Connie Witteman drie weken met zomerstop

Connie Witteman gaat aan het eind van de maand met zomerstop. Ze zal vanaf 25 juli drie weken lang geen Instagram-stories plaatsen, omdat deze oudere dame op leeftijd dan eindelijk iemand op visite krijgt. “We gaan er nog een paar weken tegenaan en dan ga ik stoppen. Op 25 juli neem ik even drie weken pauze, want dan komen Sammy en Soraya logeren, dus dan zijn we even met de familie en dan gaan we niemand lastigvallen, jullie ook niet. Na drie weken pakken we het weer op.

De aankondiging van Connie’s zomerstop komt op een eigenaardig moment. Ze zat gisterenavond nog huilend in Shownieuws, omdat ze vanwege een hacker een ochtendje niet heeft kunnen instagrammen. Kennelijk werd ze ineens wel héél abrupt met haar eenzaamheid geconfronteerd.

Connie heeft zich dit jaar ontpopt tot een echte influencer. Aanvankelijk werd ze dagelijks gefilmd door haar schoonzoon, maar ze heeft haar Insta-hubby gedumpt vanwege ‘artistieke verschillen‘. Nu filmt ze zichzelf vaak.

De societyster is trots op wat ze heeft neergezet. “Als ik het allemaal zo terugzie, dan denk ik bij mezelf: toch heel bijzonder dat we dit neer hebben gezet met 73.000 mensen. Dat we met z’n allen toch een lijntje hebben en dat als jullie problemen hebben je op m’n DM komt. Dat we het onderling samen even bespreken.”

Er zit zo’n klein microfoontje en dan kun je met elkaar praten. Dat is ook altijd heel leuk, dat doe ik ook wel eens. Ja, ik vind het heel bijzonder. Ik ben heel blij met jullie en ik hoop dat jullie ook blij met mij zien.”

Lees ook: Connie in tranen op SBS 6 vanwege gehackte Insta (vanochtend)

Foto: Instagram

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen