”


 1. Babette

  Go RTL!

 2. Greet

  Daaaaag Talpa !

 3. Okay

  Dit bewijst de noodzaak van SBS
  NIET DUS, totaal geen toegevoegde waarde voor de NEDERLANDSCHE TV
  NPO en RTL is voldoende
  Neem je verlies en stop ermee John

 4. Jeroen

  Zum kotzen.Die hele kutprijs

 5. Curryworst

  Is er een reden dat boulevard die Boomsma continu erbij haalt? Zijn er echt geen mensen die die geen narcist zijn te vinden? Zat die wel met zijn kruisje in zijn oren.

 6. Henny Spekken-Bonen

  Doorgestoken fraude. Allemaal stemmen op RTL promoten.

  Als je zo een prijs wil winnen. brrrrr

 7. Patty Brard

  Mijn ster is de enige echte ster!

 8. Wat een aanfluiting

  Je kunt dit niet meer serieus nemen.

 9. Dit kan alleen maar gemanipuleerd zijn

  Waarvan akte

 10. Eric

  Bijzonder. Het lijkt wel stembusfraude.
  Of gebruik maken van de mazen in de wet.

 11. Pieter

  Ik denk dat de reden dat er niet op Linda gestemd wordt mede komt doordat ze niet op Social media zit. Daar wordt je namelijk gek van de verzoeken om op bepaalde personen of programma’s te stemmen🤷

 12. Tokkies zijn dol op liken

  Hoe meer likes hoe beter je bent.

 13. Martijn

  Missch moet Linda een overstap naar Omroep Max overwegen?

 14. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Als die rolmops die de hele dag donuts eet maar niet wint.

 15. Cola Cola

  Welk programma van Chantal was een succes dit jaar?????

 16. MC bezoeker 39

  Komt ongetwijfeld door haar deelname aan Wie is de Mol. Ik vind het geen presentatietalent, maar het lijkt me wel een bijzonder aardige vrouw buiten de camera”s om. Gefeliciteerd met de nominatie!

 17. Mousy

  @Cola Cola, het gaat hier niet om het succes van het programma wat zij presenteert, maar blijkbaar vindt het publiek / de stemmers haar wel goed en leuk genoeg om / voor een nominatie. 😁

 18. Mousy

  Dat Linda niet genomineerd is, komt denk ik mede door haar onsportieve gedrag en commentaar over de programma’s die ze niet mocht meenemen naar SBS en Chantal dit persoonlijk kwalijk nam. Zo iets zet kwaad bloed.

  Stemmen kan overigens alleen via de speciale website van de televizier ring, door in te loggen op je (aangemaakte) account en niet via likes op social media.

 19. 2de handjes krijgen kans op 2de hands prijsje, ik zou me rot schamen

  2de handjes krijgen kans op 2de hands prijsje, ik zou me rot schamen.

  De televizier van de laatste 5 jaar is geen kwaliteitsprijs het is nietszeggende gebakken lucht voor dummy’s

 20. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Wat heeft Eva Engnek in vredesnaam gepresteerd om genomineerd te worden?
  Hysterisch gedrag? Trump van alles de schuld geven? Geveinsde interesse met gespeelde mimiek?
  Onbegrijpelijk.

 21. Jurgen

  Ze moeten bij Talpa alleen de creatievelingen over de promotie laten gaan. Die flutmanagers daar hebben er geen verstand van.

 22. Kim

  Jinek ???? waarom eigenlijk ?? zij wou winnen maar dat deed ze absoluut dus niet !!! Onterecht !!!! Eerder de verliezer van het jaar !!! Maar gauw weer terug naar de NPO !!

 23. Lies

  Ja hoor mevrouw Vossen van het OMT. Mijn god zeg.

 24. G.ossip

  Bij Jinek zakt Ann Vossen even door het ijs over het testen en opschalen, sinds Lubach zijn vinger op de vieze smerige wond legt.

 25. Lies

  @G.ossip: yep. Dat krijg je er van als je OMT bestaat uit ‘experts’. En je laat leiden door dit soort medische deskundigen zonder enige kennis van marktwerking. Vraag en aanbod etc.

 26. Fien S.

  Dus dit is het beste wat NL te bieden heeft?
  Vlgs mij zijn er betere kandidaten te vinden.
  Dit is pure armoe en/of voorgekookt.
  Niet meer serieus te nemen.

 27. HBaz

  Kan de AvroTros niet gewoon ophoepelen naar RTL4? Laat de EO het songfestival maar doen.

 28. Guido

  Vroeger had ik op mediacourant wel eens een leuke discussie. Uit nostalgie lees ik wel eens reacties en heb maar 1 conclusie. Wat een sneu volk reageert hier. Geniet samen van de mooie programma’s van Nederlandse bodem. En is iets niet jouw smaak zet jezelf niet voor schut door het af te kraken. Het maakt je een lelijk mens. Kijk de programma’s die jou boeien, inspireren en laten genieten. Geef daar complimenten over. Kort gezegd reageer je negatief dan kom je waarschijnlijk iets te kort.

 29. Mick

  Linda is de nummer 1. Miljuschka? De presentatrice van een kookprogrammaflop? Kan haast niet zo ongeloofwaardig.

 30. Ruben

  Jinek heeft de helft van haar kijkers verloren, het gespeelde kindmeisje Chantal trekt ook geen massa’s meer. Waaro zijn die twee heksen dan genomineerd?

 31. Garry glamour

  Ik vind ze alle drie niet geweldig , hoewel het nog erger zou zijn geweest als Wendy en Margriet genomineerd zouden zijn .
  Een jaar deze categorie overslaan zou het beste zijn .

 32. Tracy

  Ik snap niet dat jinek en het nicht van beruchte Klaas Miljuschka gekozen zijn Chantal kom nog wel veelvoudig op TV het is een pot bedriegerij of zou npo en rtl een pot nat zijn ik stem in ieder geval niet meer is gewoon smeerlapperij deze televisiering verkiezing als je uit gerangeerd ben kom je in aanmerking weg ermee

 33. Karel

  Miljuschka Witzenhausen kan helemaal niet goed koken, het is gewoon lachwekkend.

 34. Max

  gatverdamme!

 35. ,WEST*

  Gaat ook jaren op de zelfde manier, alle universiteiten, middelbare scholen krijgen een mail om te stemmem op RTL 4 krijgen ze geld voor !

  Maar heb ik nu uit de school geklapt?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.