Patty Brard niet twee, maar één week in quarantaine

Patty Brard gaat niet twee, maar slechts één week in thuisquarantaine. Ze denkt dat dat wel voldoende is nu uit een test is gebleken dat ze geen corona heeft. Dat laat ze weten op Instagram. De overheid wil dat reizigers uit code-oranje-gebieden, waaronder Ibiza waar Patty net vandaan komt, twee weken in quarantaine gaan, zélfs als uit een test blijkt dat zij geen corona hebben. Die test is immers een momentopname. Patty vindt één week ophokken echter wel voldoende, zo laat ze weten.

Patty heeft een zogenoemde ELISA-test laten uitvoeren, vertelde ze gisterenavond op Instagram. “Yes, we hebben vandaag de uitslag gehad van de coronatest die we gisteren op het laatste moment nog even in Ibiza hebben laten doen. Een bloedtest, ongeveer de beste test die je op dit moment kunt doen.

Haar man en Patty hebben dus geen corona, zo vertelt ze. “We zijn allebei negatief! Zo positief als wij zijn ingesteld, klinkt dat misschien raar uit ons mond, maar we zijn heel erg blij. We hebben het niet gehad en we hebben het niet. Dus morgen ga ik nog even langs de dokter hier en dan ga ik kijken of er in het vliegtuig nog iets mis is gegaan.”

En dan? “Ik ga een weekje sowieso in quarantaine om niemand voor de voeten te stoten. Zeg je dat zo? Nee, tegen de schenen te schoppen. Dat is het.”

Patty was tot Ibiza op code oranje ging nog groot voorstander van strengere coronamaatregelen. Nu die maatregelen haar treffen, is ze ineens een stuk minder enthousiast.

Lees ook:
Code oranje Ibiza: Patty Brard voorlopig niet op tv (zaterdag)
Patty vandaag uit Ibiza: ‘Quarantaine lijkt me niets’ (zondag)
Rob Goossens: ‘Eigen schuld, dikke bult, Patty!’ (maandag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen