SBS 6 verhuist We Want More naar andere avond

De vrijdagavondshow We Want More, dé zomerhit van SBS 6, verhuist middenin het seizoen naar een andere avond. De laatste twee afleveringen zijn in augustus te zien op zondagavond. Dat heeft de tv-zender laten weten. De tv-show van Johnny de Mol en Wendy van Dijk gaat op vrijdag 24 juli de halve finales in met Dennis Weening als backstagehost. Ook de tweede halve finale, op 31 juli, is nog op vrijdagavond te zien, maar de derde halve finale en finale komen op de zondag.

De reden is dat Talpa Network onlangs besloot om de Champions League te verhuizen van Veronica naar SBS 6 en op vrijdag 7 en vrijdag 14 augustus wordt er gevoetbald. Daarom verschuiven de twee laatste afleveringen van We Want More naar zondag 9 en zondag 16 augustus.

De halve finales en finale zullen er íets anders uitzien dan de voorgaande afleveringen, omdat die zijn opgenomen in het coronatijdperk. De eerste zes afleveringen van het programma waren al eerder dit jaar gedraaid.

Ook het format verandert iets. “De halvefinalisten moeten vanaf nu niet alleen Ali B, Davina Michelle, André Hazes, Trijntje Oosterhuis en Henk Poort overtuigen: 25 professionals uit de muziekindustrie krijgen ook een belangrijke stem.

Dennis Weening begeleidt de kandidaten door dit proces. Hij vangt de kandidaten op in de finalefoyer, waar de potentiële finalisten in de finalestoelen moeten afwachten wat de concurrentie doet.

We Want More is momenteel het enige succes in het prime-time-schema van SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen