Volgende radio-dj valt om: Herman Hofman gaat rusten

Na onder meer Sander Lantinga, Patrick Kicken, Mark Labrand, Niek van der Bruggen en iets recenter Coen Swijnenberg en Rámon Verkoeijen valt de volgende radio-dj om: 3FM-presentator Herman Hofman is hartstikke moe en gaat voorlopig thuiszitten. Dat laat hij weten op Twitter. Als je als radio-dj geen burn-out hebt gehad, hoor je er eigenlijk niet meer bij. Nu is Hofman aan de beurt. “Ik krijg veel lieve berichten over waar ik blijf en of het wel goed met me gaat.

Hoe gaat het met hem? “Om eerlijk te zijn: het is wel eens beter geweest. Nadat de griepklachten weg waren, merkte ik vooral hoe ongekend moe ik was. Die moeheid is niet nieuw; ik loop er al veel langer mee.”

Hofman gaat dus voorlopig lekker thuiszitten. “Het was hoog tijd om naar m’n hoofd en naar m’n lichaam te luisteren, en dat doe ik nu.”

Het is even niet anders, aldus de radio-dj. “Ik mis jou en de radio heel erg, maar ik moet nu m’n herstel boven alles plaatsen zodat ik daarna weer kan knallen als nooit tevoren en muziek en mooie dingen met je kan delen op de mooiste zender van Nederland.”

“Thanks voor alle lieve berichten, ze doen me goed!

Overigens was Coen Swijnenberg donderdag voor het eerst sinds zijn burn-out-vakantie weer te horen in de middag van Radio 538.

Foto: Ruud Baan

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen