Linda de Mol weigert tv-comeback in Duitsland

Geplaatst op wo 03 jun 2020 om 14:30

Linda de Mol moet er niet aan denken om haar tv-carrière in Duitsland nieuw leven in te blazen. Ze wordt er nog wel eens voor gevraagd, maar heeft er echt geen interesse meer in. Dat zegt de SBS 6-presentatrice deze week in Veronica Magazine. Linda presenteerde van 1992 tot 2000 met veel succes het programma Love Letters in Duitsland. Het was een van de populairste shows op de Duitse televisie in de jaren 90. “We zaten gelijk boven de tien miljoen en later zelfs tegen de twaalf miljoen kijkers.

Torenhoge kijkcijfers dus. “Het was een leuke, maar vooral ook pittige en stressvolle periode van meer dan tien jaar, waarin ik bijna alle grote zaterdagavond – shows in Duitsland deed.”

Pittig en stressvol: dat is het gevoel wat overheerst als Linda terugdenkt aan haar Duitse carrière. “Heimwee heb ik daarom niet en ik zie mezelf ook niet teruggaan.”

Een Duitse tv-comeback zit er dus niet in. “Dat is me vaak gevraagd en er komen nog steeds regelmatig verzoeken vanuit Duitsland. Maar ik heb inmiddels ook kinderen en doe natuurlijk veel meer in Nederland. Acteren, mijn werkzaamheden voor het blad, een eigen zender…”

Een terugkeer naar de Duitse tv ambieer ik echt niet meer.

Foto: Talpa
17 Reacties op “Linda de Mol weigert tv-comeback in Duitsland”


 1. Niemand in Duitsland wil Linda nog

  Alleen Linda draait het verhaal natuurlijk 180 graden om.

 2. Dries Roel Vink

  Nu is het nog wachten tot ze de Nederlandse tv boycot … zodat we eindelijk van dat lelijke, opgeblazen botoxhoofd verlost zijn!

 3. Curryworst

  Over De Mol gesproken: Angela de Jong trekt fel van leer tegen de diepe zakken van John de Mol en vraagt zich af wanneer de stekker eruit gaat bij SBS.

 4. Jan.

  toch centjes genoeg he Lin, hoef je ook niet naar de buren te rijden elke week.

 5. Rubicon

  Auw. Angela over SBS. Niet chique over die bedragen te beginnen..
  De coronacrisis laat op elke grote zender zijn sporen na, maar bij SBS toch wel het meest. De programmering ligt zo ongeveer aan de beademing. En wie het nieuws over de aangekondigde ontslagen en saneringen bij Talpa Media een beetje bijhoudt, krijgt al snel de indruk dat het er bedrijfstechnisch niet bepaald florissanter voor staat.

  Het kon ook bijna niet uitblijven. Het geld klotste daar afgelopen jaren niet tegen, maar ruim over de spreekwoordelijke plinten. Denk aan het enorme management dat is opgetuigd. Neem al die sterren die gelokt moesten worden voor tv en radio, de nieuwsdienst waarvoor allerlei mensen zijn aangetrokken. En die kwamen heus niet voor een grijpstuiver.

  Ik heb het aan den lijve meegemaakt. Toen John mij wilde inlijven voor onder meer 6 Inside kon ik een contract krijgen van in totaal 8 ton voor drie jaar. Reken maar uit wat de echte sterren als Erland Galjaard en Albert Verlinde dan vangen. Maar de mooiste anekdote die ik aan die periode heb overgehouden is dat een afspraak werd verzet met de mededeling dat er een spoedoverleg met de bedrijfsboekhouder tussendoor kwam, omdat die zijn vraagtekens zette bij de Tesla’s die als snoepjes aan het personeel werden uitgedeeld.

 6. ZeerNetteDame

  Gewoon STRAK trekken die kop Linda… zoals in Duitsland gebruikelijk… en niet in de ontkenningsfase blijven hangen… dan ben je vast nog welkom… neem een voorbeeld aan Sylvie Meis. Moeten de meesten hier ook eens doen, met hun rimpelkoppen. Bah bah. Ik ben blij dat ik er al vroeg het mes in heb laten zetten. Heel vies die ingezakte, gerimpelde armoedekoppen.

 7. Chantal

  Komt omdat je op een Bratwurst lijkt Linda: moddervet met aan de buitenkant een soort plastic velletje.

 8. PIPPA

  Groot gelijk.

 9. MolTalk

  Nee, ze heeft het natuurlijk te druk met bouwen aan het Talpa imperium met John, wanneer begrijpen jullie nou eens dat ze aan het bouwen zijn??

 10. Ferrie

  In Duitsland zitten ze op dat oude, dikke, met fillers opgevuld, nephaar op dat hoofd, neptanden in die muil, vol met botox gespoten veenlijk echt niet meer te wachten. Ze klets uit die dikke nek van dr maar wat die verwende zeurpiet.

 11. M@rk - Etten-Leur

  Ze zitten in Duitsland echt niet meer te wachten op “Die Linda”. Ze heeft het nog niet zolang geleden nog weleens geprobeerd op Sat-1, maar die talentenjacht flopte gigantisch!
  Verder houden ze niet van de Barbie Botox-koppen daar! De grootste krant van Duitsland Bild heeft uitgebreid gepubliceerd welke schoonheidsoperaties ze allemaal heeft laten doen…

 12. Angeltje

  Linda, ga een nieuwe Love Letters maken op SBS6, …zou wel leuk zijn.

 13. Captain Caveman

  In Duitsland lopen genoeg andere dames rond dan silvie em linda! Staan daar echt niet te wachten op een sprekende botox oma pop uit holland

 14. Icare

  Duitsers moeten wel heel wanhopig zijn willen ze Nederlanders op TV. Hier zie je nooit een Duitser iig.

 15. Jantien Visser

  Eine verlorene Karrière ist wie ein ausgegange Sigarette, beide brennen zwar wieder, aber die Aroma ist weg.
  De tijden zijn veranderd, dus Linda neemt een heel verstandig besluit

 16. GrijzePilion

  Gelukkig kan ze de cel niet weigeren, net als haar walgelijke broer. Familie de Mol verdient een enkeltje gevangenis!

 17. Liefhebbende Moeder

  Linda is een echte biologische moeder en een leuke vrouw. Ze is niet zelfvoldaan zoals BN stiefmoeders, ik noem geen namen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.