Linda de Mol weigert tv-comeback in Duitsland

Linda de Mol moet er niet aan denken om haar tv-carrière in Duitsland nieuw leven in te blazen. Ze wordt er nog wel eens voor gevraagd, maar heeft er echt geen interesse meer in. Dat zegt de SBS 6-presentatrice deze week in Veronica Magazine. Linda presenteerde van 1992 tot 2000 met veel succes het programma Love Letters in Duitsland. Het was een van de populairste shows op de Duitse televisie in de jaren 90. “We zaten gelijk boven de tien miljoen en later zelfs tegen de twaalf miljoen kijkers.

Torenhoge kijkcijfers dus. “Het was een leuke, maar vooral ook pittige en stressvolle periode van meer dan tien jaar, waarin ik bijna alle grote zaterdagavond – shows in Duitsland deed.”

Pittig en stressvol: dat is het gevoel wat overheerst als Linda terugdenkt aan haar Duitse carrière. “Heimwee heb ik daarom niet en ik zie mezelf ook niet teruggaan.”

Een Duitse tv-comeback zit er dus niet in. “Dat is me vaak gevraagd en er komen nog steeds regelmatig verzoeken vanuit Duitsland. Maar ik heb inmiddels ook kinderen en doe natuurlijk veel meer in Nederland. Acteren, mijn werkzaamheden voor het blad, een eigen zender…”

Een terugkeer naar de Duitse tv ambieer ik echt niet meer.

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen