Wesley Sneijder bij Beau: ‘Yolanthe schrikt van koppen’

Geplaatst op za 27 jun 2020 om 8:00

De media citeren er gretig op los nu Wesley Sneijder met een onthullende biografie is gekomen. Er staat veel in over zijn wankele huwelijk met Yolanthe Cabau en dat is natuurlijk voer voor de showpers. Het is voor haar best even slikken, vertelde de oud-voetbalprof vrijdagavond in de talkshow van Beau van Erven Dorens. “Je boek is ook een liefdesverklaring. Het is bijna een soort hartenkreet van: ‘Kom terug!’ Er staat heel veel in over Yolanthe. Hoe belangrijk is zij voor jou?

Wesley daarop: “Zij is heel belangrijk voor mij geweest en nog steeds. We hebben een prachtig kindje samen en zijn gelukkig nog niet gescheiden, maar de toekomst zal het leren. Ik ben open en eerlijk geweest en heb alles verteld.”

Beau: “Heeft zij het al gelezen?

Wesley: “Nee, ze heeft het nog niet gelezen. Ik heb het haar vanmiddag gegeven en ze gaat het in alle rust lezen. Het is natuurlijk voor haar ook even allemaal ehhh… Zij ziet ook alle koppen voorbijkomen. Ze moet het allemaal even laten bezinken en het op een rustig moment lezen.”

Beau las een aantal passages voor, bijvoorbeeld over hoe hij Yolanthe bedroog met wilde stapavondjes. “Ik werkte zelf voor Boulevard en heb jou heel vaak daar in het programma gehad. Dit boek verklaart een heleboel“, merkte Beau op.

Er keken gisteren 730.000 mensen naar het optreden van Wesley Sneijder bij Beau.

Foto: RTL
26 Reacties op “Wesley Sneijder bij Beau: ‘Yolanthe schrikt van koppen’”


 1. Paul

  Kabouter Wesley is een grote, wanhopige stakker.

 2. Er is vast nog wel plek voor hem bij FC Efteling

  Wat een troosteloze vertoning.
  Weer een voetballer.
  Weer een boek.
  Weer media geneuzel.

  Wie zit hier nog op te wachten……

 3. Mario

  Je kan dan wel de Utrechtse volkswijk Ondiep verlaten en naar Ibiza gaan met al je geld maar de Utrechtse volkswijk Ondiep heeft Wesley nog niet verlaten. Het zit diep in Wesley ondanks alles blijft het een straatschoffie en is hij eigenlijk nog steeds niet volwassen geworden, jammer.

 4. Dag des oordeels, nu al?

  Houden van zit diep. Zelfs bij ‘vechtende’ mensen die in relatie om welke redenen dan ook met elkaar braken…( vreemdgaan, sleur, geen dialoog mgelijk) is heel vaak nog veel liefde voor elkaar te bespeuren. Diep houden van en verlangen naar.
  Maar wie zet zijn trots en harde kop opzij????

 5. A.M.

  Berouw komt na de zonde! Onbegrijpelijk als je zelf zo’n mooie vrouw hebt. Ik vind dat Yolanthe het nog lang volgehouden heeft met hem.

 6. Dokter Tinus

  Berouw komt na de zonde

 7. Autosloopbedrijf Sneijder

  Tijd voor een carrière stap Wesley.
  Voetbal is voorbij.

 8. Dag des oordeels, nu al?

  @A.M.,

  ‘Hij/ zij die zonder zonde is werpe de eerste steen’ ( volgens Johannes 7:53- 8.11)

 9. Siem

  B keus omdat maandag niet door gaat.

  Wat een armoe

 10. Respect ✌️

  Wat is die Beau toch waardeloos, hoogste tijd dat die bal wat anders gaat doen,vakkenvuller ofzo.

 11. M.

  @Respect

  Wat een respectloze opmerking, ga jij er dan zitten kijken of jij het beter doet dan Beau.

 12. Caramba

  Snijder – voetballen is mijn vak, hoeren en snoeren mijn liefhebberij – heeft helemaal niks verteld. Een boek is juist bedoeld om details te benoemen en de diepte in te gaan, maar dat laat ie mooi achterwege, ook bij Beau. zijn verhaal kort samengevat: ik ben uitgestoeid, mag ik weer terug?

 13. Plop!

  PAUL Waarom is hij een stakker?

 14. Marc

  Wesley Sneijder, geniaal voetballer.

  Wesley Sneijder, cum laude gezakt op alles wat niet met voetbal te maken heeft

 15. robb

  Ik heb totaal geen respect voor mensen die schaamteloos hun hele hebben en houden op straat gooien voor geld daar draait het om , zijn puberzoon zal dit geweldig vinden.

 16. Peter Selie

  Commercie wie zit hier op te wachten, vroeger kocht een voetballer een sigarettenzaak nu beleggen ze in huizen of schrijven een boek. De man van Beyoncé bedroog haar en het lijkt erop dat deze voetballer zijnmooie vrouw ook heeft bedrogen. Wat is dat toch ? Wesley zal best wel een aardige vent zijn maar het is allemaal niet zo handig. En zijn ex die komt niet verder als kraaltjes verkopen slecht acteren en een staart leggen in het haar van haar zoon. Naast Meis het tweede vrouwelijke gedrocht wat we rijk zijn waar echt niets uitkomt bij een interview.

 17. Daantje

  Arme Yolanthe. Eerst wordt ze bedrogen door Jantje Smit en nu door Wesley.

 18. Siem

  Arme 2 kinderen met z’n vader.

 19. Bram

  Ik hoor het Gerda nog zo zeggen: Alles is weg! De washandjes, de handdoeken, de zilveren kandelaars… allemaal weg!

 20. het is verschrikkelijk

  Yolanthe en Nikki de travestiet hebben het zwaar. Wat zullen ze in Bangladesh blij zijn dat ze niet die vreselijke problemen van hier hebben.

 21. Iemand

  Het verhaal van Wesley is behoorlijk cliché, al zoveel voetballers die hem zijn voorgegaan met zo’n boek. Kan me ook niet voorstellen dat Yolanthe erop zit te wachten. Maar ja.. geld. En voor Kees Jansma een leuke schnabbel.

 22. anoniem

  Wesley

  wat staat in je boek dat ik niet wist

  mensen koop een privee of storyy i.p.v. dat boek van Wesley

  Sorry lesley ik ga je door spoelen door de toilet.

  Jolanthe schaam je diep, second hand love is no love

  vreemd gaan, wat je nu weer doet,

  yolanthe je gaat ook door de toilet

  gr gr gr gr gr gr gr gr gr

 23. chris?

  Opvallend witte wenkbrauwen heeft Kees Jansma. Overigens wie koopt nu zo’n boek.

 24. Kringloopwinkel cabau

  Hij houd van mij.hij houd niet van mij

 25. Groene Piet

  Inderdaad. Je moet wel een akelig leeg leven hebben om dat boek echt te gaan lezen. Maar goed, het gaat over het verkopen van papier en Wesley en de docher van Derksen hopen wat geld uit de zak van hol volk te kloppen.

 26. Dij Enkletser

  Precies, wie kopen dan al die Voetbal / Wielren / en ook Kookboeken ??

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.