Olcay Gulsen laat tenen inkorten

Olcay Gulsen heeft haar tenen laten inkorten. Ook heeft ze de harde knobbels aan de zijkant van haar voeten laten verwijderen. Dat vertelde ze gisteren aan de desk van Shownieuws. De showrubriek bracht de voeten in beeld van de drie dames in de desk: de bovenste voet, met de rode nagellak, is van Olcay. Linksonder, met de paarse nagellak, is de voet van Patty Brard. De voet rechtsonder is van Dyantha Brooks. De laatste twee dames hebben nog wel voeten met knobbels.

Olcay heeft haar voeten flink onder handen laten nemen. “Dat klopt. Ik had twee ontzettende knobbels, dus die heb ik laten verwijderen. Ja, ik heb ook mijn tenen laten inkorten. Alles tegelijkertijd.”

Je tenen laten inkorten?! “Ik had best wel – wat jij ook hebt – hamertenen. Dat je optrekkende bewegingen hebt van je tenen en dat het dan tegen je schoenrand aan schuurt. Ik vond dat pijnlijk en vervelend, dus ik heb daar iets aan laten doen.”

Ze adviseert Patty en Dyantha om hun knobbels ook te laten verwijderen. “Dat moet je doen, hoor. Het scheelt heel veel pijn en het ontsteekt ook niet meer. Het is een heel smerig verhaal.”

Dyantha is dat niet van plan: “Ik ben er zeker niet blij mee, maar het is wat het is.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen