Wesley Sneijder bij Beau: ‘Yolanthe schrikt van koppen’

De media citeren er gretig op los nu Wesley Sneijder met een onthullende biografie is gekomen. Er staat veel in over zijn wankele huwelijk met Yolanthe Cabau en dat is natuurlijk voer voor de showpers. Het is voor haar best even slikken, vertelde de oud-voetbalprof vrijdagavond in de talkshow van Beau van Erven Dorens. “Je boek is ook een liefdesverklaring. Het is bijna een soort hartenkreet van: ‘Kom terug!’ Er staat heel veel in over Yolanthe. Hoe belangrijk is zij voor jou?

Wesley daarop: “Zij is heel belangrijk voor mij geweest en nog steeds. We hebben een prachtig kindje samen en zijn gelukkig nog niet gescheiden, maar de toekomst zal het leren. Ik ben open en eerlijk geweest en heb alles verteld.”

Beau: “Heeft zij het al gelezen?

Wesley: “Nee, ze heeft het nog niet gelezen. Ik heb het haar vanmiddag gegeven en ze gaat het in alle rust lezen. Het is natuurlijk voor haar ook even allemaal ehhh… Zij ziet ook alle koppen voorbijkomen. Ze moet het allemaal even laten bezinken en het op een rustig moment lezen.”

Beau las een aantal passages voor, bijvoorbeeld over hoe hij Yolanthe bedroog met wilde stapavondjes. “Ik werkte zelf voor Boulevard en heb jou heel vaak daar in het programma gehad. Dit boek verklaart een heleboel“, merkte Beau op.

Er keken gisteren 730.000 mensen naar het optreden van Wesley Sneijder bij Beau.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen