Marga Bult luidt noodklok: pandemie of pandemedia?

Geplaatst op zo 30 aug 2020 om 9:45

Marga Bult vindt dat de ernst van de coronapandemie echt overdreven wordt. Ze begrijpt niet dat het besef maar niet komt dat we veel en veel te rigoureuze maatregelen nemen. Dat schrijft de zangeres op Twitter. Marga, die tijdens het dieptepunt van de crisis de media haalde omdat ze als coronazuster aan de slag ging, heeft het idee dat de media in de overdrive zitten. “Als iedereen nou nog niet door heeft, dat er meer gaande is dan alleen deze coronacrisis, die snap ik dus echt niet.

Ze benadrukt geen virusgekkie te zijn. “Ik ben echt geen complotwappie, wel ‘n nuchtere Twentse, werkzaam geweest in de brandhaard tijdens de coronacrisis Het klopt niet mensen! Onderzoek.

Wat klopt er niet dan? “Complete wereld economie platleggen voor momenteel 700.000 duizend doden op deez wereld, ivm Corona en kosten ongeveer 16,5 miljard per overledene? Is dit dan in balans? Is dit niet veel gevraagd van de ondernemers, economie, depressies, uitgestelde behandelingen en eenzaamheid?

De getallen zijn momenteel erg laag, vindt Marga. “En niet te vergelijken met mrt/april/mei. Dat was alarmbel! Nu meer testen, meer positief, maar niet meer ic/ziekenhuisopnames. Daar moeten we over nadenken.

Ze wijst ook op de rol van de media. “Waarom deze grote paniek? Mensen krijgen enorme angst door media/berichtgeving. Jammer.”

Foto: NPO
73 Reacties op “Marga Bult luidt noodklok: pandemie of pandemedia?”


 1. Bas

  Wat kan ze zingen hè die meid!

 2. Lachgas

  Gaat dit naar een wereldwijde opstand.
  Kijk naar alle anti corona protesten, die nemen met de week toe in aantallen. Komen steeds meer vraagtekens en regeringen doen allemaal wat anders en te plotseling (codekleur wisseling).

 3. Robbie van Haarlem

  Ik ben het volkomen met haar eens

 4. Robin

  Heeft bultje weer te weinig aandacht?

 5. Henk Baské

  RTL nieuws heeft het nergens anders meer over! Corona dit,dat,zus,zo,hier,daar,waar,enz… en helemaal uitsmeren dit onderwerp. Vooral bang, onderdanig en angstig blijven is het motto! Voordeel is dat men nu door dit overdreven gedoe kan zien hoe tegenstrijdig en driest de consequenties zijn( behalve voor ministers en andere gezagdragers dan niet… dubbele moraal!!) met torenhoge boete’s en strafblad die je alleen minimaal krijgt bij een dubbele moord!
  Als het allemaal zó gevaarlijk, dodelijk en riskant is, liet ‘hij’ echt niet iedereen bij elkaar staan voor de happening. No way! Helder!

 6. Martijn

  Eens!

 7. Dries Roel Vink

  Marga heeft wel degelijk een punt.
  Lees ook eens open brief van meer dan 800 artsen en meer dan 1000 medisch professionals op https://opendebat.info/brief-kamerleden/
  Al die wappies hier: graag de feiten!

 8. Tjeerd

  &jinek blijft haar 1.3 m€ ieder jaar overgemaakt

 9. gerdien

  Marga mag zichzelf graag belangrijker maken dan ze is, dat is ook een talent! Daarmee is ze een BNertje geworden. De “brandhaard” van Marga was bijvoorbeeld een zorghotel waar mensen na een operatie een paar dagen kunnen bijkomen. Het ziekenhuis waar ze zich aanmeldde als coronaverpleegster heeft haar beleefd afgewimpeld: te weinig ervaring en deskundigheid. Nu is ze verpleeghulp af en gaat ze voor een carriere als Coronaopperwappie. Ze leest namelijk ook wel eens wat op Facebook en en is nu dus Coronadeskundige! Van alle markten thuis, die meid. Succes, hoor!

 10. Al mijn collega’s zijn boze witte mannen

  Marga heeft gelijk; dit is een gecreërde crisis, het ging allemaal weer een beetje te goed na de ellende met de vluchtelingen en ISIS, dus hup! Volgende ramp de wereld inslingeren.

  Wel wil ik nog even zeggen dat ik mensen die kritisch kijken naar de corona crisis niet echt een wappie vindt; ik vind mensen die met een mondkapje lopen eerder virus gekkies; het ziet er niet uit en je komtnover als een dom mak schaap die klakkeloos bevelen opvolgt van de overheid en voorderest nergens over nadenkt!

  Dat is mijn mening en hier moet u het mee doen!

  Peace out!

 11. gerdien

  @ Drie Roel Vink: je bedoelt die open brief waarmee zogenaamde deskundigen uit alternatieve hoek Dansleraar Engel citeerden? En zichzelf voorgoed ongeloofwaardig hebben gemaakt?

 12. Zalmneusje

  Het hele beleid rondom Corona hangt van onduidelijkheid en inconsequentie aan elkaar. Mensen snappen niet meer wat er vn hun verwacht wordt. Mondkapje op in een lege bus, mondkapje af op de markt in de stad. Anderhalve meter wordt nog door bijna niemand in acht genomen omdat het totaal haaks staat op het menselijk sociaal gedrag. De economie compleet naar de knoppen. Laten we alsjeblieft weer normaal gaan doen.

 13. Dries Roel Vink

  @Gerdien Domme muts! Als dat jouw inhoudsloze bijdrage is aan het debat kun je beter je muil houden. Wat een onzin!

 14. Biery Twalet

  In verwarrende tijden is het prettig als je kan terugvallen op de eigen ratio. De meeste luitjes hier lukt dat helaas niet. Dan maar achter mevrouw Bult aan gaan rennen.

 15. Windy,

  Het is maar een uitgerangeerde oude zangeres op zoek naar aandacht.

 16. Leo knots

  Helemaal mee eens. Mensen pikken het niet meer langer. Vrijhede n worden meer en meer ingenomen. Bij een volgende demonstratie ben ik ook van de partij

 17. Sender

  Het heeft niets met de persoon Bult van doen. Vele willekeurige andere mensen zijn deze mening toegedaan maar worden helaas weggezet als gekkies, of alu hoedjes figuren ( zie bericht Huismaker).
  Maar dat is juist de opzet van overheden. Mensen moeten moe worden van alle corona berichtgeving in de media en zijn gebaat bijverdeel en heers samenlavingen.
  Je ziet over de hele wereld overheden vrijheidsbeperkende maatregelen ( met scanties) opleggen en grondwetten met voeten treden of deze al voordien aan te passen. Het is een totale schande. Inderdaad zag ik gisteren in Berlijn weer een enorm grote mensenmassa de straat op gaan om te demonstreren tegen alles wat met corona te maken heeft. Spandoeken als : Fertig mit corona. De demonstratie werd eerst afgewezen en mocht later toch door gaan, alles uit angst voor nog grotere ongeregeldheden. Uiteindelijk werd de demonstratie na wat (zogenaamde) ophef toch ontbonden. Je ziet de veiligheidsdiensten, mannen(?) in pakken die wellicht opgewonden raken van hun mannelijke gedrag random en hard om zich heen meppen. Er is geen plaats schijnbaar voor een wereldwijd ander geluid, het geluid van de mensen die twijfels hebben bij het corona verhaal en het in een ander licht plaatsen. De oplossing: Mep om je heen, beperk vrijheden en al zijn wij democratisch door deze zelfde mensen gekozen, hun stem is van nul en generlei waarde.

  En te bedenken dat in Italie, Frankrijk en op meer plaatsen steeds minder corona doden zijn. Overigens sterven er altijd mensen, ook aan infectieziekten ( jaarlijks aan griep). Waar hebben we het over?
  Van de week was in het nieuws dat Nederland jaarlijks een hoog aantal overlijdens naar aanleiding van kanker te betreuren had. Worden daar ook Lockdowns voor uitgeroepen, mensen binnen gehouden, vrijheden beperkt?
  Er is wel degelijk iets aan de hand Marga en het blijgt ook van belang dat naast het ‘ peppie en kokkie’geluid dat de twee haagse heren met een doventolk af en toe houden een echte discussie is en op gang komt en regeringen worden afgerekend op dit onmenselijke beleid.

 18. robb

  economie economie ik ben blij dat dat niet het belangrijkste is in deze crisis , de mens staat op plek een , de economie komt wel weer terug en beter dan wat hij was ,de sterken drijven naar boven en de zwakken zullen verdwijnen en veel problemen kan je nu versneld oplossen , zo werkt de natuur nu een maal .

 19. Lenze Kramer

  Wie is die drag queen op de foto bij dit artikel?
  Gaat ze meedoen aan Drag Race Holland op Videoland?

 20. Huismaker

  Steeds meer mensen begrijpen dat we in een toneelstuk zijn terecht gekomen. Zelfs Willem-Alexander, Maxima, Fred G en “Gekke Ankie Knol” bewezen deze week dat geen sterveling dit spelletje wil meespelen.
  Feit: Peil (vandaag)toont het verdere verlies van Rutte (vvd) en de opmars van Wilders (PVV) Mensen zijn niet dom en hebben geen zin meer in spelletjes.

 21. Uuuh

  Eens met Marga. Er is meer aan de hand.

  Het virus komt overheden heel goed uit. Een virus als wapen tegen terrorisme? Je hoort er niemand meer over maar waar zijn al die terroristische dreigingen en aanslagen gebleven? Is het verdwijnen van grote groepen mensen in het publieke domein juist bedoeld om terroristen het ‘werk’ onmogelijk te maken?
  Gaat de digitalisering van werkprocessen te langzaam en moet het natuurlijke proces van veranderen van mensen een handje worden geholpen?
  Moeten we allemaal thuis gaan werken zodat er méér bevolkingsgroei mogelijk is?
  Is er meer grip op de massa nodig omdat mensen in toenemende mate op alle gebieden de grenzen met handen en voeten treden? Oòk de landsgrenzen. Want hoe voorkom je dat 7 miljard mensen alle landen van de wereld willen bezoeken….

  Allemaal vragen. Andere werkelijkheden. Het coronavirus komt sommige bestuurders heel goed uit.

 22. Merel

  Ben het eens met Marga.

 23. Sender

  @robb,

  Cynisme viert hoogtij. Dan kan ik er nog wel mee lachen.
  Maar je gelooft niet echt dat de mens voor economie gaat? De ruim 6000 mensen die zijn te betreuren lijkt voor Den Haag een ernstige kwestie, die met respect en empathie ( de juiste, meelevende) werden besproken. Dat is natuurlijk een farce. In werkelijkheid wordt de agenda erachter uitgevoerd. Econmie en de lege schatkist, het is even niet anders, maar het roer moet om en de neuzen moeten een kant op: De kant die men voor je heeft bedacht.
  Zogenaamd lekt ( zoals ieder jaar) al iets uit van Prinsjesdag en de plannen voor 2021. Daarin ook een belastingverlaging ( al twee jaar eerder afgesproken) en de burger denkt: ‘ Het valt toch nog mee, volgend jaar beetje minder inkomstenbelasting’ Maar dat is nu juist de bedoeling van het uitlekken. U blij, het kabinet blij. Mensen gepaaid met 0,25 procent en verzekerd van een stem in Maart 2021.
  Zo goedkoop verkoop je je huid dus???
  Steek die 0,25 waar de zon niet schijnt en ga de eerlijke discussie aan met mensen rondom het coronadebat. Wijzig de grondwet niet en beperk de vrijgheid van burgers niet nog verder dan nu al het geval is.

  Overigens gaan ze er al van uit dat ze het karwei mogen afmaken in de periode 21-25. Daar zou ik nog maar niet zo zeker van zijn.

  Speel open kaart, ook al lagen er opdrachten vanuit de EU en van Lagarde klaar om de boel compleet ( minder schulden, hypotheken, pensioenpotten, contant geld) te hervormen.
  De huidige burger is niet de burger van 1850. Het wordt tijd dat dit gegeven serieus wordt genomen.

 24. G.ossip

  Vergeten wij gemakshalve even dat Marga tijdens de plandaepedemie hoogtepunt gewerkt heeft in het ziekenhuis? Dus zij weet heus wel waar zij over praat,het wil er niet in bij de schapen dat Nederland zowel economisch, financieel,geestelijk naar de klote word geholpen zodat zij afhankelijk worden van onze dictatuur,lees agenda 21 maar eens waar Nederland en meerdere landen hun handtekening onder hebben gezet,onze regering deugd van geen kanten.

 25. Sender

  @Huismaker,

  Maar diezelfde burger ( zoals ik schrijf) betaalt straks 0,25 minder inkomstenbelasting en zo nog wat van de ‘uitgelekte’ plannen en het volk is om. Dat is mijn angst.
  Kijk het CDA heeft al behoorlijk gezichtsverlies geleden en wordt (straks) aangevoerd door een eng mannetje en heeft in mijn ogen zijn kruit al verschoten.
  VVD, Rutte komt heel even, ondanks een economie aan het diggelen ligt, met wat verzachtende en zalvende oplossingen.
  De werkelijkheid is dat de ‘ corona agenda’ gewoon wordt uitgevoerd en na het zoet van 0, 25 in 2022 drastische, draconische maatregelen zullen moeten worden genomen en mensen tot aan de afgrond zullen geraken.
  Dus een zakkende VVD in de peilingen en daarmee alle andere sinterklazen die ons hebben belogen en bedrogen dienen snel te vertrekken.

 26. Henk Baské

  geen lettertje meer over:
  *klimaat
  *stikstof
  * van ‘t gas af!
  *Dobbernegroes
  *Gelukszoekers en corona

  Allemaal gebakken lucht dus. Vallen weer lekker door de mand met de apocalyptische vergezichten die geschetst worden als we ons niet snel overgeven en betalen tot we er blauw van zien

 27. Ab

  Mensen luister naar ons , de virologen! Niet naar dat flutzangeresje!

 28. ano@niem.nl

  ze heeft 100% gelijk. We gooien nu de boel dicht omdat er besmettingen zijn met de normale griepvormen en zeer kleine gevallen van milde Covid19. Dit kan echt niet meer.

 29. Jantje met de pet

  Wereldwijd meer dan 25 miljoen besmettingen. Alle media.

 30. D.Deur

  Nu wordt me duidelijk waarom ze de BIG status niet krijgt.

 31. q8

  marga,je hebt helemaal gelijk,
  de natuur doet z”n werk

 32. Jahl

  En toch bereiden ziekenhuizen (ik werk ook in een ziekenhuis) zich voor een nieuwe golf. Echt niet voor niets.

  Het aantal doden en ziekenhuisopnames stijgt wel degelijk, niet zoals in maart/april maar we zitten alweer op rond de 5 a 10 doden per dag. In juli dagen met 0 doden.

 33. Tv duivel

  🎶Rechtop in de wind🎶

 34. Arseen

  Jahl,

  We hebben 17 miljoen inwoners. Er gaan ALTIJD mensen dood.

 35. Paul

  Marga is in lijn met deze brief. Kappen met die Corona-shit.
  https://opendebat.info/brief-kamerleden/

 36. Jahl

  @Arseen, in dit geval heb ik het over coronadoden.

  Het is nog niet veel op het aantal inwoners, maar het ontkennen is dom.

 37. G.ossip

  @Jahl, overlijden MET Corona of AAN Corona daar zit toch wel een verschil in,ik zou de cijfers wel eens willen zien van van mensen die alleen door Corona zijn overleden zonder onderliggende ziektes.

 38. De VVD waarheid is opposite Echte Waarheid

  Als je Hydroxychloroquine Ofwel HCQ verbiedt (icm PAK1 enzym blocker) dan ben je gewoon crimineel bezig. Dit spul wordt al halve eeuw gebruikt door zga iedereen, ook reuma patienten etc. In 4 dagen helemaal schoon.
  Dit komt neer op naked sabotage!
  Wat meer bewijs heb je nodig om een Agenda te erkennen en herkennen.
  Angstig maken, Vaccingif happen, Staatsmacht en propaganda. EU macht uitbreiding, brave soepkippen wereld. Dehumanisatie agenda, nix anders.

 39. Klaas

  Over het algemeen moet je de media met een grote korrel zout nemen.

  Veel media zijn tegenwoordig zeer activistisch bezig en niet journalistiek bezig.

  Het gaat vaak om een bepaalde agenda die de media (verkapt) promoot.

 40. Arseen

  De VVD waarheid is opposite Echte Waarheid,

  Klopt helemaal. Nu even de stand van zaken. Ja we er en herkennen een zeer beangstigende agenda en het dringt stilaan tot meer mensen door dat deze agenda meer gif bevat dan de hele chemische industrie samen. Zover zijn we al….het kwartje lojkt gevallen.
  Maar nu…wat gaan we er aan doen?
  Daarom dient ook een Lockdown en afstand houden. Waar en hoe breng je mensen samen zonder dat de machtswellustige ME er op los wordt gelaten die er opgewonden van schijnen te raken???
  Er moet iets gebeuren, het is vijf voor twaalf.

 41. 9191

  marga bult is een van de linkse soldaten die onze cultuur wil doen laten wegvagen. zij en alle anderen zijn erop uit onze normen en waarden te verwoesten. Baudet en Wilders moeten haar vrijheden zo snel mogelijk stop zetten voordat ze grotere schade gaat maken.

 42. M

  Ze is een ranzige linkse rat

 43. Corona-hoax

  @De VVD waarheid is opposite Echte Waarheid
  zo 30 aug 2020 om 13:01
  “Als je Hydroxychloroquine Ofwel HCQ verbiedt (icm PAK1 enzym blocker) dan ben je gewoon crimineel bezig. Dit spul wordt al halve eeuw gebruikt door zga iedereen, ook reuma patienten etc. In 4 dagen helemaal schoon.
  Dit komt neer op naked sabota!”

  Waarom doen ze dat denk je? Indien er namelijk al een werkend medicijn is, wat er dus duidelijk aantoonbaar is. Dan mag Pharmafia niet, volgens de regels (alsof ze die volgen, dat blijkt), een spoedprocedure starten voor de ontwikkeling van medicijn(lees:vaccin) en wordt er natuurlijk ook geen geld vrijgemaakt door WHO en overheden.

  Het is heel simpel, via de WHO heeft corporate een globale coupe gepleegd waarbij ze ons en ziek gaan maken en triljaden gaan verdienen…….

 44. ano@niem.nl

  Ook bij een nieuwe golf, die er echt niet gaat komen aangezien onze ouderen nu “beschermd” worden zullen er maar een 3000 mensen sterven, die toch al kanker of een zware onderliggende ziekte hebben waaraan ze sowieso waren gestorven.

  Waar praten we over in godesnaam? Het zijn aantallen die bij normale griepgolven ook voor komen, echter gaan deze gevallen iet meer naar het ziekenhuis of IC, maar komen die te overlijden in het verzorgingstehuis zelf of in eigen huis.

  Er is alles aan gedaan om de paniek zo groot te laten worden zodat iedereen wel naar het ziekenhuis moest. Ook de kankerpatienten met Corona die normaal de laatste dagen van hun leven in huis of verzorgingstehuis slijten.

 45. Lisette

  Marga is een mooi voorbeeld van een vrouw die haar hart laat spreken.
  Soms is het verstandiger je verstand te gebruiken.

 46. ikweethetbeter

  Ik heb diep respect voor Marga ,ze heeft het toch gedaan in een zorghotel werken.
  De overheid maakt er een potje van zij geven geen duidelijkheid en de virologen doen mee ,ik weet niet meer wat ik stemmen moet die Rutte en de Jong hitsen de hele boel op !!!!!!!!

 47. Boerenverstand

  Paniek: 600 extra doden door de hittegolf. Voorstel: 500 triljoen uitgeven om Nederland geheel te overkappen en van airco te voorzien. Kost onze complete economie, maar we kunnen in de toekomst wel weer een paar zieke 80+’ers drie weken extra laten leven. Ik heb Rutte al horen fluisteren dat die in het VVD-verkiezingsprogramma komt te staan. Grapperhaus schijnt al aangeboden te hebben samen met de bezoekers van zijn bruiloft als werkstraf aan de overkapping mee te bouwen.

 48. Smerig Zwijntje Geronimo

  Marga Bult is gewoon een topvrouw!

 49. Fritz Rauchsturmfarradklauer

  Straks om zes uur de nationale bangmaak omroep die denken dat iedereen met smacht zit te wachten op kattebelletjes van de overheid of plaatselijk verzonnen regels die een straat verder weer omgekeerd evenredig zijn. RTL4 !
  BOA’s en stoere agenten die met de borst vooruit kinderen op de bon slingeren maar brutale allochtonen vermijden omdat ze doodsbang voor die gasten zijn. zwetende ministers met dreigende taal “want anders…” teststraten die dicht zijn buiten kantooruren.. zegt al genoeg over de fake die eraf spat. Bange burgers die met mondkapjes alleen in een auto zitten en doodsbenauwd zijn voor repressie.

 50. Berdien, danslerares

  Gerdien u kunt natuurlijk nooit gelijk hebben, want u bent geen danslerares.

 51. Bierybot

  Maak je maar geen illustraties Biery Twalet. Jouw ratio wordt straks doorgetrokken als een kleine boodschap en gaat opnieuw ingevuld worden door de transhumanen: de gatesjes, de bezosjes, zuckerbergjes en de muskjes.
  Je hebt dan niet eens meer de gelegenheid om terug te komen op, wat je ooit eens zei over Marga Bult.

 52. Gerdiens Engelbewaarder

  Lieve Gerdien kijk eens wat verder.
  De demonstratie in Berlijn met eerder 2 miljoen dan 20.000 deelnemers.
  Die mensen hebben waarschijnlijk nog nooit van Willem Engel gehoord.
  Je wilt toch niet beweren dat het allemaal dansleraren en dansleraressen zijn?

 53. The Great Pretender

  Als je eens lekker Marga Bult wilt uitlachen, dan moet je het volgende bekijken.

  youtube spiro skouras the great reset

  Je ligt werkelijk in een deuk!

  Mensen die geen Engels kennen, gaan echt wat missen.

 54. William Raaf

  Marga heeft natuurlijk volkomen gelijk maar Nederland is een land gevuld met vochtige schapen, treurige wezels en zinloze robotten. Een ruggengraatloos nat volk.
  Ramses zong ooit: “we zullen doorgaan”
  Het huidige natte volk zing echter luidkeels
  “We zullen bukken en buigen tot onze mijn neus over de stoep glibbert. We zullen bukkuh, wij zulluh bukkuh, wij zulle bukkuh tot we een ons wegen !”
  Miezerig laf gedwee volkje.
  Ben altijd blij wanneer ik in het buitenland ben. Me even niet omringd weet door kruiperige slagroomruggen.

 55. Meneer de Uil

  William Raaf
  Mag ik u feliciteren met u inspirerende inbreng m.b.t. het bukken.
  Het inspireerde mij tot de volgende versregel:
  We zullen doorgaan tot we aan het gaatje zijn.

  Het wordt dan geacht, gezongen te worden door Rutte, De Jonge, Macron, Merkel en de hele ranzige reutemeteut van satanisten c.q. vampiers.

 56. William Raaf

  Meneer de Uil,

  Uw woorden en uw ontroerende poëzie raken zondermeer een snaar.
  Waarvoor dank.

  Merkel, de heldin van de voltallige MSM
  (minder geliefd bij de nabestaanden en verminkten van Bataclan maar dat zal de ‘kwaliteits’media aan hun ‘progressieve’ reet roesten)

 57. Dennis

  Marga heeft gelijk. Feit is dat de maatregelen niet in verhouding staan met het virus zelf. De economie wordt op deze manier volledig gesloopt wat ook slachtoffers met zich meebrengt.

  Nu zijn het veel ondernemers die er onder lijden. Bedenk wel dat in de toekomst mensen met nu nog een vaste baan aan de beurt zijn en dan ben ik wel benieuwd hoe ze dan tegen de maatregelen aankijken. We kunnen niet iedereen tegen elke ziekte beschermen. Ik wil niets bagatelliseren, wat de oorzaak ook is; dood gaan is vreselijk maar zo werkt de natuur.

 58. anoniem

  Zorgelijk is dat ontken-gekkies zelfs hoge posities innemen in ons landje.. Maar het is natuurlijk voor sommigen ook lastig lange tijd voorzichtig te zijn.

 59. Leo knots

  Het is fake en alleen bedoeld om de falende politiek elite meer macht te geven

 60. anoniem

  @Leo knots: Het lijkt er soms op dat “de elite” zich minder zorgen maakt dan mensen die er daadwerkelijk mee te maken krijgen. Misschien omdat ze denken voorrang te krijgen in het ziekenhuis?

 61. Den Haag

  Dennis
  zo 30 aug 2020 om 17:38

  Heb jij het virus al gehad? Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe het iemands leven compleet verwoest. Ook zonder er aan dood te gaan.

 62. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Of er iets achter zit of wat er achter zit weet ik niet, maar dat de genomen maatregelen niet in verhouding staan met de medische dreiging staat als een paal boven water.

 63. HBaz

  Coronazuster? Ze mocht de plees schoonmaken.

 64. Meneer de Uil 🐦

  Deze ‘meneer de uil’ is dus niet de echte Uil want dat ben ik.

  Meneer de Uil
  zo 30 aug 2020 om 17:11

  Dat u het even weet. Hatsiekiedeeeee.

 65. Marjan Wol-Aars

  Ik was bang dat Duitsland ons voor de derde keer in de oorlogswaanzin zou storten, ik begon ze al bijna weer te haten, maar gelukkig bewees de demonstratie in Berlijn, dat er daar genoeg wakkere geesten rondlopen, die niets moeten hebben van Hitlers dochter. De toespraken in Berlijn noemden de dingen ook beter bij de naam dan tijdens demonstraties op het Malieveld.
  Het gaat bij corona om de achterliggende agenda en die werd duidelijk genoemd.
  Robert F. Kennedy hield evenals zijn oom, die hem begin jaren zestig voorging, een historische toespraak.
  Media die zo graag spreken van gekkies liegen er weer lustig op los. Verzwijgen is ook een vorm van liegen.

 66. Hallo Meneer Lowieke de Uil

  Aan u komt de eer toe, de echte Meneer de Uyl te zijn. Ik heb me weer eens van mijn uilskuikenkant laten zien. OEHOE! Of is het Hatsikidee?

 67. Chelsey

  Een wereldwijde opstand kan ook voordelig werken voor de elite, zelfs een derde Wereldoorlog zou een hoop op gaan lossen. Minder mensen, wijziging van de wereldmacht naar een ander vermogend land (Amerikaanse economie moet in dat geval kapot gemaakt worden) en de opbouw na die oorlog van nieuwe wereldeconomie met bijbehorende technologieën, waarbij de burgers rechten krijgen die in vergelijking met de huidige rechten, ondergeschikt zullen gaan worden aan een wereldsysteem waar vrij veel landen uit nood vrijwillig aan zullen gaan meewerken. Opstanden in landen kunnen ook goed gebruikt worden door de elite om chaos te creëren en daarmee economieën van landen te slopen, burgers komen dan in armoedeval terecht, in ruil voor hulp (Basis inkomen), zullen
  die uit nood wel akkoord gaan met een inperking c.q. wijziging van hun huidige burgerrechten. Feit is dat er iets Moet gaan veranderen omdat het huidige systeem eindig is, het is jaren gelden al failliet gegaan en wordt sindsdien kunstmatig op gang gehouden. Er moet een grote schoonmaak komen! Het kan dus op vele manieren, naar gelang hoe de meerderheid van de wereldbevolking op deze veranderingen zal gaan reageren, vreedzaam, minder vreedzaam of helemaal niet vreedzaam en dus met geweld!

 68. stigmann

  @Chelsey, antisemiet.

 69. Xxxx

  Uit deze reactie van Marga Bult blijkt dat ze niks van het virus begrijpt. Het verraderlijke zit hem in het feit dat je het Corona-virus niet ziet. Zag je het maar. Nog steeds zijn er mensen die het niet serieus nemen. Ze zouden eens aan mensen moeten vragen die wel door het virus zijn getroffen wat het met hen heeft gedaan. Ik ken mensen die letterlijk niks meer kunnen, omdat ze totaal geen energie meer hebben en maanden aan het revalideren zijn. En dan nog is het nog maar de vraag of ze ooit herstellen. Daarom snap ik ook niks van de anti-Corona demonstraties. Deze mensen zijn echt heel dom. We willen geen van allen Corona, lijkt mij. Ze demonstreren als een kip zonder kop. Wat denken die lui nu eigenlijk te bereiken? Wie het weet mag het zeggen.

 70. Lucie

  De kosten ca 16,5 miljard per overledene klopt voor geen meter.

 71. Richard de Bie

  Marga Bult luidt noodklok Hulde Hulde Hulde zo is het ben zo blij dat er mensen zijn die het door hebben je gaat het pas zien als je het door hebt

 72. Francien

  Top Marga. Wat betreft de afkrakende commentaren kan ik alleen maar zeggen….Marga stond er wel in maart om te helpen. En nu staat ze er weer. Met haar mening die door velen gedeeld wordt.
  Als bekende nederlander weet je dan tevoren al dat er weer een berg commentaar uitgestort wordt.. dus bedankt voor je moed.
  Groet van een mede nuchtere tukker.

 73. Brigitte

  Zoek naar Tedros ,hoofd van de WHO,heeft genocide gepleegd.Zoek naar Hans Sijbesma,broer van Feike Sijbesma,president van AstraZeneca,aangesteld door Hugo de Jonge.Of zoek naar het broertje van Hugo de Jonge,directeur van Medimmume ,onderdeel van de AstraZeneca groep.En als laatste staat op de zwarte lijst van artsen Jaap van Dissel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.