Gordon kijkt enorm op tegen Bert van Leeuwen

Gordon vindt het heel erg bijzonder dat hij een van de 25 tv-mannen is op de shortlist voor de Televizier-Ster. Hij is trots op wat hij bereikt heeft in de televisiewereld. Dat geeft de SBS 6-ster aan op Instagram. De tv-ster laat een screenshot zien waarop hij tussen Bert van Leeuwen, Jeroen Pauw en Özcan Akyol staat. “Ik had een droom toen en kijk hier sta ik na jarenlang ploeteren eindelijk op de longlist voor presentatoren tussen mensen waar ik enorm tegenop kijk.

Die droom had hij al van jongs af aan. “Ik was 12 en ging helemaal alleen naar het Media Park om in het publiek te zitten van de 1,2,3 show met Ted de Braak en Mariëtte Bruggeman of naar de Willem Ruis Lotto-show samen met mijn zus.

Gordon was toen al verliefd op de camera’s. “Toen ik die camera’s zag en het licht in de studio’s wist ik ‘dit wil ik ook’ De rest is geschiedenis, om aan te geven dat je je dromen kan verwezenlijken als je het maar wil, alleen dan! Dus blijf dromen en blijf proberen totdat het lukt.”

Nu staat Gordon gewoon op de Televizier-shortlist. “Misschien omdat ik nu eindelijk heb kunnen laten zien wie ik echt ben, stem sowieso met je hart en mocht die voor mij zijn dan is mijn droom weer een stukje echter dan hij ooit is geweest.”

Ik ben al super vereerd dat ik hier tussen mag staan en ook mijn programma 100 jaar jong waar ikzelf zoveel vreugde uit haal. Ik dank jullie bij voorbaat uit de grond van mijn hart.”

 

View this post on Instagram

 

Ik was 12 en ging helemaal alleen naar het mediapark om in het publiek te zitten van de 1,2,3 show met Ted de Braak en Mariëtte Bruggeman of naar de Willem Ruis lotto show samen met mijn zus. Toen ik die camera’s zag en het licht in de studio’s wist ik ‘dit wil ik ook’ De rest is geschiedenis, om aan te geven dat je je dromen kan verwezenlijken als je het maar wil, alleen dan! Dus blijf dromen en blijf proberen totdat het lukt. Ik had een droom toen en kijk hier sta ik na jarenlang ploeteren eindelijk op de longlist voor presentatoren tussen mensen waar ik enorm tegenop kijk. Misschien omdat ik nu eindelijk heb kunnen laten zien wie ik echt ben, stem sowieso met je hart en mocht die voor mij zijn dan is mijn droom weer een stukje echter dan hij ooit is geweest. Ik ben al super vereerd dat ik hier tussen mag staan en ook mijn programma 100 jaar jong waar ikzelf zoveel vreugde uit haal. Ik dank jullie bij voorbaat uit de grond van mijn hart. Liefs Gordon #nominatie #televizierring #presentator #100jaarjong #droom ##dankbaar #vereerd #inherstel

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on

Foto: EO, RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen