Op1-Sander slaat terug naar Albert en zijn ‘Tokkie-TV’

Sander Schimmelpenninck heeft weer ergens kritiek gekregen en daarom slaat hij helemaal op tilt. Woest slaat hij terug naar zijn criticaster Albert Verlinde. Dat is te volgen op Twitter. Albert riep gisteren in Shownieuws dat Sander niet tegen kritiek kan, neerbuigend over anderen praat en een betweter is. Hij vindt het bovendien smakeloos op welke wijze Sander thuisquarantaine ontwijkt: hoewel de Zweedste woonplaats van zijn vriendin, Göteborg, op code oranje staat, blijft hij haar zien.

Tot deze week was heel Zweden nog code oranje en ontmoette hij zijn vriendin nét over de grens van Zweden, in Denemarken. Dat land is voor zowel Nederland als Zweden code geel.

Sander trekt zich niets aan van die kritiek van Albert en vindt dat de showkenner bij SBS 6 televisie maakt voor Tokkies. “Na de ‘geelverklaring’ van Zweden weer een nieuw hoogtepuntje. Ik hou me netjes aan de regels, maar moet van ons nationale geweten alsnog thuisblijven, want dat vinden de kijkers van de Campingzender ook. Sodemieter op met je flutitems yourself, TokkieTV.

De Quote- en Op1-ster wil liever niet meer gebeld worden door de redacteuren van Shownieuws. “Altijd bellen nav ‘ophef’ op social media, nooit inhoudelijk. ‘Ja maar Truus1956 zegt op Feesboek dat ze het raar vindt dat jij zoveel reist’. NOU fucking EN?!

Sander wálgt van Shownieuws, een directe concurrent van Op1. “Kap eens met onderbuikgepruttel van halve zolen tot nieuws te promoveren, ontzettend kutprogramma.”

Al met al begint Sander met zijn vreselijk onsympathieke attitude echt een beetje de Robert Jensen van de mainstream media te worden. Die scheldt in zijn talkshow op YouTube ook altijd iedereen de huid vol.

Lees ook:
‘Kutprogramma’ Shownieuws valt Op1-Sander lastig (31 juli)
Shownieuws slacht Sander af na Alexia-rel: ‘Corpsbal!’ (1 augustus)
Albert gaat vol-le-dig los op Sander Schimmelpenninck (18 augustus)

Foto: SBS, NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen