Levenslang voor Holleeder geeft Miljuschka geen rust

Geplaatst op di 07 jul 2020 om 10:15

Miljuschka Witzenhausen voelt zich niet geruster nu er levenslang is geëist tegen haar oom Willem Holleeder. Dat geeft de RTL Boulevard-bekendheid aan in de Beau Monde. Haar moeder Astrid Holleeder leeft uit angst voor wraak een teruggetrokken leven; ze vreest echter dat Miljuschka ook gevaar loopt. Op de vraag of de levenslange eis tegen Willem Holleeder haar rust heeft gegeven, antwoordt de culinair deskundige resoluut: “Nee. Onze situatie is niks veranderd.

Inmiddels is Miljuschka al lang gewend aan haar ‘nieuwe normaal’. “Ik leef mijn leven anders dan andere mensen en voor mij voelt het niet als een straf, want ik ben gewend aan dit leven.”

Moeder Astrid houdt zich schuil. “Ik ben heel dankbaar dat mijn moeder zichzelf heeft bevrijd op deze manier. Quarantaine is voor heel veel mensen een hele opgave, maar mijn moeder leeft er al een paar jaar in, om het zo maar te zeggen.”

Hoe is het contact met haar moeder? “Daar ga ik niet te veel op in. Mijn moeder en ik zijn ons hele leven lang al samen geweest en dat zal altijd zo blijven.

Miljuschka blijft ondanks alles positief. “Ik ben zo blij met mijn leven. Dat klinkt vast heel raar, want ik heb een rare familiesituatie. Maar ik heb van een dubbeltje een kwartje kunnen maken.

En nee, het leven gaat niet om geld. Helemaal niet. Maar het is fijn dat ik in mijn droomhuis kan wonen en het leukste werk ter wereld mag doen. Ik vind dat ik het mooiste leven leid dat ik kan leiden en ik hoop dat dit zo door blijft gaan.”

Foto: RTL
24 Reacties op “Levenslang voor Holleeder geeft Miljuschka geen rust”


 1. Norvo

  “Ik ben zo blij met mijn leven. Dat klinkt vast heel raar, want ik heb een rare familiesituatie. Maar ik heb van een dubbeltje een kwartje kunnen maken. En nee, het leven gaat niet om geld. Helemaal niet. Maar het is fijn dat ik in mijn droomhuis kan wonen en het leukste werk ter wereld mag doen.’

  Toch lekker hoe je jezelf in 1 quote kunt tegenspreken. Maar prima, laat lekker genieten.

 2. Milan

  Wat een domme BN’er is en blijft deze muts.

 3. Pauline

  Onnozel wicht…

 4. Hoi

  Ik vond dr wel leuk, maar in dr nieuwe programma miljuschka kookt doet ze heel overdreven popi jopi…jammer

 5. Holle frase

  Toch mooi bereikt wat ze wilde, en uiteraard speelt geld geen rol, right…dream on…blijft natuurlijk een Holleeder…

 6. Suckerpunch

  GEEIST dus niet gegeven…..

 7. Deze tekst is gemodereerd en goedgekeurd!

  Ja, Nou weten we het wel Miljuschka.

 8. Elizabeth

  Vreselijk dat gedrag van haar in dat kookprogramma…Het lijkt wel een kinder kookshow..

 9. anoniem

  rechters van Nederland

  pas op

  voor deze Judas.

  Miljuschka gevaarlijk mens

  doet zielig is niet zielig moeder ook niet hypocriet ten top.

 10. Victor

  Willem heeft geen levenslange ‘eis’, maar een levenslange straf. Groot verschil, MC.

 11. Jaap

  Lijkt me helemaal niet leuk om zo’n oom te hebben, sterkte meid.

 12. Truffel

  Die neus, het zal wel familie zijn, daar verdwijnt een hoop coke in. Want om het zo hyper te presenteren moet je meer tot je hebben genomen dan een vette gehaktbal.

 13. Wendy's dealertje

  Taart & sex, taart & sex!!!

 14. Bas

  Zij wordt een beetje een kopie van Nigella Lawson. S ex en koken. Net zoals Freek Vonk die Steve Irwin nadoet.

 15. jmp

  Maar ondertussen geen gelegenheid voorbij laten gaan om aan iedereen die het maar horen wil te vertellen wat hiervoor vrijwel geen hónd in Nederland wist, nl. dat ze het nichtje van Willem Holleeder is. Je zelf schaamteloos profileren over de rug van heet dat.

 16. Teuntje

  leuke meid met ballen en een chapeau voor haar moeder hun leven blijft achterom kijken voor……..

 17. Dirk2

  Wat een onzin.

 18. WEST*

  Jmp

  Onzin, toen Miljuschka nog bij TMF zat was al bekend dat Holleeder haar oom was

 19. Noah Kraan

  Willem is een beste kerel en hij is gewoon genaaid door zijn zussen en een paar corrupte rechters!

 20. Allstar's Reggae Band

  Eigenlijk kost het alleen maar geld.

 21. SL

  Droomhuis gekocht met het geld van meneer Heineken, het is maar waar je trots op bent…

 22. Bart

  Lekkere tieten

 23. Dirk2

  @Noah Kraan

  En P.r.de Vries die zonder enig bewijs maar wat zegt en een rechter die het maar klakkeloos overneemt… dan leven we echt in een bananenrepubliek.

 24. Anoniem

  Wat een reacties zeg🙁. Mens werk keihard voo
  r haar toekomst wat ze heel goed doet ondanks de rare fam toestanden.
  Topwijf die lol in het leven en werk heeft.
  Je zal maar een moordenaar in je fam hebben want dat is het!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.