Glennis Grace haalt media met exposen 13-jarige ‘racist’

Glennis Grace heeft er geen spijt van dat ze de media heeft gehaald met het exposen van een 13-jarige racist. Ze geeft er geen fuck om. Dat laat ze weten in een bericht op Instagram. Glennis kreeg via een privébericht wat racistische dingetjes naar haar hoofd geslingerd van het jongetje – hij noemde haar onder meer zwarte piet – en daar was ze niet blij mee. Ze besloot de naam van dit jongetje en zijn berichten te delen op social media, zodat haar volgersgroep hem flink kon aanpakken.

De zangeres was echt pissig. “I feel sorry for you“, stond er bij haar expose-foto’s. “13 jaar en nu al zo verpest. Hij schrok toen ik zei dat ik hem ging exposen, maar ik kan dit niet meer over me heen laten gaan. Jonge racist.

Diverse media zoals De Telegraaf en RTL Nieuws berichten over de actie. Ze wijzen op de jonge leeftijd van de ‘racist’ die ze exposet. Gaat ze daar niet iets te gemakzuchtig mee om?

‘I don’t give a fuck!’

Glennis laat in een reactie weten geen spijt te hebben. “Ik maak geen onderscheid in leeftijd als het gaat om racisme. Het was ook zeker niet de eerste keer dat ik iemand expose die mij de meest vreselijke racistische teksten opstuurt. En voor iedereen die mij aanvalt omdat het dit keer om een 13-jarige gaat. NEWSFLASH… I DON’T GIVE A FUCK!!

En nog wat, vaak hoor ik dat het aan de opvoeding ligt en ja, dat is vaak het geval, maar soms worden kids ook beïnvloed door vriendjes of de media! Let’s keep that in mind. De jeugd is de toekomst en hopelijk leert hij hier van.”

Dus als je het in je hoofd haalt om naar mij racistische uitlatingen te uiten. Hey DO YOU ECHT, ik geef je altijd een kans om je excuses aan te bieden, doe je dat niet, dan ben je de SJAAK en expose ik je met foto en al op social media!

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen