Alleen RTL-dames maken kans op Televizier-Ster

Chantal Janzen, Eva Jinek en Miljuschka Witzenhausen zijn de vrouwen die dit jaar kans maken op de Zilveren Televizier-Ster. Ze komen allen uit dezelfde stal, namelijk die van RTL 4. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt in RTL Boulevard. Het is het derde jaar op rij dat zowel Chantal als Eva genomineerd zijn voor de tv-prijs. Sterker nog: Chantal heeft de prijs sinds 2014 elk jaar gewonnen, op 2017 na. Toen deed ze vanwege haar vele overwinningen niet mee en won Eva.

Voor Miljuschka is het de allereerste keer dat ze genomineerd is. Het is wel pijnlijk dat een deskundige van RTL Boulevard kennelijk populairder is dan tv-koningin Linda de Mol, die wel veel kijkers trekt maar geen stemmenkanon is.

De laatste keer dat Linda genomineerd was voor de prijs, was in 2014. Ze zat dit jaar niet eens bij de voorlopige top tien. “Het valt me wel op dat een grootheid als Linda de Mol er niet bij staat bij de presentatoren. Een opvallende afwezige“, merkte Ron Vergouwen eerder op.

Het is deze week Televizier-week bij Boulevard: morgen volgen de nominaties in de categorieën Televizier-Ster Presentator en Televizier-Ster Talent en woensdag in Televizier-Ster Acteur/Actrice en Televizier-Ster Online videoserie.

Welke programma’s nog in de race zijn voor de Gouden Televizier-Ring 2020 wordt donderdag onthuld in RTL Boulevard.

Het Gouden Televizier-Ring Gala vindt dit jaar plaats op 8 oktober.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen