Rachel Hazes in Schapendrijven with the Stars op SBS 6

Het was al een paar weken bekend dat er een tv-programma op de buis komt waarin BN’ers gaan schapendrijven, maar nu heeft ook de uitzendende omroep zich aangediend: SBS 6. De zender gaat het programma uitzenden op de vrijdagavond – waar het vanaf 21 augustus een avond gaat vormen met de nieuwe realitysoap over een miljonairsfamilie – en krijgt de titel Het Hek van de Dam. Het eerste kandidatenkoppel van de cast is al bekend, namelijk Rachel Hazes en Bram Moszkowicz.

Rachel en Bram gaan samen de unieke uitdaging aan om met een herder en zijn kudde schapen door de mooiste gebieden van Nederland te trekken. “De tocht voert de BN’ers langs bijzondere plekken in Nederland, waarover de herders als geen ander kunnen vertellen.”

Tegelijkertijd geeft deze ervaring inzicht in het leven van de gasten, meent SBS 6. “Aan de hand van de, vaak zeer persoonlijke, gesprekken die zij voeren. Iedere week gaat er een ander duo op pad, waarbij de BN’ers een kijkje in het leven van de herder krijgen.”

Rachel Hazes: “Soms vergeet ik wel eens hoe mooi de Nederlandse natuur eigenlijk is. Toen ik gevraagd werd voor dit programma wist ik niet goed wat ik kon verwachten, maar al snel was ik erg verrast door de schoonheid van het landschap waar we doorheen liepen, de gesprekken met Bram en het leven als herder. Ik vond het een prachtige ervaring!

Het hek van de dam is een van origine Frans format en wordt geproduceerd Concept Street, de makers van onder andere Denkend aan Holland.

Welke koppels nog meer meedoen aan Het hek van de dam wordt in de aankomende weken bekendgemaakt.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen