Inbraak bij Borsato, Perfecte Plaatje-camera gestolen

Er blijft Marco Borsato niets bespaard tijdens zijn burn-out. Sinds de onthulling dat de zanger en Voice-ster een serievreemdganger is – hij bleek tien keer zo erg als Humberto Tan – woont hij bij zijn bekende moeder Mary en daar is nu ingebroken. “Ook Marco’s peperdure camera’s en andere fotografiespullen waren weg“, zegt een omwonende. Marco heeft een fotografiehobby overgehouden aan de BN’er-fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje waar hij in 2016 aan meedeed.

Het seizoen werd gewonnen door Humberto, maar Marco kwam terecht op een mooie derde plaats. Eerder dit jaar bleek fotograferen niet de enige hobby die Marco en Humberto delen.

Het nieuws over de inbraak is inmiddels bevestigd door het management, al wil Marco er verder niet op in gaan. Wat is er nog meer weg? “Van Mary zouden een paar dierbare sieraden gestolen zijn“, zegt dezelfde buurtbewoner in Weekend.

Mary en Marco wonen in Stompetoren. “Terwijl sommige media erover speculeerden dat de overspannen zanger naar het buitenland was gevlucht, verbleef Marco gewoon op de logeerkamer van zijn moeder“, aldus Weekend.

In het volstrekt onbekende Stompetoren, een dorpje vlakbij Alkmaar, heeft Marco geen last van roddelfotografen. Hopelijk voor Marco hebben de dieven zijn Rolodex laten staan.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen