Guido bitcht: ‘Sylvie verkiest aandacht boven kind’

Guido den Aantrekker heeft het idee dat Sylvie Meis de schijnwerpers een stuk belangrijker vindt dan haar eigen kind. Althans, daar handelt ze wel naar. Dat heeft hij gisterenavond aangegeven in Shownieuws. Haar naar zijn vader in Denemarken verhuisde zoontje Damián speelt zaterdag zijn eerste voetbalwedstrijd in Esbjerg, maar Sylvie is er niet bij. Die gaat naar de verjaardag van haar schoonvader. Ongepast, vonden de entertainmentdeskundigen aan tafel bij Shownieuws.

Sylvie laat de eerste voetbalwedstrijd van haar zoontje schieten. “Nee, daar zijn dan ook geen camera’s bij denk ik“, bitcht Guido. “Ze gaat er niet heen, want de vader van Niclas wordt 65 en daar moet je natuurlijk bij zijn in dat kringetje.”

Esbjerg is redelijk dichtbij Sylvie’s woonplaats Hamburg. “Haar vriend heeft een Bentley met heel veel pk, dus normaal gesproken zijn ze binnen drie uur in Denemarken, maar nu dus niet. Ze gaan regelrecht naar pa.”

Anouk Smulders: “Ik vind daar echt wat van. Ik vind dat shocking. Als ik dan in familiekring zou kijken, dan zou mijn schoonvader zelf nog zeggen: ‘Jij gaat gewoon naar je kind toe!’ De eerste wedstrijd is toch iets anders dan de zesde of de achtste. Wat zouden jullie doen dan?

Celine Huijsmans: “Ik zou voor mijn kind kiezen, zonder meer.”

Ronald Molendijk: “Ik zou het heel graag nooit meer over Sylvie Meis willen hebben.”

Guido: “Ik denk dat er bij die schoonvader gewoon meer fotografen voor de deur staan.”

Sylvie zat in Boulevard en Shownieuws om te praten over haar nieuwe zonnebrillenlijn. Ze vertelde in beide showprogramma’s ook dat haar trouwjurk nog niet uit Israël is overgekomen en ze daardoor stress heeft. “Het is leuke commotie als je een nieuwe bril lanceert“, denkt Guido.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen