Geen grannyfight: Catherine zónder Viola in 5 Uur Show

De revival van De 5 Uur Show heeft een bijzondere gast gestrikt voor de eerste aflevering op maandagavond, namelijk niemand minder dan Catherine Keyl. Dat heeft Shownieuws onthuld. Catherine heeft de beroemde tv-titel jarenlang afwisselend gepresenteerd met Viola Holt, maar zij is níet van de partij. Sterker nog: ze is niet eens gevráágd. En dat zal het oud zeer tussen deze tv-rivalen alleen maar versterken; het is algemeen bekend dat de dames een bloedhekel aan elkaar hebben.

Het had vast en zeker leuke televisie – en belangrijker nog: hoge kijkcijfers – opgeleverd als Catherine en Viola samen aan zouden schuiven, maar die grannyfight gaat er dus niet komen.

De nieuwe 5 Uur Show wordt gepresenteerd door Carolina Lo Galbo en Brecht van Hulten en er was al een bestaande relatie tussen Catherine en Carolina. Catherine heeft haar namelijk geïnterviewd voor de VARAgids.

Shownieuws-deskundige Anouk Smulders vindt het leuk dat Catherine langskomt. “Het is een soort sleuteloverdracht. Zij heeft het van 1990 tot 1995 gedaan, dus het is een mooie overdracht tussen de dames.

Viola Holt laat bij monde van Evert Santegoeds weten: “Ze wisten waarschijnlijk dat ze mij niet moesten bellen, want ik heb er helemaal geen zin in. Ik kijk niet graag terug op dingen die ik gedaan heb, kijk liever vooruit, doe nu heel andere dingen, maar ik wens Catherine een heel leuke middag.

Evert: “Ze gaat wel kijken, maar ze hoeft er niet zo nodig bij te zijn.

De 5 Uur Show is maandag om 17.00 uur te zien op SBS 6.

Lees ook: Catherine Keyl blij dat ze Viola Holt niet meer ziet (31 december 2019)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen