Tv-zender werkt aan Schapendrijven with the Stars

Er wordt in de tv-wereld volop gewerkt om Nederland in het tv-seizoen 2020/2021 weer bomvolle televisiegidsen te bezorgen. Nog altijd bedienen NPO, RTL en SBS een groot lineair publiek en het is wel de bedoeling dat deze lucratieve kijkersgroep voor de buis blijft hangen. Daarom zitten er dagelijks creatieve koppen bij elkaar om te bedenken waar Nederland straks weer naar kan kijken. De nieuwste hersenspinsel uit Hilversum is het kakelverse format Schapendrijven with the Stars.

Er is een partij die in Hilversum die er wel wat in ziet om bekende Nederlanders op te gaan voeren als schaapherders. Eén van de sterren die een uitnodiging heeft gekregen is Jim Bakkum.

De tv-makers hebben aan het management van Jim laten weten: “Graag wil ik Jim Bakkum uitnodigen als deelnemer van één aflevering van een nieuw televisieprogramma, waarin hij samen met een andere prominente Nederlander (nader te bepalen) in twee dagen tijd een kudde schapen van A naar B zou brengen.

Het lijkt erop dat Jim hier niet zo voor warmloopt. “Net als je dacht dat het niet gekker kon“, zegt hij. “Bringing Sheeps From A to B wis de Stars.

Foto: Gouwenaar at Dutch Wikipedia / Public domain

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen