‘Akwasi slachtoffer? Hij heeft miljoenen aan vastgoed!’

Geplaatst op vr 12 jun 2020 om 9:15

De in opspraak geraakte rapper Akwasi is voor de helft eigenaar van een vastgoedproject in Weesp ter waarde van 6,4 miljoen euro. Hij zit ‘extreem goed in de slappe was’. Dat is deze week te lezen in het entertainmentblad Story. Akwasi speelt een prominente rol in het racismedebat, dat mede gaat over gelijke kansen voor iedereen: wit én zwart. Akwasi wordt nu neergezet als een zwarte BN’er die juist heel erg profiteert van de kansen in Nederland. Eerst door de Privé, nu door Story.

Privé-baas Evert Santegoeds noemde Akwasi al een aansteller: “Hij is gewoon in Nederland geboren, er is hem niets in de weg gelegd, hij heeft een theateropleiding gedaan, is heel succesvol, kind aan huis geweest bij De Wereld Draait Door altijd. Ik weet niet waar zijn woede vandaan komt. Hij heeft zijn droom nagejaagd en is artiest geworden. Als hij dan vervolgd wordt, moet hij daar ook de consequenties van zien.

En nu bemoeit ook de Story zich er tegenaan. “Terwijl Akwasi zich voordoet als een sjofele muzikant die van optreden naar optreden leeft, blijkt de realiteit heel anders te zijn. De rapper zit namelijk extreem goed in zijn slappe was en bezit meer dan zes miljoen euro aan vastgoed! Op de cent nauwkeurig: 6.390.620,71 euro.

Hoe komt de Story aan deze informatie? “Dit blijkt uit officiële documenten in het bezit van Story die uitwijzen dat Akwasi in Amsterdam woont maar al in 2018 een imposante vastgoedportefeuille heeft aangelegd door zo ongeveer een halve wijk in aanbouw in Weesp op te kopen! Toch niet iets wat men meteen zou bedenken bij de rapper die zich maar al te graag voordoet als underdog…

Overigens nuanceert hoofdredacteur Guido den Aantrekker het bericht op Twitter. Hij is slechts voor de helft eigenaar, zegt hij. “De oproer-rapper weet zichzelf qua maatschappelijke vooruitgang in elk geval uitstekend te redden. Moedig voorwaarts naar de Quote 500!“, zegt hij.

Om welk vastgoedproject het gaat is niet duidelijk.

Racisme

Hoe dan ook: het is natuurlijk onzin dat rijke mensen niet mogen klagen over racisme en die zweem hangt wel een beetje om dit artikel heen. Daarom krijgt Guido op social media de nodige kritiek. “Dus?“, bijt KINK-dj Michiel Veenstra hem toe.

Guido: “Eh, lees de tweet anders nog eens – daar staat volgens mij duidelijk wat het is: sec nieuws over een man die momenteel erg in de schijnwerpers staat. Misschien zoek je er teveel achter, door de deughoek opgejaagd?

Radio Veronica-dj Martijn Muijs vervolgens: “Dat mijn sarcasme- en aanmatigende-toon-meter hierbij uitslaat ligt uiteraard geheel aan mezelf, maar ook objectief gezien is die laatste zin -moedig voorwaarts naar de Quote 500!- onmogelijk sec nieuws te noemen.

Guido: “Dat vind jij. Een BN’er die in een miljoenenproject deelneemt en mogelijk in vastgoed doorgroeit, is altijd nieuws voor ons. Bepaalde mensen proberen daar een etiket op te plakken dat de lading niet dekt. Lekker doen, als dat je oplucht.

‘Guido voor De Tegel!’

Ook uit journalistieke hoek wordt sceptisch gereageerd. “Mijn Tegel-inzending voor 2020. #vastgoedmensch“, zegt Mustafa Marghadi van de NOS.

Nieuwsuur-ster Eelco Bosch van Rosenthal daarop: “Ongelooflijk verhaal dit. Rijk en dan tóch nog over racisme zeiken.

Mustafa: “Zou ik nooit doen. Goed dat Story het boven tafel heeft gehaald.

Jaloers?

Is Guido misschien een beetje jaloers? Nee, hij gunt het Akwasi juist, benadrukt hij. “Ik heb respect voor een ieder die zelf zijn brood bij elkaar verdient, zeker als iemand mogelijk veel barricades heeft moeten nemen. Maar dat schijnt in deugland niet mogelijk te zijn, dat iemand anders zoiets vindt.

De S blijft de S.

Foto:
63 Reacties op “‘Akwasi slachtoffer? Hij heeft miljoenen aan vastgoed!’”


 1. FENNA

  Ze mogen ook al niet werken van blank Nederland.

 2. rooie Rinus

  Activisme als verdienmodel, je ziet t steeds meer. En het meest lachwekkend is nog dat de NPO en de lokale gemeentes ( dus u en ik ) z’n bezit subsidiëren.

 3. Bolke de Leeuw

  Er gaan miljarden om in de drugshandel. #feit

 4. Curryworst

  De Deugmeute van de mainstreammedia gaat helemaal los op de Story.
  Want zoiets mag je niet zeggen want niet-blanken zijn allemaal slachtoffer.

 5. Albert Verlinken

  Goocheme jongen die Aarskwamnie! Hij weet precies te herkennen waar te scoren valt en springt in het gat. Gaat het weer eens over de BCZHAHAHAQ-gemeenschap dan duwt hij snel een paar tennisballen achter zijn t-shirt en trekt een jurk aan. Wordt porno mainstream dan zien we hem daar snel Dionne Stax uitwonen. Slimme zakenman.

 6. Rastom

  Natuurlijk doneert hij zijn geld aan zijn Bijlmer matties. Toch?

 7. Huismaker

  Beeldvorming met steun van het mediakartel. Alsof we achterlijk zijn.
  Trouwens, weet je wie één van de grootste slavendrijvers waren ? De familie van Jurgen Raymann (zie “Verborgen verleden”). Dus niet mijn voorouders die in plaggenhutten woonden in Oost-Groningen.

 8. Jinekfan

  Guido den Aansteller en zijn paarse-kleurspoelinglegertje trekken ten strijde. De kopjes rinkelen al in de kast hoor.

 9. Genderneutraal

  En de andere helft van de foto?? ( Akwasi dan he)

 10. Nils Holgersson

  Dus mensen die geslaagd zijn in het leven mogen niet opkomen voor anderen die deze mazzel niet hadden?

  En als je maar genoeg geld hebt maakt het geen zak uit dat je op andere manieren nog wel last hebt van je huidskleur?

  Roddelbladen blijven hun niveau in elk geval trouw.

 11. Wim

  Ze moeten al wat hij heeft verdient onteigenen.

 12. B

  Het hele Dam verhaal vond ik niet kloppen , dus dan bedoel ik de regio Amsterdam die alles en iedereen een dikke vinger geeft maar dat Akwasi het goed doet in vastgoed is prima toch. Niks mis mee. Story verhaaltje slaat plank mis kwa toon.

 13. By the way

  Dus als je ergens zelf niet het slachtoffer van bent, mag je je niet druk maken over andere slachtoffers? Interessante theorie houden die rioolblaadjes er op na.

 14. Jaap Aap

  Niks holgerson snapt het weer eens niet. Ga een stukje vliegen op je gans, domme gans!

 15. Ludmi

  Ben ook zo klaar met hem!!!

  Kan er zo boos om worden, huilie huilie.
  Ik denk dat dit enkel een averechts effect heeft. Ik ben zeker geen racist, maar zou het vanwege dit soort mensen GAAN worden. Hij, Sylvana Simons, Humberto Tan, dat soort zielige figuren. Ben er zo klaar mee. Doe toch ff normaal. Ik vermoed dat dit racisme alleen in de hand werkt. Ga je schamen met dit soort reacties Akwasi.
  Ben als het zo doorgaat zo klaar met zwarten…..

 16. Maria

  Dit is wel een scoop, en wellicht kan je dan ook een verband ontdekken met een andere (buitenlandse vastgoedbelegger) die aan BLM heeft gedoneerd.

 17. Annoniemus

  Al die zwarte activisten doen aan “wit shaming” , dus moeten ze worden aangeklaagd wegens racisme en discriminatie #akwasizwarteschurk

 18. Liselot

  Veel gescheld weer op die bladen maar er is geen speld tussen te krijgen. Ik blijf me trouwens verbazen hoe links en naief de omroepwereld is.

 19. fikkie

  Zijn eventuele rijkdom is weldegelijk relevant. Hoe (institutioneel) racistisch is een land als een van enig talent gespeende zwarte man er miljonair kan worden?

 20. Nikolaas van Myra

  Z’n kapitaal boeit me niet, hij mag wel snel een ander kapsel nemen. Dit ziet er uit als dat van Dracula uit ’92.

 21. Leonard

  Heeft ie waarschijnlijk van z’n voorouders geërfd die in slaven handelen.

  “In 2017 gaf de rapper echter nog een interview aan De Volkskrant. En in dat interview gaf hij aan totaal niet te geloven in de (racistische) erfzonde. Sterker nog, gaf hij toe, zijn eigen voorouders waren rijk in Ghana en verkochten árme Ghanezen aan Nederlandse slavenhandelaren. Als iemand daar iets van wilde zeggen zou hij woest reageren. “Een paar van mijn beste vrienden zijn Surinaams, ik ben met ze opgegroeid,” aldus Akwasi toen. “Bijna alle Ghanezen in Nederland zijn Ashanti, de bekendste en rijkste stam. In Ghana is weer verschil tussen ons en de arme Ghanezen uit het noorden, die door de Ashanti als slaven zijn verkocht aan de Nederlanders.” Kortom, het lijkt erop alsof de voorouders van de rapper geld hebben verdiend aan slavenhandel.”

 22. Jacq

  Waar gaat ons belastinggeld heen van
  De 3 miljoen hier niet thuis voelende mede nederlandse

  Niet in onze economie …

 23. Joop

  FunX betaald van mijn geld een petitie

  Korrekt?

 24. Joop

  FunX betaald van mijn geld een petitie

  Korrekt? Waarom niet onze rijke mede-medelanders?

 25. Leonard

  Zo zie je maar, de grootste schreeuwers hebben vaak wat te verbergen.

  – Grootouders van Akwasi waren slavenhandelaren.
  – Georgina Verbaan staat lachend op foto’s met een blackface persoon.
  – Sylvana was golddigger bij vele blanke oudere mannen

  Wie volgt?

 26. Nick

  En dat in een land van apartheid.
  Wat apart.

 27. Leonard

  Met Sylvana bedoel ik dus gold digger Sylvana Simons, die haar halve leven heeft gejaagd op oudere blanke mannen voor hun geld. En toen bleek dat geen enkele rijke oude blanke man met haar wilde trouwen is ze zich gefrustreerd tegen de blanke gemeenschap gaan afzetten.

 28. Ik

  waar staat dat vastgoed. Ff met karretje bakstenen die kant op. Of ff sterker molotovcocktails.

 29. Mark

  6,5 miljoen? Dat heeft ie niet mer rappen verdiend. Nog nooit een hit gescoord en die streams op Spotify leveren nog geen halve appel en een ei op.

 30. Roddelpraat

  Geen zuivere koffie dit. Hij is helemaal geen populaire rapper.
  Een paar keer aanschuiven in dwdd en hier en daar een optreden levert geen 3+ mil euro op om even in vastgoed te steken.

 31. De Eerlijke

  Weet iemand hoe die hier ooit aan is gekomen? Het was nooit een hele succesvolle artiest en iedereen weet hoe moeilijk die business is…hopelijk graven ze nog even verder hoe die aan dit enorme bedrag gekomen is want zou me niks verbazen als er dan iets mega groots aan het licht komt.

 32. Krampus

  West-Afrikanen zijn ook anno 2020 het ergste.
  Ze drinken bloed van kinderen en eten harten van hun vijanden. In Liberia bijvoorbeeld. Man man man, de linkse kerk kijkt weg.
  Google maar eens en oordeel zelf.

  En daar hoor je KOZP niet over. Daarmee degraderen ze zichzelf en jij jezelf ook Sylvana met je 16 broers en zusters.

  BLOEDDORSTIGE apen zijn het die zwartjus.

 33. Krampus

  Kick out Akwasi, Airfyer en Sultana. Meteen.

  (over en sluiten, weg met dat bruine gespuis)

 34. horloge

  Het is een totaal onecht en volkomen niet kloppend verhaal wat die Akwasi ophangt. Hij komt op mij over als extreem verwend. Hoeveel mensen krijgen uberhaupt de kans naar een toneelacademie te gaan, rapper te worden, komen zomaar gratis met zo´n stomme carriere op tv, en hebben zoveel geld achter de hand van ouders. Wat een hypocriet wanproduct. Maar dit blaast zichzelf nog wel op, verder graven !

 35. Klaas Flink

  Waar is de klote chauffeur uit het Oosten des lands, dit is nou echt spekkie naar zijn bekkie. Ah joh, die Akwasi, die heeft zich op laten naaien door die menigte daar en komt met slap lulverhaal van de woordkunstenaar.

 36. Annet

  Akwasi is een gevaarlijke man met een dubbele agenda. Kijk uit met dit figuur. Hij zaait verdeeldheid en het racisme zal door mensen als Akwasi eerder toenemen.

 37. TV chick

  En wel schaamteloos gesubsidieerd theater maken… Wellicht een idee om de draagkracht van de aanvragers eens te checken? En de subsidies te geven aan die mensen die het écht nodig hebben?!

 38. David

  Beste witte Nederlanders, Wat een gezwendel hierboven met onzinnige vooroordelen. Daar zijn jullie tamelijk heel goed in. Onbegrijpelijk dat t zwarte pieten komaf nog steeds niet begrepen wordt. Ik kom zelf uit een gemengd gezin vader donker moeder wit. Als kind ben ik op school veel gepest door witte kinderen die mij zwarte piet noemden. Ik heb nu zelf ook kinderen met een kleurtje waar we trots op zijn, en ze ondervinden helaas t zelfde. Kinderen komen huilend thuis en wij ouders gaan huilend naar school om verhaal te halen. Op school blijft t bij een waarschuwing aan de pesters. Wat ik hiermee wil zeggen is dat deze ordinaire rasistische discussie hierboven alles zegt hoe jullie witte mensen in elkaar zitten. Deze diep gewortelde pijn zullen je niet begrijpen en wat onze gekleurde kinderen aangedaan wordt. Ga de geschiedenis na wat zwarte piet betekende voor je voorouders in koloniale tijd. Donkere mensen waren onderdaan van de witte en werden als beesten behandeld, en nog meer afschuwelijkheid. En dat de donkere mensen nu nog steeds last van hebben is t logisch dat t nu moet stoppen. Onze kinderen worden tot op heden gepest en jullie witjes kijken weg. Als activisten hiervan hun mening hebben moeten ze ‘dood’, of ze moeten terug naar hun eigen land. Die pijn zullen velen van jullie nooit begrijpen. Op Curacao waar me vader vandaan komt, ondervinden de gekleurde mensen onderling geen problemen met dit feest. Ze vieren t leuk en hebben pret. Het verschil is als je geboren en getogen bent in een wit land als Nederland ben je de klos. Stelselmatige pesterijen alleen omdat je een kleurtje heb. Ik praat ui eigen ervaring en velen met mij. Ik ben niet direct een voorstaander van afschaffing sinterklaas, maar met witte pieten zouden kwetsbare groepen kunnen meeleven. Gelijkheid. Als jullie je kinderen het diepgewortelde pijnlijke onstaan van zwarte piet niet willen bijbrengen en zelf als ouder geen interesse heeft in deze geschiedenis, stop dan met oordelen en kritiek. Opvoeding begint immers thuis. Schuil niet onder t mom van een kinderfeest. Veel donkere kinderen kunnen er niet van genieten door alle pesterijen. Als t andersom was weet ik heel zeker dat jullie witjes t onacceptabel zouden vinden, en ’t zou meteen moeten stoppen. Zelfs in andere landen vinden ze dit feest belachelijk. Zeker nu in deze tijd. Afschaffen die handel of witte pieten. Sinterklaas feest is domweg rasistisch PUNT.

 39. Patrick

  @David: Ik ben gestopt na je eerste zin aangezien je je richt tot niet-bestaande witte Nederlanders. Ik ben blank.

 40. Gerda

  Ging de discussie en demonstraties maar enkel en alleen over zwarte piet, dan zouden we er wel uitkomen..Ik ben blank en noem gekleurde mensen niet zwart..Dat maken ze er zelf van,,Mijn schoonzoon en kleinzoon hebben een kleurtje en zijn nooit gediscrimineerd daarom..Maar dit speelt al langer en het gepeupel gaat aan de haal met de VS problemen, daar is het ook echt erg..Hier wordt het opgeklopt door mensen die zielig gevonden willen worden of aandacht willen.

 41. De Lange

  Geweldig David, klagen over racisme maar wel denigrerend praten over ‘witjes’. Niet zo slim, hè. Daarmee doe je qua domheid niet onder voor veel van bovenstaande reacties. Kom eerst maar eens met BEWIJS dat Zwarte Piet rechtsteeks en puur en alleen voorkomt uit de slavernij. Lever me onomstotelijk bewijs en ik sta meteen naast je bij KOZP-protesten. Helaas zul je dat bewijs niet leveren. De beweging tegen Zwarte Piet is immers al een decennium aan de gang en tegenstanders komen niet verder dan “Sinterklaas feest is domweg rasistisch PUNT.” Sorry, maar dat is geen bewijs.

 42. BaasB

  David, je bent een aansteller en een klein kind, beschamend.

 43. Blanke Dame

  @ David

  Allereerst ik ben blank en niet wit. Verder snap ik dat jij bent gepest, je lokt het simpelweg uit en je hebt het als vader doorgegeven aan je arme kinderen. Discriminatie is het niet geweest, het zijn joud wanen geweest die je projecteert op anderen, het is je ingehouden wode en frustraties doe je waarschijnlijk in je ziekelijke opvoeding hebt opgelopen. Ga neer een dokter, beste David je bent ziek tot op het bot.

  Groet van Zwarte Piet en Sinterklaas stakker

 44. Blanke Dame

  @ David

  Allereerst ik ben blank en niet wit. Verder snap ik dat jij bent gepest, je lokt het simpelweg uit en je hebt het als vader doorgegeven aan je arme kinderen. Discriminatie is het niet geweest, het zijn jouw ziekelijke wanen geweest die je projecteert op anderen, het is je ingehouden woede en frustraties die je waarschijnlijk in je ziekelijke opvoeding hebt opgelopen van je ouders. Ga naar een dokter, beste David je bent ziek tot op het bot.

  Groet van Zwarte Piet en Sinterklaas stakker

 45. Don John

  Dus je verlaat je eigen land en komt naar het westen, je kan eigenlijk helemaal niks en je klaagt steen en been over westerlingen. Dan word je miljonair vanwege de kansen die men je biedt ondanks dat je eigenlijk weinig kan behalve zeiken en klagen. En dan wordt je nog bozer omdat? Schiet mij maar lek, wij leven blijkbaar in een parallel universum zonder een kans dat we elkaar ooit begrijpen, jammer.

 46. Pistolen Paultje

  Say it Loud…I’m Black and Proud!!! (James Brown) dat waren nog eens tijden man!!weet je!!
  Kortom: de Zwarte Mafia Rukt Op!!!

 47. Frits

  Dat slappe gedoe om blanken wit te noemen is ook maar een tijdelijke karakterloze grachtengordel en NPO rage, gevoed door angst voor baanverlies en de angst om er niet bij te horen.

  De redenering dat zwarte zich minder voelen als wij ons blank noemen ipv wit, is de slechtste reden denkbaar. Dan moeten wij onszelf in hun ogen dus naar beneden halen kom hun goed te laten voelen. Ze kunnen beter manieren vinden om zichzelf omhoog te halen ipv de omgeving omlaag proberen te praten.

  Daarnaast wordt er geredeneerd dat ze in Amerika ok de termen wit en zwart gebruiken. Nog een hele slechte reden, om voorbeeld te nemen aan een land met meer discriminatie en polariteit.

 48. Pjotr

  @David je liegt en je gebruikt extreem racistische woorden.
  Als jouw ouders wit en zwart zouden zijn, ben jij grijs.
  Blanken zijn meestal lichtbruin en Afrikanen bruin tot donkerbruin. Volgens mij ben je dus waarschijnlijk bruin. Geniet van je huidskleur, maar door het negatiefste woord (zwart) in alle talen te gebruiken (is wereldwijd racistische taal uit de middeleeuwen en slaventijd (swaert, swaertin) met associaties met de dood en de duivel), maak jij jezelf en anderen belachelijk.
  ‘Wit’ is juist een veel te positief woord, denk ‘aan trouwen in het wit’ de witte vlag enz.

 49. Pjotr

  @David
  Verder meen je racistisch taalgebruik te mogen gebruiken. Zo noem je blanken ‘witjes’ en je kinderen hebben kennelijk een ‘kleurtje’. Als je bruin bent ben je bruin en is daarvoor een verkleinwoord gebruiken racistisch, net zoals de woorden witjes en zwartjes. Dat je alleen maar streeft naar blanke Pieten is ook racistisch. Bovendien herkennen dan gekleurdere kinderen zich niet in de Pieten. In de slaventijd had je geen Zwarte Pieten wel wit geschminkte Pieten; de Winti.

 50. Marianne

  Ben benieuwd uit wat voor familie hij komt.Vaak gaat dat toch over van vader op zoon die belangstelling voor vastgoed.

 51. Boerenverstand

  @David: en hoe noemen jouw kinderen anderen? Brillenjood? Vetklep? Vuurtoren? Dramaqueen? Pesten is helaas van alle tijden. Niet goed te praten, en er moet zeker tegen opgetreden worden. Maar het overkomt niet alleen mensen met een tintje. En niet alle mensen met een tintje worden gepest.

 52. Jaap

  Iemand die mij wit noemt neem ik verder niet serieus. Gevecht tegen ZP is symbool politiek en lost racisme niet op.

 53. 😷Paulus

  😷6 miljoen😲ik geloof er niks van. Een beetje aangedikt denk ik. Zelf Humberto heeft niet zoveel. Maar goed de waarheid zal ergens in het midden liggen. Dat Akwasi de situatie gebruikt om zijn frustratie te uiten kan ik mij voorstellen. Zwarten hebben door de eeuwen heen in alle witte maatschappijen moeilijk. Dat ze nu in opstand komen, volkomend gelijk. Ook ik heb mij eerlijk gezegd schuldig gemaakt aan discriminatie. Gelukkig heb ik geleerd om te relativeren, discrimineren doe ik gelukkig niet meer. En ben gelukkig ook geen hypocriet als sommige uitschot hier. Amen

 54. piet

  Volgens mij heeft vermogen niet zoveel te maken met wel of niet gediscrimineerd kunnen worden. Ook rijke mensen kunnen gekwetst worden.
  Wat echter op dit moment mis gaat in deze hele discussie is dat mensen als Akwasi nu zelf ook gaan kwetsen. Dan kom je alleen maar meer tegenover elkaar te staan. Met aggressie los je niets op. Daarnaast blijft de discussie hangen in slechts symbolen; alsof nederland niet meer rascistisch is als alle beelden en zwarte piet weg zijn. Tuurlijk niet: pak echt rascisme aan wanneer je dat tegenkomt.

 55. Britt Scholte Lover

  Weg met deze man! wil hem niet meer horen! trouwens die M talkshow hebben ze het elke dag over zwarte mensen elke avond zit er weer 1 om te praten over racisme, die hele M is een links programma geworden, moest zeker van de NPO

 56. mcp

  Akwasi miljoenen?

  processing….

  Vast goed!

 57. Lariekoek

  Dus Akwasi mag zich niet uitlaten over racisme, omdat hij voor 3,3 miljoen aan vastgoed bezit? Zullen we dan afspreken dat we pas gaan demonstreren als wij door een kruisraket worden getroffen?

 58. Jaap

  Stond enige tijd geleden een overzicht in ik meen hp over connecties rappers met criminele wereld. Worden rappers als wasmachine gebruikt?

 59. J. Bloemheuvel

  Dus ook Dhr. Akwasi is een socialist gelijk
  de meeste andere socialisten.
  Links lullen en in het geniep rechts de
  zakken vullen.
  Dat probleem schijn menig PvdA coryfee
  ook te kennen/hebben.

 60. Matthijs

  @ David
  vr 12 jun 2020 om 14:28
  Beste witte Nederlanders, Wat een gezwendel hierboven met onzinnige vooroordelen. Daar zijn jullie tamelijk heel goed in….

  Zeg David, kijk ff naar de Zwarte gemeenschap. Het Gros groeit op zonder vader.
  Het Gros van de mannen binnen de Zwarte gemeenschap lopen hun piemel achterna.

  Laten we nog ff verder inzoomen: het Gros van de Antillianen is in aanraking geweest met justitie.
  Jouw achterban is oververtegenwoordigd in de criminaliteit!

  Jullie gemeenschap heeft 1 groot probleem: 1 ouder gezin.

  De vader die het goede voorbeeld moet geven is afwezig. Afwezig omdat hij niet gedisciplineerd is.
  En ja, dan is het toch gemakkelijk om in de slachtofferrol te kruipen.

  Hoe denk jij dat de Nederlandse gemeenschap eruit ziet en hoe Nederlanders oordelen ? OP GEDRAG !!!

  En dat is het probleem. De zwarte cultuur is anders. Laten we daar eens duidelijkheid in scheppen.

  Moeten we Nederland laten affikken door ‘Black lives matters’ ?? Wat wil je ? Een 2e Zuid Afrika waar de blanken al decennia lang worden vermoord.

  Wil je de kant op van Zimbabwe ? Ooit de graanschuur van Afrika !!!

  Blanken zijn weggejaagd en velen vermoord. En Zimbabwe ? Die is aan de bedelstaf geraakt.
  Tja, die blanken deden het toch niet zo slecht… daar zijn de zwarten inmiddels wel achter gekomen.

  Mijn advies aan de zwarte vaders : zorg voor je gezin en coach je kinderen. Leer ze te nuanceren.
  Ja, je leeft in een hoofdzakelijk blanke maatschappij. En weet je, mijn zwarte vrienden en kennissen voelen zich niet vertegenwoordigd door types die vanuit de slachtofferrol acteren.
  Zij hebben allen een prima opleiding genoten en kunnen zich meten met de blanken.
  Al zie ik dat laatste niet zo zwart wit.

  Gewoon goeie gasten met zelfspot. En dat laatste ontbreekt bij black lives matters: ZELFSPOT.

  Succes met je leven 👍🏻

 61. Trudy

  Ach wat zielig ….Akwasi zit er helemaal doorheen lees ik net!

  Lekker makkelijik ..eerst schreeuwen en nog meer schreeuwen, en dan zeggen ik antwoord niet meer ik zit er doorheen….

  Hij heeft het in ieder geval in Nederland niet slecht,met al zijn bezittingen, maar wij doen hem toch enorm te kort en dicrimineren hem ook nog…

  Ga je diep schamen Akwasi….

  Mijn opa en oma hebben dit land geholpen met de bevrijding en mensen wit of zwart steun en eten gegeven met de oorlog dit land waarij jiij zo RIJK leeft!

 62. Yogi bear

  De multi miljonair afkomstig van rijke Ghanese slavenhandelaren: oud geld???

 63. Stijn Vermeer

  Het is bekend dat via West Afrika op grote schaal cocaine wordt gesmokkeld van Zuid amerika naar Europa.In Amsterdam heb je een grote Ghaneese gemeenschap.Er zullen altijd wel famillies zijn die dit op grote schaal doen. Je kan niet als beginnende rapper even voor 3,3 miljoen investeren in vastgoed. Zoveel verdien je gewoonweg niet.Ali B kan dat wel ,maar die rapt ook meer dan 20 jaar.En heeft een goed contract bij de The Voice Holland.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.