Anna Nooshin: ‘Ergens besloot men mij te haten’

Anna Nooshin vindt het heel erg jammer dat haar imago op een bepaald ogenblik zo is gaan draaien. Ze heeft het idee dat men haar van het een op andere moment is gaan haten. Dat zegt ze in gesprek met &C. Door al die negatieve aandacht is Anna naar eigen zeggen minder van zichzelf gaan delen op social media. “Door de toename van de haat door de jaren heen. Ergens is er een ommezwaai geweest. Als je net begint met social media, is het allemaal nog heel leuk, gezellig en lief.

De argeloze socials-volger ziet Anna de hele tijd selfies en foto’s posten, maar de oplettende kijker ziet dat ze vrij gesloten is, aldus Anna. “Ik vergelijk mezelf continu met anderen op Instagram. En dan kijk ik naar m’n eigen profiel en denk ik: ik zég misschien wel dingen – ik vertel over een boek dat ik heb gelezen of ik doe een quiz waardoor je me kunt leren kennen. Maar eigenlijk blijft het heel erg aan de oppervlakte.”

En dat komt dus door al die haters. “Ik doe het al sinds 2011, en ergens hebben sommige mensen besloten: we haten Anna. We vinden haar stom en alles wat ze doet is stom.”

Maakt ze het allemaal niet een beetje te groot? “Dat is het ook. Soms vragen tv-shows of ik wat van die haatcomments wil sturen en dan ga ik erdoorheen en denk ik: o, ik kan ze nu eigenlijk niet echt vinden. Maar het zijn steeds van die kleine punches. Die laten iets bij me achter.”

Anna ziet zichzelf een beetje als het middelpunt van de wereld. “Ik ben het heel groot gaan maken. Ik dacht: weet je, dan deel ik zo min mogelijk. Dan hou ik veel dingen voor mezelf.”

Nu wil Anna ervoor waken dat ze niet té gesloten wordt. “Dat is mijn valkuil. Ik wil daar een balans in vinden. Ook omdat ik die connectie met mensen erg mis.”

Poeh poeh, die influencers hebben het ook allemaal niet makkelijk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen