Carlo duikt op in horeca met ernstig coronakapsel

Geplaatst op ma 01 jun 2020 om 17:10

De BN’ers genieten met volle teugen van de heropening van de horeca, zo is vandaag te zien op Instagram. Waar velen paraderen over de terrassen, kiest Carlo Boszhard bescheiden voor een cappuccino ín een koffiezaak. Daarbij valt wel zijn ernstig verwaarloosde kapsel op: de presentator is er als de kippen bij om gebruik te maken van de heropening van de horeca (“Hoera-ec-A!!! We mogen weer”), maar vond de heropening van de kapperszaken vorige maand kennelijk minder interessant.

Boszhard is met zijn 50 jaar één van de voorbeelden van mannen die niet héél gunstig oud worden, maar gelukkig heeft de presentator nog altijd veel succes op televisie.

Waar vrouwen vaak worden afgerekend op een verouderend uiterlijk, heeft Boszhard daar als man een stuk minder last van. Dankzij zijn goede vriend Peter van der Vorst heeft zijn tv-carrière zelfs een hele boost gekregen.

Eén ding is zeker: de ijdelheid die veel BN’ers hebben, is Boszhard vreemd. Zijn vriend Herald Adolfs onthulde een paar jaar geleden in weekblad Privé dat Boszhard in tegenstelling tot andere BN’ers heel gewoon is gebleven.

Adolfs: “Nu ik al zo lang met Carlo ben, heb ik veel bekende mensen leren kennen. Als ik hem afzet tegen veel van zijn collega’s, is hij een gewone en bescheiden jongen gebleven. Dat is ook een van de redenen waarom ik op hem viel.

Foto: Instagram
23 Reacties op “Carlo duikt op in horeca met ernstig coronakapsel”


 1. Simon Dekker

  …Als dit het nieuws van vandaag is, dan is het een rustig dagje. Wel een tikkeltje vilein hoor. Maar hard gelachen om de thumbnail.

 2. Chelsey

  Deze man is zijn “de gek van de week show trauma” eigenlijk nooit echt te boven gekomen, al 30 jaar een heel zielig en hopeloze rtL figuur eigenlijk.

 3. Alex

  Wat is deze man zielig.
  En hij gelooft overigens niet in de gevaren van deze virus. De zoveelste complotdenker.

 4. HUGO

  Coke tast de hersens aan.

 5. Simon Dekker

  @Chelsey: Zijn wat? *googelt* man dat is 30 jaar geleden en weet geen mens meer. Volgens mij ben jij hier degene met het trauma.

 6. Dr. Bibber

  Just what this world needs

 7. Daisy

  Gоdver de gоdverdоmme, wat is dit nu weer voor nutteloos ouwewijvenbericht over iemands uiterlijk?

 8. JAN

  GELUKKIG, Morgen gaan we weer na twee dagen rust ,programma`s maken men normale mensen , wat een idioten hier

 9. Delelijketrollenclub

  Wat DAISY onze voorzitster zegt inderdaad!!!!
  Altijd over het uiterlijk!!!? Wij hebben ook niet voor onze kop gekozen!

 10. Arie

  Hij moet wat minder met Gordon omgaan dan snoept hij ook minder.

 11. DeBaron

  Bescheiden?? Gewoon?? Dat zal wel meevallen! Als eentje popie jopie doet dan is het Carlo wel. Denkt dat iedereen buiten de tv ook zit te wachten op “gastheer” Carlo. Waar Andre van Duin zijn acts wist aan te passen aan zijn leeftijd, staat Carlo nog steeds op zijn vijftigste met hoedjes en pruiken TE GIEREN!!! Wat o, o, o, wat is het allemaal HI_LA-RISCH!! Maar goed, punt blijft dat je wel van een andere planeet moet komen om Carlo bescheiden te noemen.

 12. Matthijs

  Deze man ziet er toch sowieso niet meer uit?

 13. Thomas

  Rijp voor de schroothoop (inclusief zijn kopje koffie)!

 14. Lize

  @Alex

  Zie je niet wat hij in zijn hand heeft? Lees je zijn columns ook? Praat niet zoveel poep joh.

  En Chelsey, wat deed jij 30 jaar geleden? Laten we het daar eens over hebben?

 15. Linde

  Was het nieuws op, dat mc nu ook al in de stories van de vriend van een bn’er gaat lopen loeren? Wat een zuur artikel ook. Jaloers?

 16. RaymondVL

  Vieze pedo toen ik vroeger bij Telekids was als publiek.

 17. Gijs

  Deze mafkees dacht 30 jaar geleden de nieuwe opvolger van wijlen tv showmaster Willem Ruis te kunnen gaan worden door hem letterlijk na te doen in de manier van presenteren. Dat is dus kansloos mislukt, hij mag en kan Willem Ruis’ veters niet eens strikken laat staan hem evenaren.

 18. Bart

  Wow zit die kerel aan de drugs? Ken hem nog van Telekids.

 19. @raymond

  LOL

 20. Gereformeerd joch

  Ook zo’n misdruk van Gods creatie.
  Kan corona deze sodomiet niet laten verwijderen van onze mooie schepping.
  Deze duivel zal niet gemist worden.

 21. Solidarikots

  Carlo, niks mis mee, aardig figuur lijkt me dat.

 22. Gerda Stam

  Hij zal aardig zijn maar heeft geen uitstraling van een tv ster, armoedig maar zijn broer is helemaal eentje van de botsauto’s op de kermis.

 23. .

  Wat een vieze gore rotten strondkop

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.