Levenslang voor Holleeder geeft Miljuschka geen rust

Miljuschka Witzenhausen voelt zich niet geruster nu er levenslang is geëist tegen haar oom Willem Holleeder. Dat geeft de RTL Boulevard-bekendheid aan in de Beau Monde. Haar moeder Astrid Holleeder leeft uit angst voor wraak een teruggetrokken leven; ze vreest echter dat Miljuschka ook gevaar loopt. Op de vraag of de levenslange eis tegen Willem Holleeder haar rust heeft gegeven, antwoordt de culinair deskundige resoluut: “Nee. Onze situatie is niks veranderd.

Inmiddels is Miljuschka al lang gewend aan haar ‘nieuwe normaal’. “Ik leef mijn leven anders dan andere mensen en voor mij voelt het niet als een straf, want ik ben gewend aan dit leven.”

Moeder Astrid houdt zich schuil. “Ik ben heel dankbaar dat mijn moeder zichzelf heeft bevrijd op deze manier. Quarantaine is voor heel veel mensen een hele opgave, maar mijn moeder leeft er al een paar jaar in, om het zo maar te zeggen.”

Hoe is het contact met haar moeder? “Daar ga ik niet te veel op in. Mijn moeder en ik zijn ons hele leven lang al samen geweest en dat zal altijd zo blijven.

Miljuschka blijft ondanks alles positief. “Ik ben zo blij met mijn leven. Dat klinkt vast heel raar, want ik heb een rare familiesituatie. Maar ik heb van een dubbeltje een kwartje kunnen maken.

En nee, het leven gaat niet om geld. Helemaal niet. Maar het is fijn dat ik in mijn droomhuis kan wonen en het leukste werk ter wereld mag doen. Ik vind dat ik het mooiste leven leid dat ik kan leiden en ik hoop dat dit zo door blijft gaan.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen