Dennis Schouten wil niet ‘kontje Wilfred Genee likken’

Geplaatst op wo 15 jul 2020 om 14:55

Dennis Schouten is Wilfred Genee dankbaar voor alle geboden kansen en hij vindt hem nog altijd een voorbeeld, maar dat betekent niet dat hij zijn kontje wil likken. Dat zegt het televisietalent in de rijdende talkshow Bij Andy in de Auto. Wilfred is boos op zijn protegé, omdat Dennis niet genoeg partij voor hem zou hebben getrokken in de rel rondom Veronica Inside. “Hij heeft me een berichtje gestuurd dat hij het vervelend vond dat ik het niet voor hem heb opgenomen.

Dennis vindt dat onzin. “Dat is toch niet mijn rol, denk ik dan, weet je. Als ik Wilfred aardig vind, kan ik moeilijk zeggen: ‘Ja, Wilfred dit, Wilfred dat.’ Ik kan niet voor iemand opkomen omdat ik er bevriend mee ben. Ja, precies, ik ben geen kontenlikker.”

Toch ziet hij Wilfred nog altijd als een groot voorbeeld. Net als hem wil Dennis zich breed gaan ontplooien. Zo gaat hij straks ook radio maken, namelijk voor 3FM. “Dat doet Wilfred ook, hè? Ik doe alles wat Wilfred doet. Wat dat betreft is hij mijn grote voorbeeld, ja.”

Wilfred is in de kern een goede mens, meent Dennis. “Het is echt een doodgoede kerel. Als Wilfred met een meisje praat, dan houdt hij altijd de handen op de rug alsof hij aan het schaatsen is. Ik zeg: ‘Waarom doe je dat?’ Hij zegt: ‘Anders ben ik bang dat ze denken dat ik aan hen zie.’ Hij is heel voorzichtig.

VI

Denkt Dennis dat VI volgend seizoen terugkeert? “Die mannen verdienen zes ton per jaar, hè? Denk je nou echt dat die mannen omdat ze een beetje boos zijn op Wilfred Genee zes ton laten liggen? Dan ben je stapelgek.

Analist Johan Derksen heeft al lang de pensioengerechtigde leeftijd gepasseerd. “Wat moet je dan de hele dag gaat doen? Mensen die zich vervelend die… Nou, ze zullen wel niet direct doodgaan, maar ja. Ze zullen daar wel weer gewoon gaan zitten.

En VI zónder Wilfred dan? “Ik denk wel met. Als ze zonder Wilfred doorgaan, dan zou het heel pijnlijk zijn voor Wilfred. Ik denk dat het uiteindelijk allemaal wel weer goed komt, maar hij heeft wel bepaalde schade opgelopen en daar kom je ook moeilijk van af. Iedereen ziet hem echt als een soort van Judas. Dat vind ik sneu voor die man.”

Lees ook: Wilfred Genee vindt Dennis Schouten een verrader (1 juli)

Foto: YouTube
23 Reacties op “Dennis Schouten wil niet ‘kontje Wilfred Genee likken’”


 1. Astrid

  Wat een matennaaier is deze leugenaar Dennis.

  Dit kereltje moet nog veel leren.

 2. Mark

  MC-nichten géilen wel behoorlijk op Dennis; alweer een bericht. Kon het niet allemaal in die vorige?!

 3. Suckerpunch

  Piemeltje zuigen dan?

 4. Simon Dekker

  Dennis, loop weg van die toxic gast nu je nog kan. Je zegt het niet voor hem op te nemen, niet zijn kont te likken, en vervolgens doe je precies dat. Lees dit terug en get de fuck out of there.

 5. Matthijs Zelf.

  Dit is een gay site.

 6. Elmar Mol

  Talentloze Noob

 7. Joost

  “Net als hem”

 8. Matthijs Zelf.

  Dit is een echte gay site.

 9. Per

  Je kan lullen wat je wilt maar die Dennis is een van de meest echte mensen in de media op dit moment. Windt er geen doekjes om, geeft respect waar hij dat oprecht meent en schuwt met niemand, zelfs met zijn grootste haters, de dialoog niet. Ik mag die vent. Jammer van de kutomroep waarvoor hij werkt.

 10. Minder of Mirjam

  Mmmmmm Dennis! Trek die te strakke sportbroek maar uit!

 11. Patty Brard

  Eerst elkaars kontgat likken en dan tongen. Zo hoort het! Patricia en ik doen het zo vaak! Heerlijk!

 12. Pim

  Kijk de hele uitzending MC is weer goed aan het knippen en plakken… wat het ging niet om de kont likken van Genee…

 13. JOLLA

  WIE IS DAT?

 14. Lies

  Af en toe kontje likken moet iedereen proberen, hihihi.

 15. F.U

  2 kansloze kneuzen in een auto, somt ook echt nederland medialand op..zielige meelopertjes..

 16. Johan

  Ik zou wel Dennis zijn kontje willen likken hoor.

 17. Lies

  ‘Ik kan niet voor iemand opkomen omdat ik er bevriend mee ben.’
  Natuurlijk niet Dennis, wie komt er nou voor zijn vrienden op. Dat zou echt heel raar zijn…….

 18. azijnzeiker

  Geen kontje likken, misschien is het dan wel een hijger.

 19. Meindert Kramp

  Als jullie het toch over kontjes likken hebben.
  Gaan wij met z’n allen de kontjes van onze huisartsen likken?
  De meeste artsen weten heel weinig over vaccins en vaccinatie, behalve dan dat het een extreem winstgevende activiteit is. De gemiddelde huisarts kan met gemak duizenden euro’s per jaar verdienen door prikjes te geven. In de praktijk hoeft hij of zij de prikjes niet zelf te geven. Een verpleegkundige of assistent kan dat ook. En die zijn alleen bekend met de propaganda niet met het feit dat het maar al te vaak misgaat.
  Dus lik uw huisarts’ kont en u mag misschien mee op wintersportvakantie of naar Hawaii met de huisarts.

 20. azijnzeiker

  Meindert je vergeet wat, eerst de huisartsen enorm steunen mee verdienen, en dan als er een arts wil scoren op iets, laat je die barsten. O ja dan moet je soms ook nog op tv komen, met alleen maar complimenten. Het is heel moeilijk voor jouw om het geheel goed te typen.

 21. Jeanette

  En Arie wil het kontje van Dennis wel likken.
  De geruchten gingen al langer en ze houden aan.
  Knap van Dennis dat hij het heeft uitgezocht, dat maakt een eind aan de geruchten en Arie kan uit de kast komen.
  Kan hij gelijk stoppen met zijn policor façade want geloofwaardig was Arie al een tijdje niet meer.

 22. Piet Pannelap

  Schouten is te ongenuanceerd voor de Nederlandse televisie. Je MOET politiek correct doen. Niet ‘zijn’, maar ‘doen’. Hoe je bent maakt echt niets uit in medialand. Het gaat om de show die je opvoert🙄.

 23. Teuntje

  Dennis is top

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.