RTL 4 heeft al GTST-buffer van vijftig afleveringen

RTL 4 heeft twee weken voor de start van het nieuwe seizoen al een GTST-buffer van bijna vijftig afleveringen opgebouwd. Dat heeft een oplettende redacteur van het tv-blad Televizier ontdekt. Goede Tijden Slechte Tijden is ondanks dat de kijkcijfers spectaculair zijn gedaald in de afgelopen jaren nog altijd een belangrijke bouwsteen in de vooravond van RTL 4. Het vorige seizoen kon door de coronacrisis niet worden afgemaakt, maar inmiddels zijn de opnames alweer enige tijd in volle gang.

De herfst staat voor de deur en het is voor iedereen ongewis hoe die gaat gelopen op het gebied van het coronavirus. Moeten de studio’s straks weer dicht? RTL 4 probeert op deze onzekere periode te anticiperen door alvast een flinke buffer op te bouwen.

Met de bijna vijftig GTST-afleveringen die sinds begin juni gedraaid zijn, kan RTL 4 in elk geval twaalf uitzendweken vol maken. In het nieuwe seizoen zal de soapserie niet vijf, maar vier dagen per week te zien zijn.

Hoe weet Televizier overigens dat er al vijftig afleveringen gedraaid zijn? “GTST-ster Dorian Bindels bevestigde dit leuke feitje onbedoeld in zijn Instagram stories”, aldu shet blad.

Dorian deelde een filmpje vanuit zijn kleedkamer waarop per ongeluk ook zijn nieuwste script te zien was. “Het blijkt te gaan om aflevering 6301“, merkte Televizier op.

De laatste aflevering van het vorige seizoen was nummer 6255 en dat betekent dat er dus al bijna vijftig verse afleveringen gedraaid zijn, aldus het tv-blad.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen