Marga Bult luidt noodklok: pandemie of pandemedia?

Marga Bult vindt dat de ernst van de coronapandemie echt overdreven wordt. Ze begrijpt niet dat het besef maar niet komt dat we veel en veel te rigoureuze maatregelen nemen. Dat schrijft de zangeres op Twitter. Marga, die tijdens het dieptepunt van de crisis de media haalde omdat ze als coronazuster aan de slag ging, heeft het idee dat de media in de overdrive zitten. “Als iedereen nou nog niet door heeft, dat er meer gaande is dan alleen deze coronacrisis, die snap ik dus echt niet.

Ze benadrukt geen virusgekkie te zijn. “Ik ben echt geen complotwappie, wel ‘n nuchtere Twentse, werkzaam geweest in de brandhaard tijdens de coronacrisis Het klopt niet mensen! Onderzoek.

Wat klopt er niet dan? “Complete wereld economie platleggen voor momenteel 700.000 duizend doden op deez wereld, ivm Corona en kosten ongeveer 16,5 miljard per overledene? Is dit dan in balans? Is dit niet veel gevraagd van de ondernemers, economie, depressies, uitgestelde behandelingen en eenzaamheid?

De getallen zijn momenteel erg laag, vindt Marga. “En niet te vergelijken met mrt/april/mei. Dat was alarmbel! Nu meer testen, meer positief, maar niet meer ic/ziekenhuisopnames. Daar moeten we over nadenken.

Ze wijst ook op de rol van de media. “Waarom deze grote paniek? Mensen krijgen enorme angst door media/berichtgeving. Jammer.”

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen