Tv-relschopper Akwasi boos over koloniale plinten

Rapper Akwasi, die in mei zorgde voor de grootste mediarel van het jaar tot nu toe, is boos op de website Sfeerplinten.nl omdat daar ‘koloniale plinten’ worden verkocht. Dat laat hij weten op Instagram. Kennelijk is Akwasi aan het zoeken naar plinten voor zijn nieuwe woning in Weesp en stuitte hij daarbij op de racistische plintensite. “De Koloniale plint heeft een mooie afronding aan de bovenzijde. Deze plint is niet te modern en niet te klassiek: een mooi tussenmodel“, staat er in de omschrijving.

Akwasi is verbijsterd over dit product uit het plintenassortiment. “Wat maakt een simpele plint koloniaal? I need answers. 🤨🤷🏾‍♂️

De rapper heeft nooit geweten dat plintenboeren in Nederland op deze manier te werk gaan. “Het is blijkbaar écht een ding. Lol. Dit is nieuw voor mij“, zegt hij.

Hij vraagt zich af wie in vredesnaam een koloniale plint zou willen kopen. “Voor als je thuis overheerst wilt worden“, briest hij. “Haal nu jouw inferieuriteit naar boven. In je eigen huis. Deze plinten nemen je grond over.

Van de koloniale plint is overigens ook een geluidsreducerende variant beschikbaar. Misschien is dat wat voor Akwasi.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen