Martien Meiland opent aanval op Wilfred Genee

Martien Meiland, de grootste mannelijke ster van SBS 6, opent de aanval op Talpa-collega Wilfred Genee. Hij weigert bij hem in de radiovariant van Veronica Inside te komen. Dat hebben de sidekicks van Wilfred onthuld op Radio Veronica. De radio-VI staat momenteel elke week in het teken van een ander Europees land en deze week staat Frankrijk centraal. Het leek Wilfred en zijn sidekick leuk om daarom te bellen met Martien Meiland, wiens chateau in Frankrijk staat, maar hij weigert pertinent.

Martien blijkt helemaal niets te moeten weten van Genee en VI. “Er zijn allemaal mensen die zich afvragen of we ook nog even bij de Meilandjes langs moeten deze week“, merkte Wilfred op.

Sidekick Niels van Baarlen: “Ja, maar die willen niet. Die zijn zó veranderd. We hebben hem vanmiddag gesproken. Martien had iets over een rel en dat dat voor hem wel een beetje de deur dicht had gedaan.”

De weigering van Martien loog er niet om, vulde Rick Romijn aan. “‘Ik wil niets met jullie te maken hebben’, zoiets stuurde hij terug.”

Na die opmerking startte Wilfred een plaat in. De precieze reden van Martiens weigering bleef daardoor onduidelijk.

Aangezien Martien het over een rel had, lijkt zijn weigering verband te houden met VI. Mogelijk vindt hij Wilfred een Judas, al zou het homo-onvriendelijke karakter van VI ook een rol kunnen spelen.

Lees ook: 71 procent denkt: ‘Meilandjes zijn ontzettend fake’ (zaterdag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen