Carlo duikt op in horeca met ernstig coronakapsel

De BN’ers genieten met volle teugen van de heropening van de horeca, zo is vandaag te zien op Instagram. Waar velen paraderen over de terrassen, kiest Carlo Boszhard bescheiden voor een cappuccino ín een koffiezaak. Daarbij valt wel zijn ernstig verwaarloosde kapsel op: de presentator is er als de kippen bij om gebruik te maken van de heropening van de horeca (“Hoera-ec-A!!! We mogen weer”), maar vond de heropening van de kapperszaken vorige maand kennelijk minder interessant.

Boszhard is met zijn 50 jaar één van de voorbeelden van mannen die niet héél gunstig oud worden, maar gelukkig heeft de presentator nog altijd veel succes op televisie.

Waar vrouwen vaak worden afgerekend op een verouderend uiterlijk, heeft Boszhard daar als man een stuk minder last van. Dankzij zijn goede vriend Peter van der Vorst heeft zijn tv-carrière zelfs een hele boost gekregen.

Eén ding is zeker: de ijdelheid die veel BN’ers hebben, is Boszhard vreemd. Zijn vriend Herald Adolfs onthulde een paar jaar geleden in weekblad Privé dat Boszhard in tegenstelling tot andere BN’ers heel gewoon is gebleven.

Adolfs: “Nu ik al zo lang met Carlo ben, heb ik veel bekende mensen leren kennen. Als ik hem afzet tegen veel van zijn collega’s, is hij een gewone en bescheiden jongen gebleven. Dat is ook een van de redenen waarom ik op hem viel.

Foto: Instagram

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen