Patricia Paay dit jaar alsnog in Het Perfecte Plaatje

Patrcia Paay doet dit jaar alsnog mee aan de BN’er-show Het Perfecte Plaatje. Ze is een van de tien kandidaten. Dat heeft een woordvoerder van RTL 4 laten weten. Het kandidatenveld van Het Perfecte Plaatje is groter dan ooit – in de eerste vier seizoenen deden er acht sterren mee – en ook voor Paay is er een plekje. Ze zou eigenlijk vorig jaar al meedoen, maar zegde toen af omdat ze eerst een nieuwe heup wilde hebben. Die heup zit nu op zijn plek, dus Paay is weer lekker beweeglijk.

De andere kandidaten die meedoen zijn oud-darter Raymond van Barneveld, youtuber Bibi Breijman, culinair journalist Janny van der Heijden, cabaretier Stefano Keizers, actrice Victoria Koblenko, acteur Soy Kroon, presentator Bert van Leeuwen, presentator Art Rooijakkers en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Onder leiding van Tijl Beckand voeren de hobby-fotografen de meest uiteenlopende opdrachten uit om te ontdekken wie de mooiste foto’s kan maken. De opnames starten deze maand en zijn dit najaar te zien bij RTL 4.

Ook dit seizoen worden alle foto’s met een scherp oog beoordeeld door celebrityfotograaf William Rutten en documentairefotograaf Cynthia Boll. Zij worden iedere week bijgestaan door wisselende gastjuryleden met hun eigen expertise.

Tijl Beckand: “Een vijfde seizoen kunnen maken van één van de leukste programma’s die er zijn is een groot plezier en een nog grotere eer! Ik kijk uit naar de verrichtingen, de missers én de pareltjes van een wederom verrassende en gevarieerde groep deelnemers.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen